alleya -> RE: IVF, kratki postopek - september 2015 (6.10.2015 9:40:30)
|
lastovica - žal mi je, sočustvujem s tabo, da ni uspelo. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Vsekakor držim pesti in upam, da naslednjič zares uspe![sm=smiley20.gif] Samo obupat ne! Jaz sem bila včeraj zelo boga, saj me je zvečer ful bolela glava in seveda nisem nič vzela, ker se bojim, da ne bi kaj povzročila nehote...tako sem se kar spravila spat in spala kot top do jutra. Je pa včeraj bilo spet živahno na trenutke tam spodaj ... ampak sem se kar privadila. Všeč mi je tudi, ko vidim, kako kupček škatlic Estime kopni[sm=smiley1.gif] Torej, še 8 dni do testa[sm=smiley1.gif] Vsak dan, ki mine brez izcedka je dragocen! Me zanima, kako bom zdržala glede delanja testa. Moj pravi, da ni potrebe (oh ta moška trma), da delam test, da se bo itak videlo-vedelo, če ne bo nič pricurljalo do takrat ... jaz pa kolebam, ali naj delam test pred krvnim, da se vsaj malo pomirim. Še vedno si lahko rečem, če bo negativen, da ni nujno, da je rezultat pravi in če bo pozitiven, bom pa vsaj vesela, kajne? Ne vem še, odločila se bom tik pred zdajci. Počutje sicer kar ok. Samo zamotiti se moram, pa je. Punce, držimo pesti!
|
|
|
|