|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2015
14.11.2015 10:17:51   
Beat
Sofie user posted image Ampak če še ni M, je kljub bolečinam še upanje.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 276
14.11.2015 11:16:24   
Anonimen
Oj!
Ena je pri majčicah 2016 rekla, da je po 10 letih zarečenega kruha, da ostajata pri dveh spet v veselem pričakovanju. Pri nas bo nekaj podobnega, že od rojstva druge, ki ima zdaj 5 let, vsem zatrjujem, da ne bo nobenega več, a zdaj naju oba zelo mika, da bi poskusila še enkrat. user posted image Ker jih imam že 39, bova poskušala. Če rata, rata, če ne, se bova sprijaznila z 2. Verjetno bom celo najstarejša tu. Ker sem bila v preteklosti precej aktivna na RR, bi raje še nekaj časa ostala skrita. Če nama uspe, se bom razkrila po nuhalni.

Se beremo.

A ja, ne pričakujem je okrog 18. novembra, čeprav mi M kar precej niha od 28 do 32 dni.

Anonimna user posted image (Upam, da misem kateri ukradla znakca, če sem, ga bom zamenjala)

(odgovor članu Beat)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
14.11.2015 14:07:13   
madjanca
[banonimna user posted image ] dobrodosla in drzim pesti, da kmalu zacnes odstevati user posted image

sofie upam, da se motis in da bosta na koncu vseeno user posted image

Jaz pa kar ne vem, kaj se z mano dogaja...veraj me je tako spikal desni jajcnik, da mi je bilo prav slabo... In vsake toliko me tako zelo zvije, da ne morem nic.. Mam pa se kar malo belega toka. Pa sedaj tuhtam, da ni kaksno vnetje mogoce :/

K ginekologinji nocem, ker bom itak spet kregana, pregledala pa me sploh ne bo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
14.11.2015 15:58:29   
Janchek81
Ojla punce...
Mene pa od včerj na čase tok špika dol pri jajčnikih ... morm jo dobit šele 24.11., me kr neki skrbi user posted image da se ne bi ponovila scena marca ( IMN ) .... user posted image
K dvomim, da lahko jajčniki bolijo, če je pravilna nosečnnost oz. da je stacionirana v maternici ... ali pač? Kr neki se tolažm,a po drugi strani me pa kr neki skrbi user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 279
14.11.2015 16:39:31   
Beat
user posted image N O V E M B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

6.11.2015
user posted image mojamiškauser posted image

7.11.2015
user posted image sitka malauser posted image

13.11.2015
upka

18.11.2015
Katriss
woma
Anonimna user posted image
Anonimnauser posted image

21.11.2015
Anonimna user posted image

22.11.2015
Ashaya

24.11.2015
Janchek81
važin

25.11.2015
Beat
vekybel

x.11.2015
madjanca

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Beat, Katte, Marčevka2010, Sofie, Katriss, Amour, madjanca

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 280
14.11.2015 17:59:50   
Anonimen
Ojla! No tudi primeni se nekaj dogaja...obcasno me spika in tisci tam spodaj. Prsa pa me zacuda tokrat ne bolijo nic. Joj kako bi bila srecna ce bi uspelo. No se pustim presenetit, do M je se nekaj dni...

Pa lep vikend vsem! Upam, da kmalu katera sporoci kaksno lepo novico user posted image

user posted image

(odgovor članu Beat)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
14.11.2015 18:45:10   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ojla! No tudi primeni se nekaj dogaja...obcasno me spika in tisci tam spodaj. Prsa pa me zacuda tokrat ne bolijo nic. Joj kako bi bila srecna ce bi uspelo. No se pustim presenetit, do M je se nekaj dni...

