Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 13:43:56
|
|
|
|
Neli3
|
Hvala Jaz sem zadnje dva meseca tudi delala te teste ampak je z njimi zares tezko zares zadeti ovulacijo. Meni recimo nikoli ni uspelo docakati zelo mocne crtice ker sem jo ocitno vedno zamudila. Dejansko bi morala test delati 2x dnevno ob isti uri. Jaz sem ga delala 1x na dan ob priblizno isti uri. Imam sreco da vlecljiva sluz napove pravi cas. S testi sem se samo zelela prepricati ali je to res O kar dejansko tudi je. Moja O naj bi bila tudi v teh dneh...drzim pesti za vse nas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 13:48:22
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jarka Hvala Jaz sem zadnje dva meseca tudi delala te teste ampak je z njimi zares tezko zares zadeti ovulacijo. Meni recimo nikoli ni uspelo docakati zelo mocne crtice ker sem jo ocitno vedno zamudila. Dejansko bi morala test delati 2x dnevno ob isti uri. Jaz sem ga delala 1x na dan ob priblizno isti uri. Imam sreco da vlecljiva sluz napove pravi cas. S testi sem se samo zelela prepricati ali je to res O kar dejansko tudi je. Moja O naj bi bila tudi v teh dneh...drzim pesti za vse nas Sej če dosežeš rahlo črtico pomeni, da O pride nekje do 48 ur ... tako, da če bi hotel res zadeti intenzivno drugo črtico bi pomoje res moral na dva dni delati .. Ma, men ni jasn ... jaz npr dons mam vlečljivo sluz, pa če bi mela O bi mi moglo včeraj pokazati vsaj rahlo črtico pa mi ni ... tko, da zgleda, da bo na menstruacija.si kr prou kazal k piše, da mam 11. in 12. O .... tko, da jutri bi moglo pokazati vsajk rahlo črtico, če ne bo jutri še nič pokazalo pa delam ponovno v sredo in četrtek in tko dalje dokler ne dosežem vsaj rahle črtice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 13:54:32
|
|
|
|
mava1975
|
Jaz sem jo delala vsak dan in to popoldne, približno ob isti uri in res je bila en dan malo vidna, drugi dan fulll, tretji dan že manj... meni je tudi bilo najbolj pomembno, da jo sploh imam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 14:49:58
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mava1975 Jaz sem jo delala vsak dan in to popoldne, približno ob isti uri in res je bila en dan malo vidna, drugi dan fulll, tretji dan že manj... meni je tudi bilo najbolj pomembno, da jo sploh imam. Ja, sej to je najbolj pomembno, ampak dons sm šele 11. dan po ZM, tko, da jutr bo 12. dan in lahko da bo kj okazal, dons pa mislm, da je brezveze delat ... cikluse mam nekje 28 - 30 dan, tko, da na menstruacija.si so mi napisal, da bo O 11. in 12.9 bomo pa vidl al so se kj zmotil al ne ... delam pa isto uro, ker nočm zutri delat, ker piše, da ne smem z jutranjim urinom, tko, da pol en čas ne pijem, ne jem in lulam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 16:19:49
|
|
|
|
PupaOdA
|
Na sm imela namen delat 2x na dan ampak, ko mi je enkrat pokazalo močno črtico sem naredila naslednjega čez 24 ur, pa je bila že šibka. Sem ga naredila samo iz firbca, saj se mi je šlo bolj zato da vidim kdaj je približen začetek. Namreč meni je tudi na menstruacija.si pokazalo 15. in 16. dan, šibka črtica pa je bila že 14. dan ;) Sedaj sem pa že 27.dan, pa nič kaj preveč upanja nimam :\
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 20:33:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla punce... tukaj Mene zaenkrat še ne na seznam, ker čakam, da dobim datum ET Ste vredi? Mrzzzeel ponedeljek za nami, poletje se zgleda res poslavlja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 20:57:17
|
|
|
|
Sofie
|
Hojla. Pa je vikend za nami...pred mano je pester teden v službi, tako da že sanjam nasledn vikend Jutri naj bi prišla moja M, potem pa v nov boj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 21:01:26
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: PupaOdA Na sm imela namen delat 2x na dan ampak, ko mi je enkrat pokazalo močno črtico sem naredila naslednjega čez 24 ur, pa je bila že šibka. Sem ga naredila samo iz firbca, saj se mi je šlo bolj zato da vidim kdaj je približen začetek. Namreč meni je tudi na menstruacija.si pokazalo 15. in 16. dan, šibka črtica pa je bila že 14. dan ;) Sedaj sem pa že 27.dan, pa nič kaj preveč upanja nimam :\ Še je upanje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 21:17:08
|
|
|
|
Beat
|
PupaOdA, dokler ni M je vedno upanje, če pa pride, pa gremo v oktober Enkrat nam bo uspelo, boš videla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 21:18:46
