Sofie -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (7.11.2015 10:12:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya Sofie, niti ni nujno, da bo dolgo trajalo..baje da je lahko res že samo pregrada problem za zanositev, zato je dobro, da se čimprej naročiš. Jaz sem bila za laparo in histero na vrsti že kar takoj naslednji mesec po prvi [sm=hudicek1.gif] sem bila v super bolnici, vsi prijazni, odlična naprava (morali so biti namreč zelo previdni, ker še nisem nikoli zanosila), tako da res same pohvale tudi manjšim bolnišnicam (ker npr.v Lj in Mb imam občutek da smo jim bolj številka kot pa človek)[sm=smiley1.gif] Ne morem pa še nič reči, ali je zdaj kaj bolje, razen rednih [sm=hudicek1.gif], ker sva tudi midva nekam smotana in ne [sm=sloncek.gif] najbolj pridno[sm=smiley13.gif] enostavno nama trenutno spet ne znese bolj pogosto, ampak sem se tudi nehala obremenjevat s tem. Zdaj končno zares spet verjamem v tisti "ko bo pa bo", zato vas tudi trenutno bolj samo berem in ne komentiram kaj dosti, ker če sem več na forumu se mi zdi, da začnem misliti samo še na to [sm=smiley1.gif] mi je fuul prijetno čvekat ampak mi žal niti časovno v tem času ne znese kaj več[sm=zmeden.gif] seveda pa ves čas stiskam pesti in čakam na lepe novičke![sm=bravo.gif] Pri meni sumijo pregrado, en SS je namreč že za mano. Napotnico sem oddala, sedaj čakam datum. Ja forum te res potegne v to razmišljanje o otročku. Ampak hkrati pomaga, ker veš da nisi edina. Jaz čakam da M priteče, me že vse tišči in občasno boli.
|
|
|
|