|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2015
1.9.2015 21:22:27   
Beat
Imam čisto hecen ciklus ta mesec. Ovulacijo sem imela 11. dan ciklusa, 13. dan sem imela krče kot da bom dobila M, to se mi še ni zgodilo, in rahel roza izcedek, ki se je pojavil samo 1x, potem je bilo dalje vse normalno, kot vedno user posted image

Zdaj čakam M 9. septembra. Ampak se ne počutim lih nosečniško user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 201
2.9.2015 9:17:42   
mava1975
Sofie vse naj naj in naj se ti uresničijo vse želje user posted image user posted image user posted image

Beat... očitno je res ta luna močna, ker jaz mam tak občutek, ko da se bo glih vlilo... pa je še en teden do user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 202
2.9.2015 9:28:15   
Beat
Ja, ta mesec imam res vse zmešano nekaj. Ah, te lune user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 203
2.9.2015 15:22:14   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: mava1975

Sofie vse naj naj in naj se ti uresničijo vse želje user posted image user posted image user posted image

Beat... očitno je res ta luna močna, ker jaz mam tak občutek, ko da se bo glih vlilo... pa je še en teden do user posted image

Hvalaaaaa 😃 Samo praznujem pa šele v nedeljo 😁

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 204
2.9.2015 18:31:58   
Beat
Sofie, a rojstni dan imaš? user posted image Nisem zasledila v postih user posted image
Vse najboljše user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 205
2.9.2015 19:59:29   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Sofie, a rojstni dan imaš? user posted image Nisem zasledila v postih user posted image
Vse najboljše user posted image

V nedeljo ga imam. Mava1975 malo prehiteva user posted image

Hvala vseeno.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.9.2015 20:13:59   
Pajama
Beat saj to so pa vredu znakci, držim pestke!!!

Sofie, tebi pa dogajaaaaa! Za RD ti bom potem kar v nedeljo voščila.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 207
2.9.2015 20:23:23   
Sofie

Imam čisto hecen ciklus ta mesec. Ovulacijo sem imela 11. dan ciklusa, 13. dan sem imela krče kot da bom dobila M, to se mi še ni zgodilo, in rahel roza izcedek, ki se je pojavil samo 1x, potem je bilo dalje vse normalno, kot vedno user posted image

Zdaj čakam M 9. septembra. Ampak se ne počutim lih nosečniško user posted image

Dobri znakiuser posted image Jaz se tudi nisem počutila nosečo pa je bil + Držim pestiuser posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 208
2.9.2015 20:24:05   
Sofie

Pajama hehehehe....je pa tema malo oživela user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 209
2.9.2015 20:54:02   
Beat
Aja, v nedeljo, bom takrat še enkrat voščila user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 210
2.9.2015 20:57:30   
Beat
No, bomo videli, kako bo 9. user posted image Mogoče nam pa ta mesec le uspe user posted image Dokler ne pride user posted image , je vedno upanje user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 211
2.9.2015 21:02:38   
Sofie

No, bomo videli, kako bo 9. user posted image Mogoče nam pa ta mesec le uspe user posted image Dokler ne pride user posted image , je vedno upanje user posted image

Itak. Ko najmanj pričakuješ doživiš tist magičen plusek. Navijam še naprej user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 212
2.9.2015 22:29:35   
Beat
Hvala za podporo punce user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 213
3.9.2015 8:48:11   
Nija2014
Beat, jaz sem že teden pred pričakovano user posted image imela rahle krče kot da bo vsak čas prišla, 3 dni pred pričakovano pa res rahel nežno roza izcedek, ki je občasen še sedaj , pa sem v 6 tednu nosečnosti. Tako da držim pesti..

Navijam seveda za vse ki čakate magične user posted image oz user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pajama

Beat saj to so pa vredu znakci, držim pestke!!!

Sofie, tebi pa dogajaaaaa! Za RD ti bom potem kar v nedeljo voščila.

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 214
3.9.2015 8:48:42   
Janchek81
Beat upam, da boš prva ta mesec, ki bo povedala, da je videla user posted image

Jaz pa začnem v soboto z O testi ... bo 9. dan po ZM, tko, da bom kr prej začela, pa da vidmo kaj bo kj pokazalo user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 215
3.9.2015 10:05:29   
MladaMamiMojca
oo, punce kako lepo vas je brat, ko ste tako zgovorne, jaz priznam nimam toliko časa, da bi sproti odgovarjala na vaše poste, pa vas zato na vsake toliko preberem, da vidim, katera se že veseli svojih magičnih user posted image user posted image ,
tako, kar se tiče moje user posted image , zaenkrat nič ne kaže, da bo prišla, tudi prejšnji mesec ni, ampak razlika je le ta, da imam zelo boleče prsi in bradavice, pa občasno špikanje v obeh jajčnikih, tako da bomo videli, kaj bo prinesel vikend user posted image
držim pesti za vse nas user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 216
3.9.2015 12:36:53   
Beat
Jaz imam tudi pred M ponavadi boleče prsi, ta mesec pa nič user posted image Samo ne vem, tisti roza izcedek, ki sem ga imela 2 dni po O vgnezditvena ne more biti, ker to bi bilo po mojem kasneje, tako da ne vem, kaj je bilo to. Tudi sicer nekih znakov nimam (boleče prsi, močnejši izcedek), v bistvu je razen tistega roza izcedka 2 dni po O vse enako kot zadnjih 5 mesecev. Ampak upanje umre zadnje user posted image

