RE: II pričakujemo decembra 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

mana12 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:03:13)

Torej mora biti december res poln +. [sm=bravo.gif]

Jaz se na izcedek že teško kaj zanašam, se mi zdi da je vsak mesec drugače [sm=zmeden.gif].

woma jaz letos nisem še nič razmišljala o darilih, vedno pa kupim nekaj malega.

mana12 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:06:15)

Janchek81 saj prav, da si optimist. In to bi bilo res super darilo, sigurno ga ne bi nikoli pozabil. Še zavit bi ga mogla tako, da ne bi že takoj sklepal kaj je, npr. v ful veliko škatlo [sm=smiley36.gif]. Držim pesti [sm=bravo.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:07:35)

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Janchek81 saj prav, da si optimist. In to bi bilo res super darilo, sigurno ga ne bi nikoli pozabil. Še zavit bi ga mogla tako, da ne bi že takoj sklepal kaj je, npr. v ful veliko škatlo [sm=smiley36.gif]. Držim pesti [sm=bravo.gif]

Ja, ja, prvo v ful velko, pol pa bi odpiral in bi bile notri vedno manjše škatle in na koncu škatlica [sm=jezicek.gif]

Aja, hotla sm prašat ... zdj sm se spomnla [sm=jezicek.gif] a se kj držite tistih položajev pri sexu ' za delanje otroka' [sm=bravo.gif]

mana12 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:10:44)

Midva menjava položaje, je pa takrat najbolj pogosto zgoraj. [sm=smiley36.gif]

Mislite, da je kaj na tem?

woma -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:11:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: woma

Danes sem bila že božiček in sem nabavila darila. Trgovine so tok polne. Kaj kupite svojim otrokom, partnerju?

Jst sm bla v tork za Miklavža in sm ravno pisala o tem kakšne guzve so ble .. OBUP ...
Za Miklavza so pr nam drobnarije, za Božička pa še nč ne vem kaj bom ... tamala hoče met od Frozen uno Elzo ... moj bo dobil mene ovito z mašnico [sm=jezicek.gif] bilo bi lepo, če bi za darilo dobil v škatlici pozitiven test nosečnosti [sm=jezicek.gif] Sem optimist ane [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

Ha ha. Sej darilo bo pod smrekco in res bi čudno izgledalo, da me tamala najde ležat pod smreko [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

woma -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:12:51)

Ja, ja, prvo v ful velko, pol pa bi odpiral in bi bile notri vedno manjše škatle in na koncu škatlica [sm=jezicek.gif]

Aja, hotla sm prašat ... zdj sm se spomnla [sm=jezicek.gif] a se kj držite tistih položajev pri sexu ' za delanje otroka' [sm=bravo.gif]

Kakšni pa so ti položaji?[sm=zmeden.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:13:57)

Midva menjava položaje, je pa takrat najbolj pogosto zgoraj. [sm=smiley36.gif]

Mislite, da je kaj na tem?

Ma, ne vem, če je, ... če bi blo jaz NE bi 2x zanosila .... samo vseen sm mogla prašat ...

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:15:00)

Kakšni pa so ti položaji?[sm=zmeden.gif]

On zgorja, dogy style, oba na boku ... brala sm dons - sm mela mal preveč časa [sm=jezicek.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:15:38)

Danes sem bila že božiček in sem nabavila darila. Trgovine so tok polne. Kaj kupite svojim otrokom, partnerju?

Jst sm bla v tork za Miklavža in sm ravno pisala o tem kakšne guzve so ble .. OBUP ...
Za Miklavza so pr nam drobnarije, za Božička pa še nč ne vem kaj bom ... tamala hoče met od Frozen uno Elzo ... moj bo dobil mene ovito z mašnico [sm=jezicek.gif] bilo bi lepo, če bi za darilo dobil v škatlici pozitiven test nosečnosti [sm=jezicek.gif] Sem optimist ane [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

Ha ha. Sej darilo bo pod smrekco in res bi čudno izgledalo, da me tamala najde ležat pod smreko [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ah ... ti pa nimaš domišljije no ... [sm=jezicek.gif] sej, ko gre tamala spat nardiš ti to ... mu rečeš UPS POZNO DARILO OD BOŽIČKA [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:18:57)

Za izobraževanje: [sm=jezicek.gif]

