RE: II pričakujemo novembra 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

mojamiška -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (6.11.2015 8:38:04)

Sofie...super za premik naprej.

Pri meni še vedno spodaj vse belo, danes je 32 dan od zadnje m. Skos hodim na wc, ker imam občutek, da mi je pritekla, ful imam povečan izcedek,špika me tudi čez celi dan, napihnjena enkrat ja enkrat ne, ko kaj pojem me daje zgaga[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] tega sploh nisem navajena. Moj pravi naj še enkrat lulam jaz pa mislim, da me tale m spet mal heca. Grrrrrrrrrrrr[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (6.11.2015 8:39:28)

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Pri meni še vedno spodaj vse belo, danes je 32 dan od zadnje m. Skos hodim na wc, ker imam občutek, da mi je pritekla, ful imam povečan izcedek,špika me tudi čez celi dan, napihnjena enkrat ja enkrat ne, ko kaj pojem me daje zgaga[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] tega sploh nisem navajena. Moj pravi naj še enkrat lulam jaz pa mislim, da me tale m spet mal heca. Grrrrrrrrrrrr[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Dej ti jutr lepo lulej no .... [sm=bravo.gif]
A ti jaz pošljem dons enga unga 'ta pocen' ...

mojamiška -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (6.11.2015 8:43:00)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Sej razmišljam, da bi res, sam js negrem več po test, bom kar mojga poslala, sam bo zihr reku, da nima dnarja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Je že zanč reku, če sm sam enga kupila zato, da bo pol naslednjič on šel, se tut njemu zdi, da ga vsi čudn gledajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (6.11.2015 8:47:05)

Sej razmišljam, da bi res, sam js negrem več po test, bom kar mojga poslala, sam bo zihr reku, da nima dnarja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Je že zanč reku, če sm sam enga kupila zato, da bo pol naslednjič on šel, se tut njemu zdi, da ga vsi čudn gledajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Sofie -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (6.11.2015 9:33:43)

Naredi jutri še ee test[sm=bravo.gif]

Pri meni je do M še 4 dni. Samo mislim da bo pritekla, ker je G rekel da se vidi da se sluznica ne preliva ok....kar pomeni da ni glih možnosti da bi se kej prijelo.

Janchek81 -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (6.11.2015 9:35:38)

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Pri meni je do M še 4 dni. Samo mislim da bo pritekla, ker je G rekel da se vidi da se sluznica ne preliva ok....kar pomeni da ni glih možnosti da bi se kej prijelo.

Uf kakšni izrazi .. in kaj naj bi to pomenilo, če se sluznica ne preliva dobr? [sm=zmeden.gif]

Sofie -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (6.11.2015 12:22:49)

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Uf kakšni izrazi .. in kaj naj bi to pomenilo, če se sluznica ne preliva dobr? [sm=zmeden.gif]

Če sem prav razumela da je to zaradi pregrade. Več zvem pa v Leonišču.

Janchek81 -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (6.11.2015 12:27:12)

Sofie aja [sm=zmeden.gif] sej to je pol tud odvisno za kakšno vrste pregrade gre ane [sm=zmeden.gif]

woma -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (6.11.2015 14:08:15)

Mojamiška držim pesti, da zagledaš plusek.

Mene tudi kar nekaj špika,pa bolijo me prsi,,,sam to je zato, ker skoz na to mislim. Zdrava pamet mi da vedet, da ta mesec ni moglo nič ratat, ke sva bila neprave dni aktivna.
Pol mi pa majhen glasek v glavi reče, da je vse možno, ker itak nimam redne m [sm=zmeden.gif].

Je pa še čist prekmalu... m pričakujem šele 18.11.

Janchek81 -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (6.11.2015 14:11:08)

IZVIRNO SPOROČILO: woma

Mene tudi kar nekaj špika,pa bolijo me prsi,,,sam to je zato, ker skoz na to mislim. Zdrava pamet mi da vedet, da ta mesec ni moglo nič ratat, ke sva bila neprave dni aktivna.
Pol mi pa majhen glasek v glavi reče, da je vse možno, ker itak nimam redne m [sm=zmeden.gif].

