|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2015
26.8.2015 16:39:43   
PupaOdA
Super mava, jaz sem tudi ful zadovoljna z O testi, sem mislila da imam bolj pozno ovulacijo, pa jo imam kar tako kot mora bit :)
Koliko časa pa kaže črtici? Kako so kaj vaše izkušnje? Jaz sklepamo da potem še ene dva dni kaže O al kako?

Jaz sem pa par dni čisto posuta.user posted image Sem tako utrujena, da popoldne moram it zadremat mus (itak bi že opoldne potrebovala en dremež sam kam pridemo :D), pa cel kup mozoljev mi je vrglo ven :/ a ima katera podobno? Zdej sem med O, to mi pa ponavadi pred M naredi... Huhhhh čist zmatrana sem

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 151
26.8.2015 16:50:16   
mava1975
Isto jaz, čist isto kot ti... od ponedeljeka sem neznosno utrujena, popoldne bi kar zaspala, v službi komaj da zdržim. In zdaj mi je po dolgih letih vrglo celo čelo drobnih mozoljev in na bradi ene 4 prav grozne. Glede na to, da se zdravo prehranjujem se mi je ful čudno zdelo, poleg tega sem brez volje, depresivna...Po koledarčku jo imam danes, tudi me nekaj špika v jajčnikih. Drugače sem pa jaz delala ta mesec prvič O teste. Predvčerajšnim je bila skoraj nevidna črtica, včeraj rahla, danes pa res taka prava kot testna zelo močna, tako da mi je to dalo dodatne energije. Midva sva pridno vsak dan user posted image tako da bo moje jajčece napadeno iz zasedeuser posted image

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 152
26.8.2015 16:59:49   
PupaOdA
No zgleda da je tak čas potem :) sem kot cunja..
Jaz sem pa včeraj zgodaj popoldan odčitala še švoh črtico, danes pozno dopoldne pa je bila že konkretna. Se bi pa ujemalo, ker danes mi je tudi temperatura padla, tako da pričakujemo da mi jutri spet naraste in potem upam da ostane nekaj mesecev v višavah :)
Tudi midva sva pridnouser posted image in še bova user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 153
26.8.2015 17:05:04   
mava1975
Tudi jaz upam, da bo uspelo... kdaj pa ne pričakuješ M

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 154
26.8.2015 17:11:34   
PupaOdA
Mislim da bi morala ne proti 10. Bomo videli kako bo... Sem že malo izgubila optimizem, saj je to 14.cikel, ko poskušava. :/

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 155
26.8.2015 17:13:12   
mava1975
Držim pesti zate user posted image

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 156
26.8.2015 17:17:00   
PupaOdA
Hvala, tudi jaz držim zate in za vse ostale, ki ne pričakujejo. user posted image
Mi je pa zelo zelo žal za LadyJen, da je tako obupala user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 157
26.8.2015 17:24:47   
mava1975
Pri vsakem pride trenutek ko bi najraje vrgel puško v koruzu... morda potrebuje nekaj časa, da se resetira in skupaj sestavi....LadyJ. user posted image

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 158
26.8.2015 20:36:19   
Sofie

Hojla punce.

Jaz še kar pridno navijam za vas, da bo v septembru plusek :) V službi imam spet norišnico, tako da komaj preživim teden, vikend gre pa čisto prehitro mimo. Komaj čakam počitnice.

Še nekaj dni in se začne september...potem pa pluski user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 159
27.8.2015 7:58:51   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Hojla punce.

Jaz še kar pridno navijam za vas, da bo v septembru plusek :) V službi imam spet norišnico, tako da komaj preživim teden, vikend gre pa čisto prehitro mimo. Komaj čakam počitnice.

Še nekaj dni in se začne september...potem pa pluski user posted image

A v avgustu pa nč pluskov? user posted image Hecam se user posted image
Tudi jaz navijam za pluske, pluske, pluske ... jaz sem si zjutraj v službi naredila kavico in jo pijem in se mi nariše na kavici 'zarodek' - fetus user posted image user posted image Sem se tko nasmejala ... sem prou dala sliko na FB z naslovom Jutranja kava, da vidm kaj bi določeni komentirali .... jaz sem sprva mislla, da je luna ... sem se že zjutraj nasmejala ... user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 160
27.8.2015 10:10:30   
PupaOdA
Haha Janchek se ti že prikazuje :D ne rabiš testa user posted image
Sophie hvala. V službi pa, sej veš, treba nardit vse da si zaslužiš dopust :) - hočem rečt, da ponavadi je vedno tako, celi kupi preden greš...

No včerej sem spraševala koliko časa kaže pozitivno O test in danes sem prav presenečena kako to hitro gre user posted image .
Predvčerajšnjem je bil še negativen (rahla črtica), včeraj močna črtica, danes pa nič črtice.
Waa to je pa expresno.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 161
27.8.2015 10:17:26   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: PupaOdA

Haha Janchek se ti že prikazuje :D ne rabiš testa user posted image
Sophie hvala. V službi pa, sej veš, treba nardit vse da si zaslužiš dopust :) - hočem rečt, da ponavadi je vedno tako, celi kupi preden greš...