Kot rečeno, medicina za zdaj ne pripisuje posebnega pomena položajem med seksom, obstaja pa nekaj bolj ali manj verjetnih dejstev, ki jih lahko preizkusite:
- Misijonarski in pasji položaj zagotavljata globoko penetracijo penisa, kar pomeni, da so semenčice ob izlivu bližje materničnemu vratu, zato je možnost zanositve hitrejša. Penis naj bo po izlivu še nekaj minut v vagini.
- Ženski orgazem ne vpliva na zanositev, legenda pa pravi, da orgazem poveča možnosti za dečka. Druga legenda pravi, da moški zgoraj prav tako prinese dečka, ženska zgoraj pa deklico. Kakorkoli, orgazem je zaželen!
- Nikjer ne piše, da ženska lažje zanosi, če po seksu še nekaj časa obleži, zato da semenska tekočina prodre in ostane globoko v njej, nikjer pa tudi ne piše, da ji to škodi. Lahko si pomaga tudi tako, da dvigne boke, jih podloži z blazino in v tem položaju ostane četrt ure, da semenska tekočine steče proti materničnemu vratu, maternici in jajčnikom. Če ima ženska težave z vnetji mehurja, se to odsvetuje. Nekatere ženske si pomagajo tako, da nekaj časa po izlitju semenske tekočine v nožnico "kolesarijo", medtem ko še vedno ležijo na hrbtu. Če nič drugega, se s partnerjem lahko vsaj malo nasmejeta.
- Odsvetujejo se položaji, pri katerih semenska tekočina takoj steče ven, torej ženska zgoraj, seks v stoje ali v sedečih položajih.
- Ne pozabite, da naj bi bil seks v veselje in sprostitev, tudi ko se trudite zanositi. Naj vam "delanje otroka" ne pokvari vsega užitka, predvsem pa pravočasno poiščite strokovno pomoč, ko vam to ne uspe.

woma -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:20:54)

Ah ... ti pa nimaš domišljije no ... [sm=jezicek.gif] sej, ko gre tamala spat nardiš ti to ... mu rečeš UPS POZNO DARILO OD BOŽIČKA [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Ja to že...to darilo imam lahko vsak dan. Rabim darilo za pod smreko. Drugače je tamala razočarana, ker oči in mami nič ne dobita, saj sta bila celo leto zeloooo pridna.

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:22:56)

woma kok je stara tamala? Če ni še tko stara, lahko tud že neki rabljenega zavijeta v darilo .. pa sj ni potrebe po novih zadevah .. edin, če ga maš pač namen presenetiti in on tebe, to je pol drugo ..
Mi smo se vsak let vsi obdaroval ( cela žlahta ), letos pa sem jaz rekla, da bi s tem ukinili, ker je to finančno ornk zalogaj ... tko, da to leto bosta samo tamale dobile ( moja in od sestre ), drugi si bomo pa zavili 'kr neki' [sm=jezicek.gif]

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:37:27)

Haha..jaz upam na to drugo tvojo idejo, ker finance ta mesec tako ne bodo najbolj prida..Pa bi bilo super če bi vsaj pri njem "prišparala" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mah drugače pa letos nebom nič kaj dosti trošila za darila, saj pravim finance ne dopuščajo kaj dosti [sm=zmeden.gif]

Kar se tiče položajev... nekako tako kot mana12 tiste dneve se držim, da je bolj zgoraj vsaj na koncu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] včas mam pa še rit mal dvignjeno, včas pa od "zadi", da bi ja kam kaj steklo hehe[sm=smiley36.gif] ma mislim[sm=smiley36.gif] da to itaq nima nbene vloge,..če prime prime tkt k si še mislmo ne.

hahahah.... - Ženski orgazem ne vpliva na zanositev, legenda pa pravi, da orgazem poveča možnosti za dečka. Druga legenda pravi, da moški zgoraj prav tako prinese dečka, ženska zgoraj pa deklico. Kakorkoli, orgazem je zaželen!

JA PA KUGA ŠE [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:39:43)

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Haha..jaz upam na to drugo tvojo idejo, ker finance ta mesec tako ne bodo najbolj prida..Pa bi bilo super če bi vsaj pri njem "prišparala" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mah drugače pa letos nebom nič kaj dosti trošila za darila, saj pravim finance ne dopuščajo kaj dosti [sm=zmeden.gif]

Kar se tiče položajev... nekako tako kot mana12 tiste dneve se držim, da je bolj zgoraj vsaj na koncu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] včas mam pa še rit mal dvignjeno, včas pa od "zadi", da bi ja kam kaj steklo hehe[sm=smiley36.gif] ma mislim[sm=smiley36.gif] da to itaq nima nbene vloge,..če prime prime tkt k si še mislmo ne.

hahahah.... - Ženski orgazem ne vpliva na zanositev, legenda pa pravi, da orgazem poveča možnosti za dečka. Druga legenda pravi, da moški zgoraj prav tako prinese dečka, ženska zgoraj pa deklico. Kakorkoli, orgazem je zaželen!