(odgovor članu MladaMamiMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 217
3.9.2015 13:27:14   
Sofie

Mava1975 vse najboljše. Naj bo september čaroben in naj se ti izpolnijo vse željeuser posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 218
3.9.2015 17:19:45   
Anonimen
Ojla punce....mene že zelooo dolgo ni bilo tukaj na forumu, sedaj pa gremo v nove borbe...user posted image

še katera ICSI,IUI?

(odgovor članu Sofie)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
3.9.2015 19:27:00   
Anonimen
Evo mene...ICSI😉

(odgovor članu Beat)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
3.9.2015 19:27:59   
Anonimen
Evo meneuser posted image ICSI...

(odgovor članu Beat)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
3.9.2015 20:48:12   
Beat
mava1975, a ti imaš tudi rojstni dan? No, vse najboljše in najlepše user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
4.9.2015 8:18:16   
mojamiška
Dobro jutro punce,
evo mene z dopusta.
Bom kar v tole temo napisala, ker je avgust že mimo.
Čestitke vsem, ki vam je v avgustu uspelo in objemčke za vse, ki vas je user posted image  obiskala.
No evo moja user posted image  je prišla danes zjutraj po 57 dnehuser posted image  Tako, da pri nas september preskočimo,ampak bom vseeno prišla malo počvekat in navijatuser posted image

Sem brala, da naj bi maca urejevala cikluse, pa razmišljam, da bi probala. Ve katera kaj o tem? bom vesela vsake info.
Sva se pa z mojim odločila, da nebova nič čakala s pregledom pri g, ker teli moji ciklusi so čisto adijo, tako, da v pon kličem in se naročim, pa da vidimo kako naprej.

Nič, toliko, da se javim, zdaj pa šibam delat, po 3 tednih odsotnosti je norooooouser posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.9.2015 8:20:35   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Dobro jutro punce,
evo mene z dopusta.
Bom kar v tole temo napisala, ker je avgust že mimo.
Čestitke vsem, ki vam je v avgustu uspelo in objemčke za vse, ki vas je user posted image  obiskala.
No evo moja user posted image  je prišla danes zjutraj po 57 dnehuser posted image  Tako, da pri nas september preskočimo,ampak bom vseeno prišla malo počvekat in navijatuser posted image

Sem brala, da naj bi maca urejevala cikluse, pa razmišljam, da bi probala. Ve katera kaj o tem? bom vesela vsake info.
Sva se pa z mojim odločila, da nebova nič čakala s pregledom pri g, ker teli moji ciklusi so čisto adijo, tako, da v pon kličem in se naročim, pa da vidimo kako naprej.

Nič, toliko, da se javim, zdaj pa šibam delat, po 3 tednih odsotnosti je norooooouser posted image

Jaz sem pila maco pa ti lahko povem, da mi je le takrt ful zbrklal ciklusa, mi jih pa lepo uravnava zdj krvomočnica...

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 224
4.9.2015 9:40:30   
Pajama
Pozdravljena še ena anonimna, no zdaj ste že 3!!! Kaj če bi si ve izmislile kakšna imena za podpisovanje ali vsaj slikice, da bomo vedele, katera je???? Npr. anonimna rožica ali anonimna user posted image ali kaj podobnega????

mojamiška sporoči, kako ti bo svetoval G. Mogoče pa je bilo preveč adrenalina na dopustu? In se ti zdaj vse lepo uredi.

Drugač pa, jaz sem zadnje dneve precej čustveno razdražena, ko berem kaj se dogaja ubogim beguncem. In mrtvi otroci so kaplja čez rob, sem kar žalostna in se težko pomirim. Potem hitim po otroka in ga cartam, cartam ... Res je grozno, kaj preživljajo nekateri ljudje, še bolj grozno pa je odnos, ki so ga deležni .... Ahjej, me kar mine želja po otrocih v ta krut in ogaben svet, v katerem živimo.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

prebivališče
s1o2

mene pa zanima tiste mamice ki imate začasni naslov prijavlen pri parterju . kam ste prijavile svoje malčke ??na vaš stalni naslov ali na stalni naslov partnerja hvala za pomoč

na svoj naslov (50%)

na naslov parterja (48%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!