Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Hranjenje prostoživečih živali v Ljubljani 25.9.2015 22:13:19
|
|
|
|
malaMravljica
|
oh macke ja, eno je imet eno ali dve mucki doma, drugo pa je hranit potepuske macke, to je zame neumen idiotizem. Meni mi na vikendu tik za zivo mejo en tip hrani potepuske macke in se ima za heroja. Vsak dan ob 8.30 prinese futer in ga razdeli ob nasi zivi meji in macke jejo in se mnozijo, mnozijo, .. mislis, da je ena crna in ena pisana in ena rdeca, potem opazis par crnih, par rdecih in par crno belih. Pozimi se je sicer nekaj zgodilo, ker jih je letos precej manj, bilo jih je ze okoli 20. In zakaj mi te macke niso vsec? Ker mi na terasi smrdi po urini in po vrtu so dreki, tudi v zeliscni gredi recimo, ker futer privablja podgane in teh macke ne lovijo in ker mi pac ni imeti na mojem vrtu 20 mack. In tip, ki misli kaj je naredil dobrega, nic. Macke dobijo hrano in nimajo doma, se podijo, napadajo, prihaja do konfliktov s psi, podgane in smrad. Ko bo nekomu enkrat pocil film pa bo nastavil strup in bo. Ja, jaz sem proti temu.
|
|
|
|
RE: Hranjenje prostoživečih živali v Ljubljani 26.9.2015 0:53:46
|
|
|
|
ronja
|
mateyka, konsistenca je drugacna, ker imajo razlicno prehrano. In ocitno si imela premajhen vzorec, ker ocitno macke tako v prekmurju kot v Lj. kot nevemkje, odkoder je doma mm, drekov ne zakopavajo . Kljub splosnemu prepricanju.
|
|
RE: Hranjenje prostoživečih živali v Ljubljani 26.9.2015 9:50:58
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja mateyka, konsistenca je drugacna, ker imajo razlicno prehrano. In ocitno si imela premajhen vzorec, ker ocitno macke tako v prekmurju kot v Lj. kot nevemkje, odkoder je doma mm, drekov ne zakopavajo . Kljub splosnemu prepricanju. science project gone bad
|
|
|
|
RE: Hranjenje prostoživečih živali v Ljubljani 26.9.2015 11:04:08
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja mateyka, konsistenca je drugacna, ker imajo razlicno prehrano. In ocitno si imela premajhen vzorec, ker ocitno macke tako v prekmurju kot v Lj. kot nevemkje, odkoder je doma mm, drekov ne zakopavajo . Kljub splosnemu prepricanju. Glede na to, da se je v zadnjih 15 - 20 letih okolica hiš in blokov bistveno spremenila, nimajo niti kam zakopavati ......dvorišča so vsa v betonu, z "angleško" travico, tisto malo kar je gredic so posipane s kamenčki ali z onim dekorativnim lesom.....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?