Mayche -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (10.11.2015 13:48:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie IZVIRNO SPOROČILO: Mayche Po dolgem času se spet oglašam... in sicer imam en problemček. Upam, da mi bo katera znala pomagati ali svetovati. Z mojim se še kar trudiva na otročku (za mano sta dva spontana splava...) in v času O sva bila kar pridna [sm=smiley1.gif] Sedaj je minilo okoli teden dni po O, čez cca. 1 teden bi morala priti M (imam dolge, neredne cikluse). Že nekaj dni čutim napete, rahlo boleče prsi, včeraj pa se mi je pojavil tak grenak okus v ustih, ki traja še danes. Vsa hrana in pijača, ki jo dam v usta, ima grenki okus. In ta grenkoba ne izgine in je ves čas prisotna. Zdaj me pa skrbi, ker ne vem, ali bi to lahko bil znak zanositve ali je narobe kaj drugega. Ker okus ni kovinski, kot nekatere opisujejo, ampak res grenki. Test nosečnosti je nesmiselno delati, saj je še prehitro. Bom ga pa vsekakor naredila konec tedna. Menite, da lahko pride do spremembe okusa teden dni po O oziroma še pred izostalo M, če seveda zanosiš? Je možno, da je ta okus grenki in ne kovinski? Je imela katera že podobne "težave"? Bi morala k zdravniku? Hvala za vse nasvete. Me kar malo skrbi... [sm=zmeden.gif] Pri meni je bil grenki okus znak nosečnosti. Enih kosmičev še zdej ne morem jest [sm=smiley36.gif] Tolk so se mi zamerili. Sofie, pa si imela ta grenki okus prisoten nonstop ali samo občasno? Meni je danes izginil in je vse normalno, tako, da je očitno bil lažni alarm [sm=zmeden.gif] Vsem puncam, ki pričakujete [sm=rozacrtici.gif] želim vso srečo [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|