Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 12.11.2015 12:50:38
|
|
|
|
Beat
|
Sofie, mogoče pa si samo prehitro test delala in si Držim pesti, da je tako.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 12.11.2015 15:43:48
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Sofie, mogoče pa si samo prehitro test delala in si Držim pesti, da je tako. Tudi jaz upam. Sploh ker me tut prsi tako bolijo, da je za znoret. Res mi ni jasn kaj se dogaja. Ah.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 12.11.2015 15:57:50
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat dopiši še mene k navijačicam... sama tudi čakam , ampak mam zmeden ciklus, tako da sploh ne vem kdaj mam za čakat, tko da sem kar za cel november dobra...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 12.11.2015 16:34:32
|
|
|
|
Beat
|
Sofie, vsi znaki, ki si jih naštela, so dobri znaki za to, da si Res ti želim, da si in da bo tokrat vse ok.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 12.11.2015 18:07:49
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Sofie, vsi znaki, ki si jih naštela, so dobri znaki za to, da si Res ti želim, da si in da bo tokrat vse ok. Moj enako pravi. Samo ne upam preveč, ker sem iz meseca v mesec potem razočarana.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 12.11.2015 20:21:48
|
|
|
|
Beat
|
Sofie, potem pa še malo počakaj in čez čas naredi še en test. Meni res izgleda kot da si
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 12.11.2015 21:49:03
|
|
|
|
madjanca
|
Me zanima, če je katera probala MediSmart test.? Kako ste zadovoljen.. Ponavadi sem uporabljala samo une listke First Sign. Sem ga danes kupla pa mislim, da bo ostal se kakšen teden zapakiran. Kar ne upam narediti.. Zaenkrat mam samo nihanja razpoloženja (predvsem sem bolje razpoloženja kot ponavadi ), napihnena fuuul in joskice mi je mal napelo. Aja pa moji ekstrakt skravzlani laški se nekaj sumljivo ravnajo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 12.11.2015 21:55:19
|
|
|
|
madjanca
|
Ne znam popravit posta, ker mi je zaradi napakice usel.. Hotela sem se napisati, da sem mela en teden bolečine v jajčnikih in mam večerne slabosti ter bruham zvečer. Zjutraj pa sem normalno. Pa nenormalno mi paše je zdrava hrana poleg tega pa kovinski okus.. Samo se bojim, da je samo psiha spet...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 12.11.2015 22:42:54
|
|
|
|
Beat
|
madjanca, tudi tvoji znakci zgledajo kot da si
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 13.11.2015 7:35:42
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat madjanca, tudi tvoji znakci zgledajo kot da si Upam, da res... Bi bla zelo presrecna. Sam bom s testom se mal pocakala. Nocem bit spet slabe volje zarad tega Ja in zdj sm vidla, da mi je se avto correct ponagajou. Sm hotla napisat, da mi pase NEzdrava hrana.. Junk food, cokolada ipd. Mogoce pozna kaksna dobrega ginekologa na obmocju notranjske.? Sem iz Logatca, ampak k tej ginekologinji res ne grem vec. Merlo v Postojni ma polno, drugih pa ne poznam...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 13.11.2015 7:46:48
|
|
|
|
Janchek81
|
No, upam, da vse ki imate res znake , da vam kmalu pokaže
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 13.11.2015 8:55:44
|
|
|
|
Sofie
|
Pri meni mislim da ne bo nič. Sicer znaki so še vsi. Ampak me boli maternica, tako da sigurno bo M enkrat prišla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 13.11.2015 11:33:44
|
|
|
|
Beat
|
Sofie, držim pesti, da je ne bo. Saj veš, dokler ni M je upanje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 13.11.2015 13:24:37
|
|
|
|
Mayche
|
Sofie in madjanca držim pesti za obe... samo da bi uspelo in da ugledata plusek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 13.11.2015 13:47:31
