Ashaya -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (2.11.2015 20:38:09)
|
Joj punce, komaj vas vse sfolgam prebrat, ko me nekaj dni ni na forum [sm=smiley36.gif] vidim, da je nekaj dobrih kot tudi nekaj malo manj dobrih novičk...en veeliik objemček za vse, ki tokrat ni uspelo in zdaj čakate na dobre tri može v decembru, pa le naj vsem prinesejo tisto pravo darilce![sm=smiley1.gif] Amour, tebi pa iskrene čestitke!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ful sem vesela!! Adelle, zate pa tudi upam, da se tisto izkaže za lažni -. Resnično upam, da ti je uspelo! No, jaz pa sem v pričakovanju O (nimam pojma kdaj točno bi naj bila ampak ok), pa tudi tolko stvari se dogaja, da po pravici povedano tokrat nisma najbolj pridna s [sm=sloncek.gif]. No, še danes ko bi lahko, je on v službi najmanj do 23...pa bo spet dan naokoli, ko se od zgodnjih jutranjih ur sploh ne vidiva [sm=smiley13.gif] pa še mislim, da se me loteva neko vnetje tam spodaj, saj imam vedno močnejši izcedek in začenja me nekaj srbeti[sm=zmeden.gif] Mimogrede, če ni preveč direktno vprašanje (pa prosim za čisto iskrene odgovore), torej, kako pogosto se vaši dragi odpravijo raziskovat tja dol oralno?[sm=smiley2.gif] sprašujem, ker jaz sem vedno umita (tudi večkrat dnevno), pa imam skoraj vedno vse nekam "preveč" mokro, že ko nisem vzburjena in ne vem, če je to ravno prijetno..imam malce zoprn občutek ob tem[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|