Ayla.F
|
Živjo punce! Najprej želim vsaki posebej enga srečnga pa zdravga, seveda čim bolj mirno nosečnost, brez preglavic. :) Julija pa da vse rodimo zdrave otročiče.. :) Moja nuhalna je za mano, pri dr. Pušenjaku v Dravljah.. Čakala sem več kot eno uro, da sem prišla na vrsto. Ampak OK.. ne vem, kako dolgo sem bila notri, po moje dovolj dolgo, jaz tako nimam nekih vprašanj.. gledali smo otročka na monitorju - samo da se je zelo slabo videlo.. mislim, obris pa to si že razloču, samo je bilo vseeno tako slabo, da je bilo kr neki. Ko gledam objavljene slike UZja na netu pač od drugih punc, s prvega pregleda in nuhalne, so tiste slike veliiik bolj jasne in razločne.. Moj otroček je bil v taki legi, da nuhalne svetline kar ni in ni mogu izmerit.. Dvakrat mu je uspelo, trikrat ponavadi dela meritve. Pravi, da je tveganje za Downov sindrom nizko. Upam. Drugače drobižek je bil velik 54,7 mm, takrat smo bili v točno 12. tednu (po njegovem), PDP 12.7.2016. To se vsekakor ujema z mojimi podatki o ovulaciji ;) boljše že kot pa pri osebnem ginetu.. CDja nisem hotela, škoda 15 eur za neki, kar itak ne bom nikoli gledala, pa itak se ni dobro videlo. Naprintal mi je dve slikici, pa tudi če mi ne bi. Sam pregled mi je bil kr boleč/zoprn, ker je s sondo tko pritiskal na trebuh, da me je vse bolelo.. :S pa še 'butal' je v trebuh, da bi se otroček premaknu. :S Tko da ne morem rečt, da je bila to neka ful krasna izkušnja, pač zoprn pregled kot kak drug.. Nisem bila niti ganjena niti solzice mi niso stopile v oči.. Pač jst nisem nek strašno čustven človek in dejansko še čakam, da me zadane dejstvo, da sem noseča in da bom kmal mamica.. kar se same nosečnosti tiče sem še vedno tam, kjer sem bila, to je popolnoma brez vsakršnih težav in občutij, stanje kot pred nosečnostjo.. :) Aja, srček smo tut poslušal, 171 udarcev na minuto :)
|