Ja pa sj pr teb je lahko zdj lahko ovulcija [sm=smiley36.gif] pozna, ampak vseen ....
Probi odmislt ta 18. in pejd iz dneva v dan ... s pozitivnimi mislimi ... [sm=bravo.gif]

woma -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (6.11.2015 14:36:13)

Ja pa sj pr teb je lahko zdj lahko ovulcija [sm=smiley36.gif] pozna, ampak vseen ....
Probi odmislt ta 18. in pejd iz dneva v dan ... s pozitivnimi mislimi ... [sm=bravo.gif]

Mogoče. Čeprav naj bi bila prejšnji teden po izračunih.

Sofie -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (6.11.2015 15:39:17)

Jaz se pa danes ne počutim ok. Neki me želodec daje, vse me tišči. Še dobro da bo vikend počasi tukaj.

Amour -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (6.11.2015 16:04:52)

Meni je taka zdrava pamet iz istega razloga nastavila roge :) - v zacetku tedna sem na vec testih dozivela plusek ;)

Ashaya -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (7.11.2015 9:40:12)

Sofie, niti ni nujno, da bo dolgo trajalo..baje da je lahko res že samo pregrada problem za zanositev, zato je dobro, da se čimprej naročiš. Jaz sem bila za laparo in histero na vrsti že kar takoj naslednji mesec po prvi [sm=hudicek1.gif] sem bila v super bolnici, vsi prijazni, odlična naprava (morali so biti namreč zelo previdni, ker še nisem nikoli zanosila), tako da res same pohvale tudi manjšim bolnišnicam (ker npr.v Lj in Mb imam občutek da smo jim bolj številka kot pa človek)[sm=smiley1.gif]

Ne morem pa še nič reči, ali je zdaj kaj bolje, razen rednih [sm=hudicek1.gif], ker sva tudi midva nekam smotana in ne [sm=sloncek.gif] najbolj pridno[sm=smiley13.gif] enostavno nama trenutno spet ne znese bolj pogosto, ampak sem se tudi nehala obremenjevat s tem. Zdaj končno zares spet verjamem v tisti "ko bo pa bo", zato vas tudi trenutno bolj samo berem in ne komentiram kaj dosti, ker če sem več na forumu se mi zdi, da začnem misliti samo še na to [sm=smiley1.gif] mi je fuul prijetno čvekat ampak mi žal niti časovno v tem času ne znese kaj več[sm=zmeden.gif] seveda pa ves čas stiskam pesti in čakam na lepe novičke![sm=bravo.gif]

Sofie -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (7.11.2015 10:12:27)

IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya

Sofie, niti ni nujno, da bo dolgo trajalo..baje da je lahko res že samo pregrada problem za zanositev, zato je dobro, da se čimprej naročiš. Jaz sem bila za laparo in histero na vrsti že kar takoj naslednji mesec po prvi [sm=hudicek1.gif] sem bila v super bolnici, vsi prijazni, odlična naprava (morali so biti namreč zelo previdni, ker še nisem nikoli zanosila), tako da res same pohvale tudi manjšim bolnišnicam (ker npr.v Lj in Mb imam občutek da smo jim bolj številka kot pa človek)[sm=smiley1.gif]

Ne morem pa še nič reči, ali je zdaj kaj bolje, razen rednih [sm=hudicek1.gif], ker sva tudi midva nekam smotana in ne [sm=sloncek.gif] najbolj pridno[sm=smiley13.gif] enostavno nama trenutno spet ne znese bolj pogosto, ampak sem se tudi nehala obremenjevat s tem. Zdaj končno zares spet verjamem v tisti "ko bo pa bo", zato vas tudi trenutno bolj samo berem in ne komentiram kaj dosti, ker če sem več na forumu se mi zdi, da začnem misliti samo še na to [sm=smiley1.gif] mi je fuul prijetno čvekat ampak mi žal niti časovno v tem času ne znese kaj več[sm=zmeden.gif] seveda pa ves čas stiskam pesti in čakam na lepe novičke![sm=bravo.gif]

Pri meni sumijo pregrado, en SS je namreč že za mano. Napotnico sem oddala, sedaj čakam datum.

Ja forum te res potegne v to razmišljanje o otročku. Ampak hkrati pomaga, ker veš da nisi edina.

