RE: II pričakujemo novembra 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Beat -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (14.11.2015 10:17:51)

Sofie [sm=smiley31.gif] Ampak če še ni M, je kljub bolečinam še upanje.

Anonimen -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (14.11.2015 11:16:24)

Oj!
Ena je pri majčicah 2016 rekla, da je po 10 letih zarečenega kruha, da ostajata pri dveh spet v veselem pričakovanju. Pri nas bo nekaj podobnega, že od rojstva druge, ki ima zdaj 5 let, vsem zatrjujem, da ne bo nobenega več, a zdaj naju oba zelo mika, da bi poskusila še enkrat. [sm=smiley9.gif]Ker jih imam že 39, bova poskušala. Če rata, rata, če ne, se bova sprijaznila z 2. Verjetno bom celo najstarejša tu. Ker sem bila v preteklosti precej aktivna na RR, bi raje še nekaj časa ostala skrita. Če nama uspe, se bom razkrila po nuhalni.

Se beremo.

A ja, ne pričakujem je okrog 18. novembra, čeprav mi M kar precej niha od 28 do 32 dni.

Anonimna [sm=rozica.gif] (Upam, da misem kateri ukradla znakca, če sem, ga bom zamenjala)

madjanca -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (14.11.2015 14:07:13)

[banonimna [sm=rozica.gif]] dobrodosla in drzim pesti, da kmalu zacnes odstevati [sm=smiley36.gif]

sofie upam, da se motis in da bosta na koncu vseeno [sm=rozacrtici.gif]

Jaz pa kar ne vem, kaj se z mano dogaja...veraj me je tako spikal desni jajcnik, da mi je bilo prav slabo... In vsake toliko me tako zelo zvije, da ne morem nic.. Mam pa se kar malo belega toka. Pa sedaj tuhtam, da ni kaksno vnetje mogoce :/

K ginekologinji nocem, ker bom itak spet kregana, pregledala pa me sploh ne bo...

Janchek81 -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (14.11.2015 15:58:29)

Ojla punce...
Mene pa od včerj na čase tok špika dol pri jajčnikih ... morm jo dobit šele 24.11., me kr neki skrbi [sm=smiley19.gif] da se ne bi ponovila scena marca ( IMN ) .... [sm=smiley19.gif]
K dvomim, da lahko jajčniki bolijo, če je pravilna nosečnnost oz. da je stacionirana v maternici ... ali pač? Kr neki se tolažm,a po drugi strani me pa kr neki skrbi [sm=zmeden.gif]

Beat -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (14.11.2015 16:39:31)

[sm=duda.gif] N O V E M B E R [sm=duda.gif]

[sm=hudicek1.gif] NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

6.11.2015
[sm=smiley19.gif]mojamiška[sm=smiley19.gif]

7.11.2015
[sm=smiley19.gif]sitka mala[sm=smiley19.gif]

13.11.2015
upka

18.11.2015
Katriss
woma
Anonimna [sm=pikapoka1.gif]
Anonimna[sm=rozica.gif]

21.11.2015
Anonimna [sm=zz_skip.gif]

22.11.2015
Ashaya

24.11.2015
Janchek81
važin

25.11.2015
Beat
vekybel

x.11.2015
madjanca

[sm=bravo.gif] NAVIJAČICE [sm=bravo.gif]
Beat, Katte, Marčevka2010, Sofie, Katriss, Amour, madjanca

Anonimen -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (14.11.2015 17:59:50)

Ojla! No tudi primeni se nekaj dogaja...obcasno me spika in tisci tam spodaj. Prsa pa me zacuda tokrat ne bolijo nic. Joj kako bi bila srecna ce bi uspelo. No se pustim presenetit, do M je se nekaj dni...

Pa lep vikend vsem! Upam, da kmalu katera sporoci kaksno lepo novico [sm=smiley36.gif]

[sm=pikapoka1.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (14.11.2015 18:45:10)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ojla! No tudi primeni se nekaj dogaja...obcasno me spika in tisci tam spodaj. Prsa pa me zacuda tokrat ne bolijo nic. Joj kako bi bila srecna ce bi uspelo. No se pustim presenetit, do M je se nekaj dni...

Pa lep vikend vsem! Upam, da kmalu katera sporoci kaksno lepo novico [sm=smiley36.gif]

[sm=pikapoka1.gif]

No jaz imam do M se 12dni...me pa spika spodej..prsa oz bradavice mam bolece ... upam na najboljs no...a vseeni me skrbi ..

