Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 9.11.2015 8:22:14
|
|
|
|
mojamiška
|
LadyJen čestitke in srečno do konca Evo punce, jaz sem v soboto zjutraj nalulala en velik minus prou slabe volje sem bila cel dan, še ponoči se mi je sanjalo, da sem delala test in je bil plus Tko, da čakam, da se ulije, očitno bo ta cikel spet vse zbrkljano, čeprou mi ni jasno, ker vem, da je o bila, sem imela bolečine in sluz.... Joške me še vedno bolijo, špika me itak skos....ah kdo bi razumel žensko telo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 9.11.2015 8:26:44
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška LadyJen čestitke in srečno do konca Evo punce, jaz sem v soboto zjutraj nalulala en velik minus prou slabe volje sem bila cel dan, še ponoči se mi je sanjalo, da sem delala test in je bil plus Tko, da čakam, da se ulije, očitno bo ta cikel spet vse zbrkljano, čeprou mi ni jasno, ker vem, da je o bila, sem imela bolečine in sluz.... Joške me še vedno bolijo, špika me itak skos....ah kdo bi razumel žensko telo. Ja, res .. kdo bi razumel to žensko telo .. mene so prejšn mesec res skoz od O do M bolele joške, pa še neki me je hotl bit slabo in sm bla kr prepričana v to, da nama je ratalo .. pa sm se zmotila .. je pršla še tok prej Zdj sam upej, da se čimprej uilije ... jaz vedno ko sm nalulala minus, sm samo upala, da čimprej pride ... in da grem v nove boje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 9.11.2015 8:30:49
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Zdj sam upej, da se čimprej uilije ... jaz vedno ko sm nalulala minus, sm samo upala, da čimprej pride ... in da grem v nove boje Ja sej to čakam pa kr nč, pa skos mam tak občutek, grem na wc pa nič.Očitno pri meni to, da pride m 14 dni po o ne drži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 9.11.2015 12:28:05
|
|
|
|
Mayche
|
Po dolgem času se spet oglašam... in sicer imam en problemček. Upam, da mi bo katera znala pomagati ali svetovati. Z mojim se še kar trudiva na otročku (za mano sta dva spontana splava...) in v času O sva bila kar pridna Sedaj je minilo okoli teden dni po O, čez cca. 1 teden bi morala priti M (imam dolge, neredne cikluse). Že nekaj dni čutim napete, rahlo boleče prsi, včeraj pa se mi je pojavil tak grenak okus v ustih, ki traja še danes. Vsa hrana in pijača, ki jo dam v usta, ima grenki okus. In ta grenkoba ne izgine in je ves čas prisotna. Zdaj me pa skrbi, ker ne vem, ali bi to lahko bil znak zanositve ali je narobe kaj drugega. Ker okus ni kovinski, kot nekatere opisujejo, ampak res grenki. Test nosečnosti je nesmiselno delati, saj je še prehitro. Bom ga pa vsekakor naredila konec tedna. Menite, da lahko pride do spremembe okusa teden dni po O oziroma še pred izostalo M, če seveda zanosiš? Je možno, da je ta okus grenki in ne kovinski? Je imela katera že podobne "težave"? Bi morala k zdravniku? Hvala za vse nasvete. Me kar malo skrbi...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 9.11.2015 12:31:02
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mayche Po dolgem času se spet oglašam... in sicer imam en problemček. Upam, da mi bo katera znala pomagati ali svetovati. Z mojim se še kar trudiva na otročku (za mano sta dva spontana splava...) in v času O sva bila kar pridna Sedaj je minilo okoli teden dni po O, čez cca. 1 teden bi morala priti M (imam dolge, neredne cikluse). Že nekaj dni čutim napete, rahlo boleče prsi, včeraj pa se mi je pojavil tak grenak okus v ustih, ki traja še danes. Vsa hrana in pijača, ki jo dam v usta, ima grenki okus. In ta grenkoba ne izgine in je ves čas prisotna. Zdaj me pa skrbi, ker ne vem, ali bi to lahko bil znak zanositve ali je narobe kaj drugega. Ker okus ni kovinski, kot nekatere opisujejo, ampak res grenki. Test nosečnosti je nesmiselno delati, saj je še prehitro. Bom ga pa vsekakor naredila konec tedna. Menite, da lahko pride do spremembe okusa teden dni po O oziroma še pred izostalo M, če seveda zanosiš? Je možno, da je ta okus grenki in ne kovinski? Je imela katera že podobne "težave"? Bi morala k zdravniku? Hvala za vse nasvete. Me kar malo skrbi... Hormosnek spremembe marsikaj prinesejo ... lahko, da sta pridno zanosila, lahko, da je samo splet okoliščin ... Počakaj še teden dni in boš videla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 9.11.2015 13:28:10
