pika_polonca.
|
Evo, uspela priti do računalnika, Lana je šla pa z atijem na sprehod. Upam, da ne bo vmes kaka ziza kriza Sicer pa je prvi sprehod prespala v kompletu, ji pašeta sveži zrak in malo rukanja Bigmamma, fajn praznujte, morda bo ta dodatna obremenitev kaj sprožila, sicer pa kot sem rekla, seksat pa bo Verjamem in te čisto razumem, da si že naveličana, meni so tista otrdevanja na koncu tudi šla že pošteno na živce, pa drugih težav razen tega nisem imela! Držim pesti, da se začne samo od sebe še pred ponedeljkom! Metuljčkica, upam, da se uspeš vmes kaj javiti, da vidimo, če je akcija ali ne. No, če pa se že dogaja, naj bo pa vsaj pol tako lepo, kot je bilo pri meni, da bo že čarobno! Marčevka, ja, sem potem dojela, da je bolje prepustiti vsa druga opravila ostalim pri hiši. Saj moj je itak zlat, naju tako razvaja, da je skoraj preveč Za dojenje pa ja, pristavljanje in pristavljanje pa je. Brez tega tudi nama ne bi uspelo, pa še velika je in seveda rabi še kak mililiter več. Hvala marjana za čestitke. Moja tašča (ginekologinja) bi rekla, da je pri tretjem velika možnost, da se še obrne. In ravno en dan preden sem jaz rodila so porodili otroka z dobrimi 4 kg v medenični vstavi brez težav. V SLO se mi zdi, da se teh medeničnih vstav tako otepajo, v določenih porodnišnicah jih sploh več ne porajajo. Se mi zdi škoda ... Prosim, res lepo prosim, nehajte se obremenjevati s temi ocenami teže!! Samo psihirajo vas, na koncu bodo imeli pa otroci kje eno kilo manj od ocenjene! Jaz, če bi bila gin, tega sploh ne bi omenjala. Da bi meni moja tašča na zadnjem pregledu 2 dni pred porodom rekla, da ima dete skoraj 4,5 kg, ma jaz sem sigurna, da sploh ne bi rodila in bi šli v porodnišnico na carski rez. In to samo za to, ker bi se celi porod obremenjevala s to težo. Tako sem pa rodila brez težav. Nimam sicer 150 cm, ampak dobrih 174 cm, ampak vseeno.... Sta že nazaj... Metuljčkica, mislim nate!!
|