Lanika007
|
Jaz sem pogledala v H&M, ampak pri nas imajo veliko izbire za 20€, so pa na žalost samo 34 in 36 velikost, kar jaz ne spravim niti na eno nogo (nosim 40/42). Potem pa hlače 40€...saj ok, bi plačala tudi 50€, če so res ZELO lepe in udobne, drugače se mi zdi pa zaman, ker jih po porodu ne bom več najbrž nikoli oblekla (tudi za drugega otroka se bo vmes moda še 1000_x_ zamenjala). V popku sem tudi že gledala, sicer na njihovi spletni strani, ampak imajo tako zelo nabite cene, da sploh ni govora. Nekaj malega sem brskala tudi bo Ebayju, kjer sicer precej naročujem, ampak me je strah, da mi na koncu ne bodo prav (sploh te azijske velikosti so vprašljive). Glede spremstva ob porodu pa tako: Jaz osebno sem takšna, da imam rada mir. Že na operaciji sem imela okrog sebe 5 ljudi (doktor, 2 asistentki, sestra in anesteziolog) in mi je blo prav preveč. Sem komaj čakala, da me uspavajo. Tako da glede poroda bo enako...čim manj ljudi ob sebi - "porodno osebje" je pač nujno, to je ok. Sicer pa niti ne vem ali bo mož z mano, ker na splošno zelo slabo prenaša kri, injekcije in podobno...tako da bo do zadnjega pod vprašajem ali bo z mano ali bo počakal zunaj. Jaz ne silim nič, ker popolnoma razumem. Raje vidim, da počaka zunaj in je vse ok, kot da ga silim not z mano in se na koncu izkaže kot grenko-sladka izkušnja, ker je pač MORAL biti tam. Je pa lepo imet partnerja ob sebi, to absolutno. Moje osebno mnenje je, da so vsi ostali ljudje v porodni sobi popolnoma odveč. Glede omenjenih "Doul" pa nisem še nikoli slišala, tako da ne morem nič reči. Bi vas pa še vprašala za mnenje, predvsem tiste, ki ste že opravile NS in DHT (dvojni hormonski test): Malo sem v dvomih glede DHT - ali naj ga opravim po NS ali ne? Veliko sem prebrala o temu, ker me je zanimalo, predvsem KAJ pokažejo tovrstni testi. Vem, da forumi niso zanesljivi in so to zgolj mnenja posameznic, ampak je veliko žensk napisalo, da so imele recimo NS v redu, potem pa je DHT pokazal veliko tveganje. Ob ponovitvi testa ali AC pa je bil rezultat super, češ, da je DHT izvid bil lažen. In kar me je zelo zbegalo, je na enem forumu celo GINEKOLOG zapisal, da je sama NS 85% zanesljiva, medtem ko se ta % v kombinaciji z DHT zmanjša. Torej je oboje skupaj manj zanesljivo? Najbolj se bojim, da bi NS pokazala vse ok, potem pa bi me DHT spravil čisto v paniko po nepotrebnem. Pa me zanima vaše mnenje oz. če ima katera kakšno izkušnjo za delit. Bi bila zelo hvaležna! Pa glede NS - se splača vzeti tudi 3D? Se tako zgodaj že lepo vidi v 3D obliki? Saj ne drugo, ampak da bi imela eno lepo, bolj realistično slikico
< Sporočilo je popravil Lanika007 -- 7.1.2016 12:01:12 >
|