Pa lep vikend vsem! Upam, da kmalu katera sporoci kaksno lepo novico user posted image

user posted image

No jaz imam do M se 12dni...me pa spika spodej..prsa oz bradavice mam bolece ... upam na najboljs no...a vseeni me skrbi ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 282
14.11.2015 19:45:48   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ojla punce...
Mene pa od včerj na čase tok špika dol pri jajčnikih ... morm jo dobit šele 24.11., me kr neki skrbi user posted image da se ne bi ponovila scena marca ( IMN ) .... user posted image
K dvomim, da lahko jajčniki bolijo, če je pravilna nosečnnost oz. da je stacionirana v maternici ... ali pač? Kr neki se tolažm,a po drugi strani me pa kr neki skrbi user posted image

Pomoje imaš šele zdej ovulacijo. Mene med ovulacijo vedno špika v jajčnikih.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 283
14.11.2015 20:18:48   
Amour
Jaz sem tudi hotela komentirati, da imaš morda šele zdaj ovulacijo.
Mene je v začetku oktobra M presenetila in me prehitela za nekaj dni (čeprav se mi to ne dogaja), O se je pa zgodila, kot če bi M prišla, tako kot bi morala. Tako da - glede na to, da te je M zadnjič presenetila, če se prav spomnim, imaš morda šele zdaj zares O.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 284
14.11.2015 20:57:48   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Sofie user posted image Ampak če še ni M, je kljub bolečinam še upanje.

Ja M še ni, sem imela pa včeraj malo rjavega izcedka. Pomoje se napoveduje M.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 285
14.11.2015 21:27:01   
Sofie

Da malo zamenjam temo...ste v zadnjem času prebrale kakšno dobro knjigo?user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 286
14.11.2015 21:43:18   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Da malo zamenjam temo...ste v zadnjem času prebrale kakšno dobro knjigo?user posted image

Pametna ideja...

Pa evo brala sem knjigo Kamor te vleče srce. Fenomenalna knjiga.. Nisem mogla nehat brat. Trenutno pa berem Ljubezen in spoštovanje,ki sva jo dobila za poročno darilo. Je pa ubistvknjiga nekega tipa, ki ima zakonske svetovalnice in moram povedat, da si nisem mislila, da bom kdaj to brala... Je pa dejstvo, da z vsako stranjo bolj poznam svojega dragega... user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 287
14.11.2015 21:55:50   
Sofie

Jaz sem pa nazadnje prebrala Me before you in To the moon and back. Super knjigi.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 288
14.11.2015 22:34:08   
madjanca

Jaz sem pa nazadnje prebrala Me before you in To the moon and back. Super knjigi.

Angleske.?? :)
Trenutno sploh ne upam v knjiznjico, ker po tem vedno prestavim pisanje diplome ... Hihi...

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 289
15.11.2015 8:00:50   
Amour
Joj, a ni Me before you ful lepa?
Jaz berem ves cas, samo vecinoma berem na Kindlu, tako da v knjiznici nisem bila ze vrsto let user posted image .

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 290
15.11.2015 8:22:15   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Jaz berem ves cas, samo vecinoma berem na Kindlu, tako da v knjiznici nisem bila ze vrsto let user posted image .

Jaz sem poizkusila z branjem na tablici ampak mi ni vsec... Raje imam iskanje po polnih policah.. Tako dolgo brskam, da najdem knjigo, ki me vizualno pritegne (tista, ki je cela polepljena, je sigurno dobra). In ni boljsega kot listati knjigo, ki je ze stokrat bila sposojena. Vsak pusti majhen pecat.. Knjige imajo nek poseben vonj, strani malo porumenijo... ko obracas liste in pocasi odkrivas drugo stran pa je itak nekaj posebnega...
user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 291
15.11.2015 8:49:19   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ojla punce...

Pomoje imaš šele zdej ovulacijo. Mene med ovulacijo vedno špika v jajčnikih.

O je bla tocno en tedn nazaj...sm se test nardila..tko da ni O..