Jaz čakam da M priteče, me že vse tišči in občasno boli.

Anonimen -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (7.11.2015 12:13:54)

Mojamiška tudi jaz navijam za plusek. [sm=bravo.gif]

Nama pa nosečnost res ni namenjena. Še ta mesec, ko nama bi "moralo" uspet, ker potem gre v tujino, nisva mogla [sm=sloncek.gif] ker sva oba zbolela. [sm=smiley13.gif]
In še ena O je šla mimo...slaba volja pa na višku pri obeh.

Ashaya -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (8.11.2015 9:20:11)

Ja, Sofie, imaš prav[sm=smiley1.gif] no saj, kot vidite tako ne morem brez foruma[sm=smiley36.gif] sploh pa danes, ko me je skoraj kap in ne morem vprašati svoje gin, ker je nedelja, pa bom raje vas, če se je kateri zgodilo kaj takega...nekje v teh dneh bi morala imeti O. Mislila sem, da sva jo itak zamudila in včeraj zvečer [sm=sloncek.gif] povsem neobremenjeno in bilo je super. Potem čez kakšne 3 ure sva šla spat in ko me je že skoraj zmanjkalo, sem zakašljala..ob tem me je tako močno zarezalo na desni strani spodaj, da sem se zadrla in zbudila mojega. Potem sem nekako uspela zaspat nazaj v upanju, da danes ne bo več nobenih bolečin. Ampak zdaj ves čas nekje na pol minute čutim neko precej ostro zbadanje na isti točki. Bi lahko bilo kaj narobe z jajčnikom??[sm=zmeden.gif]

Neli_31 -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (8.11.2015 11:53:05)

Če kateri tukaj pride prav podarim 15 ovulacijskih testov. Javite se na zs.

Anonimen -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (8.11.2015 12:36:09)

Samo malo bi pozdravila moje soklepetalke, če se me katera še spomni.. Zadnjih nekaj mesecev sem popolnoma skenslala ta forum in v trenutku sem se počutila veliko bolje.. No, ta mesec sem končno zagledala svoj plusek. [sm=smiley36.gif]
Tudi ostalim želim, da ga zagledate čim prej!

Lepo vas pozdravlja,
LadyJen

Sofie -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (8.11.2015 14:00:50)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Samo malo bi pozdravila moje soklepetalke, če se me katera še spomni.. Zadnjih nekaj mesecev sem popolnoma skenslala ta forum in v trenutku sem se počutila veliko bolje.. No, ta mesec sem končno zagledala svoj plusek. [sm=smiley36.gif]

Lepo vas pozdravlja,
LadyJen

Iiiiii....čestitke[sm=bravo.gif] Velikokrat sem se spomnila nate. Oglasi se še kaj.

niinii -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (8.11.2015 14:03:49)

LadyJen Suuuuuuuuuuuuper!!! Ful vesela zate!

Sofie -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (8.11.2015 14:17:27)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Lepo vas pozdravlja,
LadyJen

iiiii...čestitke[sm=bravo.gif] Sem se pogosto spomnila nate. Hm...mogoče moram tudi jaz tvojo taktiko poskusit[sm=smiley1.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (8.11.2015 15:54:59)

O LedyJen čestitkeeeeeeee...... vidiš, zgleda, da se bomo mogle dol vržt in zanosit .... maybe pa psiha res dela svoje...
No jaz sem se končno dons k seb spravla, v petek je blo pestro ... sm ga kr ornk čutila [sm=smiley36.gif] sam sm res kr neki spila ... tko, da sva zapila moj RD in .... ma da ta mesec zagledava [sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif] O je bla pa včerej .... sm delala testk in je pokazal drugo kr ornk črtico, dons je pa že slaba črtica ... no ja, pustimo se presenetit..
Če ne druzga, je res lep vikend za mano .... [sm=bravo.gif]

Beat -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (8.11.2015 21:06:26)

LadyJen [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] zelo vesela zate [sm=bravo.gif]

upka -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (9.11.2015 8:00:49)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] LadyYen!!!!! Sedaj pa 9 veselih in mirnih mesecev!

Danes je moj 10. dan po ET. Še malo in resnica bo prišla na plan [sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>