JA PA KUGA ŠE [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Vidš, to sm se jaz tud nasmejala ... [sm=smiley36.gif] čeprou ... kloinc, s prvim mi je zlo malkrat pršlo, pa mamo res deklico [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
zdj pa če mi med sexom ne pride, pa pač on dokonča, da sva oba lepo zadovoljena [sm=jezicek.gif]

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:41:37)

Janchek81
ma moj je tak da hoče vse nardit da mi ZMER pride [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kdaj ga pa kr "nakregam" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma ene 2* na mesec se mi pa samo sexa heeh.. se mi neda s tem "prihajanjem" ukvarjat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:44:18)

Janchek81
ma moj je tak da hoče vse nardit da mi ZMER pride [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kdaj ga pa kr "nakregam" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma ene 2* na mesec se mi pa samo sexa heeh.. se mi neda s tem "prihajanjem" ukvarjat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ja no, sej če ti med sexom pride je super, samo če njemu prej pride, ne more pol sexat naprej z mehkim tičem no [sm=jezicek.gif] pol pa oprav svoje in sva oba zadovoljena [sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:47:03)

Janchek81

ja no, sej če ti med sexom pride je super, samo če njemu prej pride, ne more pol sexat naprej z mehkim tičem no [sm=jezicek.gif] pol pa oprav svoje in sva oba zadovoljena [sm=smiley36.gif]

Aja on neče "končat" dokler me ne zadovolji hehe..[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:48:31)

Janchek81

Aja on neče "končat" dokler me ne zadovolji hehe..[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Kako mu pa to rata? Dej recept ... [sm=jezicek.gif] midva ko sexava velikokrat njemu prej pride ... tko, da ... si ne znam predstavljat kako bi lahko 'hotu' da men prej če pač ne zdrži [sm=jezicek.gif]

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:49:24)

Janchek81
moške se sprogramira, samo znat moraš [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] meni to gre [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:50:12)

Janchek81
moške se sprogramira, samo znat moraš [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] meni to gre [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ja, lahko se jih, sam glede sexa pa ne .. edin če ga da ven predn mu pride pa pol že spet notr ... to mi pa sploh ni filing k me mine lahko že vmes [sm=jezicek.gif]

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:52:08)

Janchek81

Ja, lahko se jih, sam glede sexa pa ne .. edin če ga da ven predn mu pride pa pol že spet notr ... to mi pa sploh ni filing k me mine lahko že vmes [sm=jezicek.gif]

Ah ne ne.. narobe misliš, vse se da samo po korakih ga moraš naučit [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] sej veš ena datoteka [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:53:26)

Janchek81

Ah ne ne.. narobe misliš, vse se da samo po korakih ga moraš naučit [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] sej veš ena datoteka [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Dobra si, da se ti da s tem ukvarjat ...
Sj jaz se nimam kj prtožvat glede sexa ... samo ... je pa najboljši po M, k tistih 5 dni ne morš in pol se spravš ... ihaaaaa [sm=jezicek.gif]

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:54:56)

Janchek81

Sj jaz se nimam kj prtožvat glede sexa ... samo ... je pa najboljši po M, k tistih 5 dni ne morš in pol se spravš ... ihaaaaa [sm=jezicek.gif]

Zakaj pa nemorš? Midva nimava s tem težav [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:56:44)

Janchek81

Zakaj pa nemorš? Midva nimava s tem težav [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

No, jaz jih pa mam, ker sva parkrat med M sexala in sm mela pol take nalive in bolečine v predelu medenice, da ti na znam povedat, ... tko, da se v to ne spuščam več in zato NE BOM/BOVA takrt sexala ... tko, da ... ne ne ne ne ... [sm=jezicek.gif]

mana12 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:57:58)

Samo pe tej "teoriji", bi moralo potem biti ful manj punc na svetu. Ker za zanositev kao odsvetujejo položaj, da je ženska zgoraj, če pa hočeš imeti punčko, pa naj bi bila ravno ženska zgoraj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>