Janchek81 -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (3.11.2015 16:20:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Adelle Zanimivo mi je ko berem da se ne razumete najboljse s sestro... jst imam dve, obe starejsi od mene, ena 12 let druga 13 let starejsa od mene... vse tri se tako dobro razumemo, najboljse prijateljice za vedno. Ne predstavljam si zivljenja brez njiju, ceprav sm tok mlajsa.. tako smo povezane da se drugim ni jasn nas odnos kako smo lahko tok blizu ena drugi... Ful lepo, midve sva samo leto pa pol razlike in nikakor ne prideva skupej [sm=smiley19.gif] ona je od mejhnega tak karakter, da je tekmovala za svako stvar in se potem pred drugimi hvalila [sm=smiley19.gif] Ful je to žalostno ... ker to se kr iz roda v rod prenaša ... tud ona svojo tamalo tko pomoje uli, da ona skoči višje kot naša, ona bolje bere kot naša .. pa sta tud moja in njena razlike leto in pol ... [sm=smiley19.gif] Jaz pa tega ITAK ne želim, pa zarad tega nimam nč manj rada nečakinje ... samo hočm pa vseeno to umirit oz., zablokirat in si želim, da bi se vsaj one dve razumele, ker naša bo slej k prej ugotovila to kar sm jaz in mi je blo velix težko [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|