alleya -> RE: IVF, kratki postopek - september 2015 (27.9.2015 10:29:53)
|
akajni - tudi jaz se tule strinjam z lastovico: malo so naredili živčki, ostalo pa je stvar hormonov, ko se začneš špikat ... tudi pri meni je [sm=hudicek1.gif] hitro izzvenela, saj so začeli delovati hormoni Če pa še vseeno nisi pomirjena, pa najboljše, da res vprašaš tja, kjer ti vodijo postopek in se prepričaš, da ni nič narobe. Verjemi, da so vajeni tisočinenega vprašanja, tako, da ni panike. Bravo tajazan - lepo napreduješ ... še stopka in potem v torek ti držimo pesti, da bo punkcija hitro mimo in bo še to za tabo [sm=smiley1.gif] Jaz si moram sedaj dajati Estimo vaginalno, da se tako pripravim na varovanje najine pikice[sm=smiley36.gif]komaj čakam[sm=smiley1.gif] Nato pa bo spet eno samo čakanje in čakanje, eh ... ampak se bom že nekako zaposlila (trenutno sem brez službe, kar mi morda kar dobro dene, da nisem še pod dodatnim stresom). Dela imam pa kolikor ga vidim [sm=jezicek.gif] tako, da se bom z lahkoto zamotila, prebrala kako dobro knjigo ipd. Kako pa kaj ve, ste v službah, študirate ...? No, v glavnem, s polno paro gremo naprej, da bomo končno [sm=nosecka.gif] in da pridemo do svojih malih zakladkov[sm=duda.gif]
|
|
|
|