|
|
|
|
PupaOdA
|
Ladyjen, veš kolikokrat sem pomislil nate, kako ti gre, ali si mogoče že nosečka... Sem tako vesela zate zdaj ti pa želim zdravo in srečno nosečnost.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 9.11.2015 15:04:17
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mayche Po dolgem času se spet oglašam... in sicer imam en problemček. Upam, da mi bo katera znala pomagati ali svetovati. Z mojim se še kar trudiva na otročku (za mano sta dva spontana splava...) in v času O sva bila kar pridna Sedaj je minilo okoli teden dni po O, čez cca. 1 teden bi morala priti M (imam dolge, neredne cikluse). Že nekaj dni čutim napete, rahlo boleče prsi, včeraj pa se mi je pojavil tak grenak okus v ustih, ki traja še danes. Vsa hrana in pijača, ki jo dam v usta, ima grenki okus. In ta grenkoba ne izgine in je ves čas prisotna. Zdaj me pa skrbi, ker ne vem, ali bi to lahko bil znak zanositve ali je narobe kaj drugega. Ker okus ni kovinski, kot nekatere opisujejo, ampak res grenki. Test nosečnosti je nesmiselno delati, saj je še prehitro. Bom ga pa vsekakor naredila konec tedna. Menite, da lahko pride do spremembe okusa teden dni po O oziroma še pred izostalo M, če seveda zanosiš? Je možno, da je ta okus grenki in ne kovinski? Je imela katera že podobne "težave"? Bi morala k zdravniku? Hvala za vse nasvete. Me kar malo skrbi... Pri meni je bil grenki okus znak nosečnosti. Enih kosmičev še zdej ne morem jest Tolk so se mi zamerili.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 9.11.2015 17:58:23
|
|
|
|
sitka mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat sitka mala Kako dolge cikluse imaš? Jah, čisto odvisno. Po porodu 28-30 dni, zdaj spet 26-30. Greva pač spet v nove boje. Kuker sem že napisala, več kot 6 mesecev se nama niti ne splača probavat, mava že napotnico za neplodnostno v dobrem. Pa čeprav bi bila presrečna, če bi ratalo naravno,ker me je kar malo strah spet teh postopkov, in igel in ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 9.11.2015 20:20:50
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala IZVIRNO SPOROČILO: Beat sitka mala Kako dolge cikluse imaš? Jah, čisto odvisno. Po porodu 28-30 dni, zdaj spet 26-30. Greva pač spet v nove boje. Kuker sem že napisala, več kot 6 mesecev se nama niti ne splača probavat, mava že napotnico za neplodnostno v dobrem. Pa čeprav bi bila presrečna, če bi ratalo naravno,ker me je kar malo strah spet teh postopkov, in igel in ... Kaj pa če se kar naročiš v neplodnostno? Ker čakalne dobe so kar dolge. Jaz bom šla v Leonišče kar samoplačniško, bi morala do konca leta čakat, da bi prišla na pregled.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 10.11.2015 13:09:12
|
|
|
|
Beat
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 10.11.2015 13:23:33
|
|
|
|
mojamiška
|
evo moja je prišla na 36 dan, vsaj to. Boli me kot s....., se mi zdi, da mi bo vse vn padlo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 10.11.2015 13:36:40
|
|
|
|
upka
|
Torej sem sedaj na vrsti jaz Uf, gre tole počasi... Danes 11. dan brez sprememb. Joškice bolijo pa spet ne bolijo... :) Če ne bo, bom test bom delala šele v ponedeljek. Prej si ne upam. Srečno vsem! Držim pesti za vse nas!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 10.11.2015 13:48:41
|
|
|
|
Mayche
