patrino -> RE: Pretirana spolna sla? (3.9.2016 19:01:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: kalbo U mater, kaj sem zamudil. Tista, da bi vsem ženskam za en teden namontiral tiča in jajca mi je ful huda. Kok bi ratal mega problemi čist enostavni in bi svoje potrebne kozle razumele. Ženske dejansko cel dan ne razmišljajo o seksu, moški pa ko je potreben, brez težav misli na seks vsakih 7 sekund. To je nočna mora, ko te začnejo rajcat stvari, ki jih prej niti slučajno nisi opazil, ko ti žena zadiši sam ko stopiš v stanovanje. Ampak zadiši tko prvinsko, da se ti začne mešat, samo od vonja po njej, kaj šele, da bi se crkljala in stiskala. Sej se lohk razpočim mater. No moja je to razumela hvalabogu, ker v najinem odnosu ni blo seksa natanko 3x po 9 mesecev plus 3x po 6 tednov po porodu. Ji pač med nosečnostjo niti pod razno ni pasalo oziroma ji je bilo neprijetno. Hvalabogu, da razume moške in da mi mojega "kozlovanja" ni štela za slabo. Nekak sva spuščala pritisk tako al pa drugače. Sam za abstinenco so bli tehtni razlogi, žal besede "ne da se mi" niti pod razno ne sprejemam. Za zakon se je treba potrudit in seks je del življenja in potrebe po seksu se žal ne da zbrisat, sploh če imaš montirana jajca in tiča. Majhni otroci, nespečnost seveda vpliva na pogostost seksa. Samo poleg tega, da sta oče in mati, sta tudi v prvi vrsti mož in žena, brez tega ne bi blo otrok. Je blo včasih zanimivo vozit med temi stvarmi in lovit urice. Zdaj ko so mulci že šolarji, je to lažje. Seveda pa mora prit vsaj enkrat na leto 4 dni "dnevov seksa ko se ti sprdne" beri otroc so nekje v v varstvu midva pa... Saj, zato pa je bil izgovor tistih 3 krat po 9 mesecev, da ji ne paše, da ji je neprijetno....sami tehtni razlogi.....[sm=smiley2.gif]v bistvu isti šmorn kot "ne da se mi"....... Ja tudi tako se lahko razume. Na partnerju je potem , ali mu je nek argument tehten ali služi le kot izgovor in po njegovem paše v skupino " glavobolov". Moram priznati, da dvomim, če bi bil moj pripravljen jiti skozi skoraj triletni post, zaradi tega, če bi jaz rekla, da mi je neprijetno in mi ni do seksa. In lahko rečem, da se tudi meni osebno ne bi zdelo čisto bp, če bi ga odklanjala vse te mesece oz. leta. Občudujem te...vaju..., da sta tole zrinila skozi in je danes vse tako kot mora biti. Drugače pa...veš, tudi ženskam dišijo moški. Če je takšen, da ti sede, ti še posebej diši. Mora ti. To paše zraven, pa zato prav nič ne rabiš namontiranih jajc in tiča, tako kot ti praviš. Brez tega , da ti nekdo prav diši, te zadeve pač ne vozijo. Vsaj pri meni ne. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|