Metuljčkica
|
Hoj Toliko časa se že nisem oglasila, da sem se končno spravila na računalnik, ker mi prek telefona reees ne bi uspelo vsega odgovorit in sporočit. Mastitis, pa mami je bila tukaj, pa nekako ni bilo tistega "odvečnega" časa za pisanje. Pikapolonca, tudi jaz ne pretiravam s podiranjem kupčka. Nekaj minutk in to je to. "Saj vi tudi ne rignete čisto vsakič, ko jeste!", je rekla patronažna na šoli za starše. Če bi jo pa matralo, bi pa že dala vedet, tudi to je res Za mleko pa upam, da se je že umirilo, ker si se mi smilila že samo med branjem tistega zapisa... Glede trebuščka - ja, ga malo kar pogrešam, sploh brcike. Itak sem tako nostalgična oseba. Danes je spet sobota in cel dan razmišljam, kaj sem ob tem momentu počela pred 2 tednoma (ko je bil porod). Drugače pa izgledam že čisto blizu predporodni postavi, imam skoraj raven trebuh in 4kg nad predporodno težo. Kar je kul, ker itak dojim in vse to. Nisem pa še avtomatizirala dejstva, da lahko sedaj jopo zapnem Bigmamma, ful lepo, da se počutiš izpolnjeno Če želiš pa še en pas za trebuh, ti ga pa rade volje dam :) Marčevka, tvoj je pa najbrž še najbolj točen ko urca :) Sreeeeečno, si v mojih mislih Pri meni je bilo pa tako. Mala ponči prvo rundo spi 5ur, tako da D dojka 8ur ni bila v uporabi in se je (seveda ob pomoči bakterije) zamašila na ene treh mestih. Pa še spala sem na trebuhu. Zjutraj se zbudim in me vse boli, pa sem mislila, da sem samo zaležala ali pa kaj takšnega. Potem sem šla kot vsako jutro pod tuš in masirala, potem me je pa kmalu začelo mraziti in sem dobila vročino, ki je samo raaaastla. Čim bolj sem masirala, dojila na D strani in mislim, da sem že prvi dan en vod sprostila. Zvečer sem dobila antibiotike. Naslednji dan se je sprostil še drugi vod, tretji je bil pa tako majhen in najbrž bolj na sredini, da sploh ne bi vedela, da je kaj narobe, če ne bi imela pordele dojke. No, sedaj se je vse normaliziralo, količina se je na obeh straneh spet vzpostavila :) Samo še AB pojem do konca, pa bo. Včeraj je bil spet patronažek pri nas, Vita tehta 3140g in ostanek popkovine bo počasi odpadel - komaj čakam! Opažam, da se bolj pogosto prebuja za jest, mogoče že prihaja v tisto prvo fazo pospešene rasti. Predvčerajšnjim smo bili na prvem čisto kratkem sprehodku, včeraj je bil pa čisto spontano že prav dolg in smo nazaj prišli lačni. Še dobro, da je toplo in to ni tak problem :) Lepo soboto :) P.S.: če je katera za, da se prestavimo na mail, naj sporoči. Tole logiranje na RR se mi zdi vedno večkrat preveč zamudno, pa šaltanje med okenčki, da sproti ugotovim, če sem vse pokomentirala, tudi. Sploh prek telefona. itak smo se pa nameravale spoznati, ane? :)
|