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie IZVIRNO SPOROČILO: Mayche Po dolgem času se spet oglašam... in sicer imam en problemček. Upam, da mi bo katera znala pomagati ali svetovati. Z mojim se še kar trudiva na otročku (za mano sta dva spontana splava...) in v času O sva bila kar pridna Sedaj je minilo okoli teden dni po O, čez cca. 1 teden bi morala priti M (imam dolge, neredne cikluse). Že nekaj dni čutim napete, rahlo boleče prsi, včeraj pa se mi je pojavil tak grenak okus v ustih, ki traja še danes. Vsa hrana in pijača, ki jo dam v usta, ima grenki okus. In ta grenkoba ne izgine in je ves čas prisotna. Zdaj me pa skrbi, ker ne vem, ali bi to lahko bil znak zanositve ali je narobe kaj drugega. Ker okus ni kovinski, kot nekatere opisujejo, ampak res grenki. Test nosečnosti je nesmiselno delati, saj je še prehitro. Bom ga pa vsekakor naredila konec tedna. Menite, da lahko pride do spremembe okusa teden dni po O oziroma še pred izostalo M, če seveda zanosiš? Je možno, da je ta okus grenki in ne kovinski? Je imela katera že podobne "težave"? Bi morala k zdravniku? Hvala za vse nasvete. Me kar malo skrbi... Pri meni je bil grenki okus znak nosečnosti. Enih kosmičev še zdej ne morem jest Tolk so se mi zamerili. Sofie, pa si imela ta grenki okus prisoten nonstop ali samo občasno? Meni je danes izginil in je vse normalno, tako, da je očitno bil lažni alarm Vsem puncam, ki pričakujete želim vso srečo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 10.11.2015 14:33:38
|
|
|
|
woma
|
Verjetno že poteka debata o tem kje na forumu.....ali je katera poizkusila z macino travo - čaj. Jaz sem jo v prvi nosečnosti dobila iz Bosne, ker se jo v Slo ni dobilo. Je zdaj že kaj drugače? Meni se zdi da je pomagala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 10.11.2015 14:47:35
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mayche IZVIRNO SPOROČILO: Sofie IZVIRNO SPOROČILO: Mayche Po dolgem času se spet oglašam... in sicer imam en problemček. Upam, da mi bo katera znala pomagati ali svetovati. Z mojim se še kar trudiva na otročku (za mano sta dva spontana splava...) in v času O sva bila kar pridna Sedaj je minilo okoli teden dni po O, čez cca. 1 teden bi morala priti M (imam dolge, neredne cikluse). Že nekaj dni čutim napete, rahlo boleče prsi, včeraj pa se mi je pojavil tak grenak okus v ustih, ki traja še danes. Vsa hrana in pijača, ki jo dam v usta, ima grenki okus. In ta grenkoba ne izgine in je ves čas prisotna. Zdaj me pa skrbi, ker ne vem, ali bi to lahko bil znak zanositve ali je narobe kaj drugega. Ker okus ni kovinski, kot nekatere opisujejo, ampak res grenki. Test nosečnosti je nesmiselno delati, saj je še prehitro. Bom ga pa vsekakor naredila konec tedna. Menite, da lahko pride do spremembe okusa teden dni po O oziroma še pred izostalo M, če seveda zanosiš? Je možno, da je ta okus grenki in ne kovinski? Je imela katera že podobne "težave"? Bi morala k zdravniku? Hvala za vse nasvete. Me kar malo skrbi... Pri meni je bil grenki okus znak nosečnosti. Enih kosmičev še zdej ne morem jest Tolk so se mi zamerili. Sofie, pa si imela ta grenki okus prisoten nonstop ali samo občasno? Meni je danes izginil in je vse normalno, tako, da je očitno bil lažni alarm Vsem puncam, ki pričakujete želim vso srečo Ni bil nonstop. Ampak tko občasno. Je pa trajal itk samo nekaj dni...pol je bil SS. Jaz drugače sploh ne ločim nosečniških znakov od PMSja...pomoje je to pri vsakem drugače. Dokler ni M je vedno upanje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 10.11.2015 14:55:44
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: woma Verjetno že poteka debata o tem kje na forumu.....ali je katera poizkusila z macino travo - čaj. Jaz sem jo v prvi nosečnosti dobila iz Bosne, ker se jo v Slo ni dobilo. Je zdaj že kaj drugače? Meni se zdi da je pomagala. Jaz imam tablete, kupila v dm. Pijem jo sedaj 2 ciklusa. Prej sem imela menstruacije zelo neredne, na 2 ali 2,5 meseca, čist odvisno, skos me je nekaj špikalo, pojma nisem imela ali sploh imam ovulacijo. Pa sem rekla ajde bom probala, prva m je prišla na 33 dan, danes že druga na 36 dan. Čutila sem tudi obakrat ovulacijo. tko, da pri meni očitno ima nek učinek, jemljem pa od začetka m pa do o. Pomoje škodit ne more.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 10.11.2015 18:51:35
|
|
|
|
Amour
