Lanika007
|
Oh, dobro jutro! Čeprav mi imamo dež danes Sem rekla, da si vzamem minutko pa napišem... Najbrž že vse veste kako sem bila sitna, ker sem imela težave s prebavo. Pa ne samo težave...pred kakšnimi 10 dnevi nisem šla 6 dni na blato!!! Groza! Trebuh me je bolel in poleg vsega niti zdravo ni toliko časa držati v sebi. Ker raje ne vzamem zdravil kot pa bi, sem se posluže vala namočenih sliv, suhih sliv, vode od sliv, Donata (hladen, topel, brez mehurckov, na tešče, čez dan,...), pila sladek Kamilični čaj, itd. itd. Ko sem bila že prav obupana, ker drugače ni šlo, sem uporabila Glicerinske svečke. Do sedaj 2x in oba krat mi je pomagalo...ampak samo za isti dan. Drugi dan sem spet bila zaprta kot čep. Ni mi dalo miru, saj tako res ne morem celo nosečnost. Pa sem poslala moža v lekarno po Magnesol in začela sem jest kivi na tešče (dobro zrel). Takoj prvi dan sem šla na wc, pa drugi, tretji....4 dni zapored. UAU! Se mi je zdelo res super KIVI JE ZLATA VREDEN! Tudi če ga pojem popoldan, grem čez 1-2 uri na wc. Ne samo da je bistveno bolj zdravo, tudi hemoroidi so se mi umirili, ker je blato mehkejše in se ne napenjam skoraj nič. Tako da tiste, ki imate težave in ste kupile katerikoli Magnezij, vam lahko potrdim da NI to to. Tudi sama sem prej pila navadnega (najprej eno znamko, nato drugo), ampak očitno res ni magnezij v pravi obliki in ga telo drugače sprejme in predela. Sem pa plačala 4,50€ za 20 šumečk Magnesola, kar zadostuje za 10 dni (pijem 2 na dan, tj. 300 mg - za nosečnice je 300-350 mg dnevno).
< Sporočilo je popravil Lanika007 -- 9.1.2016 11:01:58 >
|