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Sofie bolečine in špikanje pri nosečnosti so iste kot pred menstruacijo. Mene je ful zvijalo in sem samo čakala, da se vlije. Pa se ni. Držim pesti, da se tudi tebi ne bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 13.11.2015 14:05:30
|
|
|
|
Sofie
|
Hvala vsem za vzpodbudo. M trenutno še ni. Imam pa ful nekega belega izcedka. Joj, upam da bo kaj iz tega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 13.11.2015 14:48:05
|
|
|
|
madjanca
|
Mayche hvala za vzpodbudne besede =) spohie ti tudi??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 13.11.2015 15:03:20
|
|
|
|
Ashaya
|
Uop uop, stiskam pesti za vaju!! kdaj bodo kakšni testi? Mimogrede, a mi lahko poveste, ali je tudi občutek nenehne mokrote tam doli lahko znak vnetja, tudi če je vonj povsem normalen? O naj bi bila že tako mimo prejšnji teden, ampak zdaj imam že tri dni dnevni vložek res nonstop, drugače so spodnjice mokre sem tudi malo potipala noter in je vse nekam vlažno potem veste, da res nikoli ne rabiva lubrikanta, ker pri meni je normalna takšna vlažnost med sexom, samo zdej pa kar tako iz nič??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 13.11.2015 18:33:49
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya Uop uop, stiskam pesti za vaju!! kdaj bodo kakšni testi? Mimogrede, a mi lahko poveste, ali je tudi občutek nenehne mokrote tam doli lahko znak vnetja, tudi če je vonj povsem normalen? O naj bi bila že tako mimo prejšnji teden, ampak zdaj imam že tri dni dnevni vložek res nonstop, drugače so spodnjice mokre sem tudi malo potipala noter in je vse nekam vlažno potem veste, da res nikoli ne rabiva lubrikanta, ker pri meni je normalna takšna vlažnost med sexom, samo zdej pa kar tako iz nič?? Jaz testa še en teden ne bom delala. Drugače pa pomoje če nima vonja ni panike. Ob vnetju je ponavadi prisoten tudi vonj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 13.11.2015 19:27:23
|
|
|
|
Amour
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Sofie bolečine in špikanje pri nosečnosti so iste kot pred menstruacijo. Mene je ful zvijalo in sem samo čakala, da se vlije. Pa se ni. Držim pesti, da se tudi tebi ne bo. Tudi jaz to potrjujem. Iste bolečine, isti PMS krči, ... saj pravim, moja ženska intuicija me je hudo pustila na cedilu (no, morda tudi zato, ker zaradi okoliščin res nisem pričakovala nič in sem čakala M, da bi zdaj novembra res lahko delala na ... ker bi naj bi zdaj novembra začela s klomifenom, se je moj veselil potencialnih dvojčkov, zdaj pa samo še pesti drži, da so vseeno ratali ). Jaz bom čisto zadovoljna z enim mali, zdravim pikolinkom :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 13.11.2015 19:51:51
|
|
|
|
madjanca
|
evo če so vsi znaki kot pri , potem res ne vem kje sem. moram pa priznat, da me tako špikalo ni še nikol. krči ja, samo tole kar je zdaj je pa hudo zelo... upam, da je slab začetek in dober konec.. v tem primeru .. samo bom tako kot sofie počakala še kak teden.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 13.11.2015 21:24:21
|
|
|
|
Sofie
|
Bomo videli kaj se bo pokazalo Na trenutke sem optimistična, večino časa pa ne Še dobro, da je vikend tukaj. Meni je teden tako hitro minil, da sem danes šele dojela da je petek...ko so me vsi spraševali kakšne imam plane za čez vikend
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 13.11.2015 21:40:52
|
|
|
|
madjanca
|
Ja ma tale teden je pa res pohitel.. Sem prej na sihtu pogruntala, da je petek ko je bla po radiu moja naj oddaja :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 14.11.2015 9:28:57
|
|
|
|
Sofie
|
Punce, pri meni ne bo nič.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?