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie Jaz drugače sploh ne ločim nosečniških znakov od PMSja...pomoje je to pri vsakem drugače. Dokler ni M je vedno upanje. Jaz sem dolgo časa verjela, da bom vedela, ko bo šlo zares, pa nisem (toliko o moji ženski intuiciji). Jaz sem bila prepričana, da se pripravlja M, klasični PMS krči, bolečine, ki se sem ter tja pojavijo še danes, ko mi M zamuja že 10 dni (upam, da to ni kak slab znak), razen da imam zdaj pa res boleče prsi, neprimerljivo s PMS bolečinami in napetostjo v prsih.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 10.11.2015 19:09:07
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Amour IZVIRNO SPOROČILO: Sofie Jaz drugače sploh ne ločim nosečniških znakov od PMSja...pomoje je to pri vsakem drugače. Dokler ni M je vedno upanje. Jaz sem dolgo časa verjela, da bom vedela, ko bo šlo zares, pa nisem (toliko o moji ženski intuiciji). Jaz sem bila prepričana, da se pripravlja M, klasični PMS krči, bolečine, ki se sem ter tja pojavijo še danes, ko mi M zamuja že 10 dni (upam, da to ni kak slab znak), razen da imam zdaj pa res boleče prsi, neprimerljivo s PMS bolečinami in napetostjo v prsih. Jaz imam podobne znake kot ti. M bi morala sicer danes priti...samo itak ne vem kdaj bo. Nazadnje je bila že po 3 tednih.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 11.11.2015 21:06:59
|
|
|
|
Sofie
|
Jaz sem bila pa danes neučakana in sem 1 dan po zaostanlu M delala CB test. In še to zvečer. Itak je bil negativen. Pa tokrat imam prvič občutek da bi lahko bila noseča
< Sporočilo je popravil Sofie -- 11.11.2015 21:07:49 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 12.11.2015 8:14:49
|
|
|
|
upka
|
Joj, žal mi je Sofie... Ponavadi pride takrat, ko smo najbolj prepričane, da ni. Vsaj v moje primeru je že bilo tako. Pogumno naprej! Danes jemo 13. dan po ET in čakam. Za vsak dan beline se zahvalim. Še malo in bo jasno...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 12.11.2015 8:38:49
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie Jaz sem bila pa danes neučakana in sem 1 dan po zaostanlu M delala CB test. In še to zvečer. Itak je bil negativen. Pa tokrat imam prvič občutek da bi lahko bila noseča joj kako te čutim ... jaz sem tud zarad neučakanosti delala takrat teste ... zdj sm pa rekla, da NE bom .... bom počakala, da mi vsaj 3 dni zamuja, pol se bom podala na poti delanje testov ... jao, vsak mesec se mi zdi, da gre bolj počasi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 12.11.2015 8:43:13
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Sofie Jaz sem bila pa danes neučakana in sem 1 dan po zaostanlu M delala CB test. In še to zvečer. Itak je bil negativen. Pa tokrat imam prvič občutek da bi lahko bila noseča joj kako te čutim ... jaz sem tud zarad neučakanosti delala takrat teste ... zdj sm pa rekla, da NE bom .... bom počakala, da mi vsaj 3 dni zamuja, pol se bom podala na poti delanje testov ... jao, vsak mesec se mi zdi, da gre bolj počasi Če se mi ne bi vrtelo in bilo slabo...potem nikakor še ne bi delala testa. Tako pa sem ga. Ponovim čez en teden če vmes M ne pride.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 12.11.2015 8:52:41
|
|
|
|
Janchek81
|
Men je blo v oktobru tud slabo in vretlo se mi je ... clo, ko sem se ulegla v posteljo ... pa sem jo pol kr prej dobila To telo naše je res mal čudno no
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 12.11.2015 9:18:39
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Men je blo v oktobru tud slabo in vretlo se mi je ... clo, ko sem se ulegla v posteljo ... pa sem jo pol kr prej dobila To telo naše je res mal čudno no Najbrž sem kakšno virozo staknila. Ker imam ves čas občutek da bom bruhala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 12.11.2015 9:32:08
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Men je blo v oktobru tud slabo in vretlo se mi je ... clo, ko sem se ulegla v posteljo ... pa sem jo pol kr prej dobila To telo naše je res mal čudno no Najbrž sem kakšno virozo staknila. Ker imam ves čas občutek da bom bruhala. Jaz nisem mela nbene viroze pa sem se nekak tko počutila k ti .... pomoje je to vse še enga hormonskega izvora ... no, jaz bruhala nism .. sem se pa res čudno slabo počutila ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?