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 292
15.11.2015 9:32:38   
woma
Pozdravljene čveke.
Vas berem, samo nimam časa komentirat. Vidim da smo vse še vedo v pričakovanju user posted image

Janchek81 to se je meni dogajalo 10 dni nazaj. Sem tudi mislila da imam ovulacijo, pa ni bila. Zdej v jajčnikih me ne špika več, sam imam pa boleče joškice. Še vedno upam na user posted image

Tudi sama rada vzamem dobro knjigo v roke...v knjižnici sem lahko ure in ure. Na žalost mi trenutno zmanjkuje časa. Mala je v 3 razredu in moramo res veliko delat. Pa še zraven moram biti kot kakšen policaj. Ima še katera takšne izkušnje? Z veseljem počvekam ;)

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 293
15.11.2015 9:35:12   
woma

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Oj!
Ena je pri majčicah 2016 rekla, da je po 10 letih zarečenega kruha, da ostajata pri dveh spet v veselem pričakovanju. Pri nas bo nekaj podobnega, že od rojstva druge, ki ima zdaj 5 let, vsem zatrjujem, da ne bo nobenega več, a zdaj naju oba zelo mika, da bi poskusila še enkrat. user posted image Ker jih imam že 39, bova poskušala. Če rata, rata, če ne, se bova sprijaznila z 2. Verjetno bom celo najstarejša tu. Ker sem bila v preteklosti precej aktivna na RR, bi raje še nekaj časa ostala skrita. Če nama uspe, se bom razkrila po nuhalni.

Se beremo.

A ja, ne pričakujem je okrog 18. novembra, čeprav mi M kar precej niha od 28 do 32 dni.

Anonimna user posted image (Upam, da misem kateri ukradla znakca, če sem, ga bom zamenjala)

Odlično.
Tudi jaz sem govorila, da bom imela samo enega....zdaj 8 let kasneje si pa bolj kot vse želim še enega user posted image . Očitno je zdaj pravi čas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
15.11.2015 9:51:41   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: woma

Pozdravljene čveke.
Vas berem, samo nimam časa komentirat. Vidim da smo vse še vedo v pričakovanju user posted image

Janchek81 to se je meni dogajalo 10 dni nazaj. Sem tudi mislila da imam ovulacijo, pa ni bila. Zdej v jajčnikih me ne špika več, sam imam pa boleče joškice. Še vedno upam na user posted image

Tudi sama rada vzamem dobro knjigo v roke...v knjižnici sem lahko ure in ure. Na žalost mi trenutno zmanjkuje časa. Mala je v 3 razredu in moramo res veliko delat. Pa še zraven moram biti kot kakšen policaj. Ima še katera takšne izkušnje? Z veseljem počvekam ;)

Jaz vem kdaj sem imela O ... in včerajšnje bolečine so me mal iztirle, ker me je skrbelo, da se že spet ne dogaja kaj napačnega ....
O joškicah pa bolš da ne govorim, ker mam tok boleče da joj ... pač, pustmo in počakejmo do 24.11. in bomo več vedli ... user posted image

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 295
15.11.2015 16:16:05   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Jaaa, meni je ful lepa. Pa One plus One je tudi fajn.

Berem pa tudi jaz na bralniku. Itak si še vedno kupim kakšno knjigo, ampak bralnik je super.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 296
15.11.2015 18:57:32   
madjanca
Evoo jaz pa sem danes dozivela en super izletek z bratovo in sestrino druzino.. Smo sli v vojaski muzej Pivka pa se malo naokoli in ker se mi je skos nekaj dogajalo, tudi bolecin nisem toliko cutila in je prav pasalo it malo ven pa se sprostit... Sem kot prerojema user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 297
15.11.2015 21:11:05   
Sofie

Midva sva bila pa danes kar doma. Sva spravila stanovanje v red. Je pa vikend spet prehitro minil. Teden bo itak spet nor.

Moje M še ni. Ene 2x sem imela danes čisto malo rjavega izcedka. Ne bi opazila, če ne bi ful gledala. Sem pa brala da rjav izcedek pred M ne pomeni nič dobrega. Morm mojemu G omenit, da se mi pojavlja.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 298
15.11.2015 21:13:50   
madjanca
Moje user posted image tut se ni, ampak itak nikol ne vem kdaj bo..

Ampak sem pa se sprijaznila, da verjetno bo. Ker so vsi moji znaki user posted image izginili, samo v jajcnikih me spika... Tako da verjetno dela res vse samo psiha user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 299
15.11.2015 21:14:07   
Sofie

Aja pa bolečine so še vedno prisotne. Samo me boli tako nizko, bolj na desni strani. Ne jajčniki in drugače kot pri M.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.