čmrlj12 -> RE: Julijke 2016 (12.4.2016 8:51:17)
|
Aja, še to...madona se bom razpisala za dobro jutro [sm=smiley36.gif] Tudi js sm mela drugačne predstave o starševstvu, pol sm pa prebrala knjigo Povezovalno starševstvo so se mi pa kr mal odprle oči. Zelo priporočam knjigo. Napisano je ravno o tem spanju v isti postelji, pa da je otročke ki jokajo vedno čimprej potolažit (in ne, z jokom nas ne bojo izsiljevali, samo drugače ne znajo izrazit svojih čustev)...meni je knjiga zelo pri srcu [sm=smiley1.gif] ...Jagoda, ni blo nč proti tebi osebno usmerjeno [sm=smiley1.gif] Pa še eno vprašanje. Kaj si mislite o starših, ki svoje zaklade prevažajo v lupinicah (v avtu itak, mene bolj zanima za sprehode,šoping ipd.)? Ker js osebno kr živčna ratam ko po LJ vidim novodobne starše, ki se jim ne da otroka prestavit v košaro in potem mora bogi dojenček bit v tistem prisiljenem položaju več ur. Sploh ker je doba interneta in bi si loh prebrali, da to ni dobro...ampak vsakemu svoje, meni se bolj smilijo [sm=duda.gif] Pa pred N sploh nism opazila takih stvari, sedaj sm pa zgleda ful (preveč) dojemljiva za stvari. Tko kt sedaj vidim da so vse ženske [sm=nosecka.gif] in vozičke vsakih 5min in gledam kakšni so, katera firma, da pol doma po netu pofirbcam [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|