No včerej sem spraševala koliko časa kaže pozitivno O test in danes sem prav presenečena kako to hitro gre user posted image .
Predvčerajšnjem je bil še negativen (rahla črtica), včeraj močna črtica, danes pa nič črtice.
Waa to je pa expresno.

Ha ha .. prikazue že ja ... sam to še nč ne pomen ane ...user posted image
Tole z O je ponavad tko, da lih takrt k se ti pokaže ornk črtica je lahko O 12-48 ur po tistem, tko, da ti si najbrž bla na vrhuncu Ovulacije user posted image in ko si zjutrej delala test je šla že mimo ...

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 162
27.8.2015 10:29:02   
PupaOdA
Ja res se nič ne pomeni, se pa lahko pohecaš na to ;)

Ja po moji laični pameti, bi rekla da je bila potem v popoldanskih urah, ker me je fejst špikalo. Sem čist navdušena nad temi O testi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 163
27.8.2015 13:19:37   
mava1975
Janchek 81 si imela videnje....user posted image .

PupaOdA men so tudi fajn, zdaj sem vsaj dobila potrditev, da O je in sem ful bolj mirna...

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 164
27.8.2015 13:31:54   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mava1975

Janchek 81 si imela videnje....user posted image .

PupaOdA men so tudi fajn, zdaj sem vsaj dobila potrditev, da O je in sem ful bolj mirna...

Ja videnje, da bo pršla .. sm šla prej lulat in mam že en tak mal rjavkast izcedek, tko, da se pripravlja na user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 165
27.8.2015 13:55:06   
mava1975
To si verjetno imela videnje za naslednji mesec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 166
27.8.2015 14:18:20   
Janchek81

To si verjetno imela videnje za naslednji mesec user posted image

No sej dokler se ne ulije je še upanje ...
ubistvu pa ...kadarkol pač bo, samo da bo tko kot treba .. tud lahko počakam še mesec al pa dva user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 167
27.8.2015 14:38:33   
mava1975
Bo bo.... boš videla, da bo, mal moramo še počakat, ker za nas delajo specialne user posted image ....

lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 168
27.8.2015 14:41:38   
Janchek81

Bo bo.... boš videla, da bo, mal moramo še počakat, ker za nas delajo specialne user posted image ....

lep dan

Pa mislm, da bo kr pršla ... sm mela prej že mal krvav ... tko, da ... tokrat ( če bo jutr ) bo na 28. dan .. nasledn mesc pa pol v akcijo z O listki user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 169
28.8.2015 9:52:02   
telly
Živjo!

Spet sem vas prišla nazaj pogledat na ta forum. Ta mesec sem samo navijačica, ker še ne smemo zaradi abrazije. Po user posted image bomo imeli pa že akcijo. Navijam za vse, predvsem pa za tiste, ki se samo prestavljate iz meseca v mesec. Vidim da se vas po nicku kar nekaj spomnem.

Neposredna povezava do sporočila: 170
28.8.2015 10:30:58   
Janchek81
Peteeek je .... no in moja user posted image je prišla user posted image
Tako, da user posted image pa zdj RES pričakujem 25.9. user posted image user posted image
Je pa ful boleča tokrat, že včerej zvečer me je v jajčnikih FUL bolelo, danes pa tud ... tko, da ... pomoje, da bo tud močna ..
NO ... čez dobre 10 dni se pa lotim še delanje O testov user posted image user posted image Naslednji mesec bo pester user posted image

(odgovor članu telly)
Neposredna povezava do sporočila: 171
28.8.2015 10:42:02   
MladaMamiMojca
Janchek81 : tako se govori punca user posted image samo optimistično naprej

Neposredna povezava do sporočila: 172
28.8.2015 10:43:40   
Janchek81
Ja, sej sm večni optimist ... user posted image
Pa še ta mesec bom mela pol priliko zvedt kdaj mam O .... in pol na konc mesca še k bo zamujala bom nardila nosečniši test in bo pokazu user posted image user posted image

(odgovor članu MladaMamiMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 173
28.8.2015 12:53:45   
Pajama
Pozdravljene.

Prejela sem paket, ki sem ga naročila iz Anglije. Sem kar zadovoljna - testerčki (100 kom) so super. Edino termometer ... hm. Zgleda čisto običajen digitalni termometer na eno decimalko!!! Sem razočarana, zakaj ga promovirajo kot termometer za merjenje BT??? Take navadne itak imamo 3 doma user posted image

Bom jim napisala, kar jim gre ...

< Sporočilo je popravil Pajama -- 28.8.2015 12:57:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 174
28.8.2015 12:56:10   
Pajama
Aja še to, kot kaže se selim na konec seznama. Tokrat je ekstra pohitela, nesramnica. Pa ajde, sem vsaj na testrčkih prihranila user posted image

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Letos boste podrili darila za:
Spark

No pa da vas vidim!

Miklavža (21%)

Božička (38%)

Dedka Mraza (11%)

Novo leto (4%)

Nič od tega (5%)

Za vse (20%)

Število vseh glasov: 403

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!