Sofie -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (14.11.2015 19:45:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ojla punce...
Mene pa od včerj na čase tok špika dol pri jajčnikih ... morm jo dobit šele 24.11., me kr neki skrbi [sm=smiley19.gif] da se ne bi ponovila scena marca ( IMN ) .... [sm=smiley19.gif]
K dvomim, da lahko jajčniki bolijo, če je pravilna nosečnnost oz. da je stacionirana v maternici ... ali pač? Kr neki se tolažm,a po drugi strani me pa kr neki skrbi [sm=zmeden.gif]

Pomoje imaš šele zdej ovulacijo. Mene med ovulacijo vedno špika v jajčnikih.

Amour -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (14.11.2015 20:18:48)

Jaz sem tudi hotela komentirati, da imaš morda šele zdaj ovulacijo.
Mene je v začetku oktobra M presenetila in me prehitela za nekaj dni (čeprav se mi to ne dogaja), O se je pa zgodila, kot če bi M prišla, tako kot bi morala. Tako da - glede na to, da te je M zadnjič presenetila, če se prav spomnim, imaš morda šele zdaj zares O.

Sofie -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (14.11.2015 20:57:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Sofie [sm=smiley31.gif] Ampak če še ni M, je kljub bolečinam še upanje.

Ja M še ni, sem imela pa včeraj malo rjavega izcedka. Pomoje se napoveduje M.

Sofie -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (14.11.2015 21:27:01)

Da malo zamenjam temo...ste v zadnjem času prebrale kakšno dobro knjigo?[sm=smiley1.gif]

madjanca -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (14.11.2015 21:43:18)

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Da malo zamenjam temo...ste v zadnjem času prebrale kakšno dobro knjigo?[sm=smiley1.gif]

Pametna ideja...

Pa evo brala sem knjigo Kamor te vleče srce. Fenomenalna knjiga.. Nisem mogla nehat brat. Trenutno pa berem Ljubezen in spoštovanje,ki sva jo dobila za poročno darilo. Je pa ubistvknjiga nekega tipa, ki ima zakonske svetovalnice in moram povedat, da si nisem mislila, da bom kdaj to brala... Je pa dejstvo, da z vsako stranjo bolj poznam svojega dragega... [sm=zz_inlove.gif]

Sofie -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (14.11.2015 21:55:50)

Jaz sem pa nazadnje prebrala Me before you in To the moon and back. Super knjigi.

madjanca -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (14.11.2015 22:34:08)

Jaz sem pa nazadnje prebrala Me before you in To the moon and back. Super knjigi.

Angleske.?? :)
Trenutno sploh ne upam v knjiznjico, ker po tem vedno prestavim pisanje diplome ... Hihi...

Amour -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (15.11.2015 8:00:50)

Joj, a ni Me before you ful lepa?
Jaz berem ves cas, samo vecinoma berem na Kindlu, tako da v knjiznici nisem bila ze vrsto let [sm=smiley36.gif].

madjanca -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (15.11.2015 8:22:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Jaz berem ves cas, samo vecinoma berem na Kindlu, tako da v knjiznici nisem bila ze vrsto let [sm=smiley36.gif].

Jaz sem poizkusila z branjem na tablici ampak mi ni vsec... Raje imam iskanje po polnih policah.. Tako dolgo brskam, da najdem knjigo, ki me vizualno pritegne (tista, ki je cela polepljena, je sigurno dobra). In ni boljsega kot listati knjigo, ki je ze stokrat bila sposojena. Vsak pusti majhen pecat.. Knjige imajo nek poseben vonj, strani malo porumenijo... ko obracas liste in pocasi odkrivas drugo stran pa je itak nekaj posebnega...
[sm=zz_biggrin.png]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (15.11.2015 8:49:19)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ojla punce...

Pomoje imaš šele zdej ovulacijo. Mene med ovulacijo vedno špika v jajčnikih.

