alleya -> RE: IVF, kratki postopek - september 2015 (5.10.2015 9:31:30)
|
lastovica - žal mi je, da se je tako končalo pri tebi. Vzemita si čas in si naberita novih moči, prilagodita se na nov domek in kmalu se vama bo pridružil tudi vajin težko pričakovani član. Mislim nate! Hkrati pa tudi ti ne pozabi na nas ostale, ki pa še ostajamo v velikem, velikem upanju, da bo vse u redu in da le dočakamo tako pričakovan [sm=modricrtici.gif] (ne vem zakaj vedno izberem modrega, mi je brava bolj všeč, ali pa nekje v sebi vem, da nosim fantka ?!) Se vidi, da se mi od tega čakanja že blede ... tudi sanjam, da imam splave in sanjam otročke in ohohohhhh ... Tako, da te storm čisto razumem, da si sitna, tečna in vse to ... sva že dve. Mislim, da sva tudi časovno isto. Si imela transfer 30.? Jaz odštevam dneve do testa, kot sem si zadala in danes preostane še 9 dni do testa. Pri sebi sem se odločila, da ne dopuščam nobenih izcedkov in česarkoli, ampak hočem samo belino[sm=smiley14.gif] in nič drugega. Krče imam na vsake toliko. In pogovarjam se s svojo pikico, upam, da ji je udobno pri meni. tajazan, upam, da je vse u redu in je le počitek razlog, da se nič ne oglasiš. Mislimo na tebe! Držimo pesti!!
|
|
|
|