O je bla tocno en tedn nazaj...sm se test nardila..tko da ni O..

woma -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (15.11.2015 9:32:38)

Pozdravljene čveke.
Vas berem, samo nimam časa komentirat. Vidim da smo vse še vedo v pričakovanju [sm=hudicek1.gif]

Janchek81 to se je meni dogajalo 10 dni nazaj. Sem tudi mislila da imam ovulacijo, pa ni bila. Zdej v jajčnikih me ne špika več, sam imam pa boleče joškice. Še vedno upam na [sm=modricrtici.gif]

Tudi sama rada vzamem dobro knjigo v roke...v knjižnici sem lahko ure in ure. Na žalost mi trenutno zmanjkuje časa. Mala je v 3 razredu in moramo res veliko delat. Pa še zraven moram biti kot kakšen policaj. Ima še katera takšne izkušnje? Z veseljem počvekam ;)

woma -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (15.11.2015 9:35:12)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Oj!
Ena je pri majčicah 2016 rekla, da je po 10 letih zarečenega kruha, da ostajata pri dveh spet v veselem pričakovanju. Pri nas bo nekaj podobnega, že od rojstva druge, ki ima zdaj 5 let, vsem zatrjujem, da ne bo nobenega več, a zdaj naju oba zelo mika, da bi poskusila še enkrat. [sm=smiley9.gif]Ker jih imam že 39, bova poskušala. Če rata, rata, če ne, se bova sprijaznila z 2. Verjetno bom celo najstarejša tu. Ker sem bila v preteklosti precej aktivna na RR, bi raje še nekaj časa ostala skrita. Če nama uspe, se bom razkrila po nuhalni.

Se beremo.

A ja, ne pričakujem je okrog 18. novembra, čeprav mi M kar precej niha od 28 do 32 dni.

Anonimna [sm=rozica.gif] (Upam, da misem kateri ukradla znakca, če sem, ga bom zamenjala)

Odlično.
Tudi jaz sem govorila, da bom imela samo enega....zdaj 8 let kasneje si pa bolj kot vse želim še enega [sm=duda.gif]. Očitno je zdaj pravi čas [sm=jezicek.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (15.11.2015 9:51:41)

IZVIRNO SPOROČILO: woma

Pozdravljene čveke.
Vas berem, samo nimam časa komentirat. Vidim da smo vse še vedo v pričakovanju [sm=hudicek1.gif]

Janchek81 to se je meni dogajalo 10 dni nazaj. Sem tudi mislila da imam ovulacijo, pa ni bila. Zdej v jajčnikih me ne špika več, sam imam pa boleče joškice. Še vedno upam na [sm=modricrtici.gif]

Tudi sama rada vzamem dobro knjigo v roke...v knjižnici sem lahko ure in ure. Na žalost mi trenutno zmanjkuje časa. Mala je v 3 razredu in moramo res veliko delat. Pa še zraven moram biti kot kakšen policaj. Ima še katera takšne izkušnje? Z veseljem počvekam ;)

Jaz vem kdaj sem imela O ... in včerajšnje bolečine so me mal iztirle, ker me je skrbelo, da se že spet ne dogaja kaj napačnega ....
O joškicah pa bolš da ne govorim, ker mam tok boleče da joj ... pač, pustmo in počakejmo do 24.11. in bomo več vedli ... [sm=zmeden.gif]

Sofie -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (15.11.2015 16:16:05)

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Jaaa, meni je ful lepa. Pa One plus One je tudi fajn.

Berem pa tudi jaz na bralniku. Itak si še vedno kupim kakšno knjigo, ampak bralnik je super.

madjanca -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (15.11.2015 18:57:32)

Evoo jaz pa sem danes dozivela en super izletek z bratovo in sestrino druzino.. Smo sli v vojaski muzej Pivka pa se malo naokoli in ker se mi je skos nekaj dogajalo, tudi bolecin nisem toliko cutila in je prav pasalo it malo ven pa se sprostit... Sem kot prerojema [sm=smiley1.gif]

Sofie -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (15.11.2015 21:11:05)

Midva sva bila pa danes kar doma. Sva spravila stanovanje v red. Je pa vikend spet prehitro minil. Teden bo itak spet nor.

Moje M še ni. Ene 2x sem imela danes čisto malo rjavega izcedka. Ne bi opazila, če ne bi ful gledala. Sem pa brala da rjav izcedek pred M ne pomeni nič dobrega. Morm mojemu G omenit, da se mi pojavlja.

madjanca -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (15.11.2015 21:13:50)

Moje [sm=hudicek1.gif] tut se ni, ampak itak nikol ne vem kdaj bo..

Ampak sem pa se sprijaznila, da verjetno bo. Ker so vsi moji znaki [sm=nosecka.gif] izginili, samo v jajcnikih me spika... Tako da verjetno dela res vse samo psiha [sm=smiley19.gif]

Sofie -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (15.11.2015 21:14:07)

Aja pa bolečine so še vedno prisotne. Samo me boli tako nizko, bolj na desni strani. Ne jajčniki in drugače kot pri M.

Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>