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat PupaOdA, dokler ni M je vedno upanje, če pa pride, pa gremo v oktober Enkrat nam bo uspelo, boš videla. Se strinjam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 21:48:21
|
|
|
|
Beat
|
Mogoče celo skupaj, da bo bolj zabavno Bomo potem klepetale še v pričakovanju, pa potem po rojstvu, pa tako
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 21:54:01
|
|
|
|
PupaOdA
|
Saj vem da do dneva D ni še nič zaključeno, pa vendar se bojim da spet nič ne bo. Od 4 dne po O do danes, ni bilo čutiti nič, danes pa me na momente tako špika, da imam občutek da bo že danes pritekla, čeprav je še 3 dni do tam. No in za češnjico na torti nisem zdržala in sem naredila test, seveda je bil minus
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 22:00:08
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Mogoče celo skupaj, da bo bolj zabavno Bomo potem klepetale še v pričakovanju, pa potem po rojstvu, pa tako Ve kar dočakajte plusek v septembru, jaz pa se vam oktobra pridružim...potem pa klepetanje samo še o lepih stvareh
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 22:01:29
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: PupaOdA Saj vem da do dneva D ni še nič zaključeno, pa vendar se bojim da spet nič ne bo. Od 4 dne po O do danes, ni bilo čutiti nič, danes pa me na momente tako špika, da imam občutek da bo že danes pritekla, čeprav je še 3 dni do tam. No in za češnjico na torti nisem zdržala in sem naredila test, seveda je bil minus Za test je še prehitro. Počakaj še kakšen dan.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 22:18:15
|
|
|
|
PupaOdA
|
Ja Beat, če ne bo uspelo tokrat bojo pa bolj poletni otročiči Priznan pa da imam vsaki mesec za kakšen % manj upanja...ampak za naša deteca se bomo potrudili
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 22:21:00
|
|
|
|
PupaOdA
|
Sofie saj sem vedela da najbrž nič ne bo... Sam sem firbčna baba fuuul - res ni boljšega smeška od tega, da prikažem svojo neumnost
< Sporočilo je popravil PupaOdA -- 7.9.2015 22:22:08 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 22:32:30
|
|
|
|
Beat
|
Sofie, jaz bom kar s tabo na oktober čakala, po mojem mozoljnem posipu sodeč PupaOdA, jaz sploh ne rabim do M čakati, samo do 1 teden pred M. Če dobim mozolje, gremo dalje, če ne (pa se to v tem času še ni zgodilo), potem pa je upanje, da je le ratalo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 22:43:16
|
|
|
|
PupaOdA
|
Tudi jaz ponavadi staknem te neznosne zadeve, ki se naselijo kamor jim paše. Tokrat jih še nisem, ampak....ne bom več preveč upala...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 7.9.2015 22:59:02
|
|
|
|
Beat
|
PupaOdA, to je potem super znak Se boš selila v oktober, ampak samo kot navijačica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 8.9.2015 7:38:03
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: PupaOdA Na sm imela namen delat 2x na dan ampak, ko mi je enkrat pokazalo močno črtico sem naredila naslednjega čez 24 ur, pa je bila že šibka. Sem ga naredila samo iz firbca, saj se mi je šlo bolj zato da vidim kdaj je približen začetek. Namreč meni je tudi na menstruacija.si pokazalo 15. in 16. dan, šibka črtica pa je bila že 14. dan ;) Sedaj sem pa že 27.dan, pa nič kaj preveč upanja nimam :\ Včerej je biu 11. dan pa ni nč pokazalo še, dons je 12. dan pa bom nardila O test pa da vidmo ... če ne drgač mislm,d a bi pa jutr mogl kj pokazat .. itak sva pa vsak dan pridna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 8.9.2015 8:06:04
|
|
|
|
mojamiška
|
Dobro jutro, kako ste kaj? Meni tale mraz mi ni prav nič všeč Mene boli glava že od včeraj, pa sem vzela 2 tableta pa nič in še ponoči vstala in vzela še 1 in še vedno nič Evo naročila sem se k ginekologu in dobila datum 28.10. ker ima kao vse zasedeno. Saj vem, da nisem edina ampak tole se mi zdi pa res malo predolgo. Pravi, da če vmes zanosim, bom pa itak prej na vrsti Da o tem, da se včeraj klicala več kot eno uro in se nihče ni oglasil niti ne govorim, danes mi pa reče, da je naročanje od 8 ure dalje, mislim halo. Sem naletela na mlajšo sestro, pa je bila zmeraj ok ali pa sem imela srečo, nevem. Tista starejša je veliko bolj prijazna, pa čeprav znana po tem, da je zoprna in nesramna. jah nič treba bo počakat druge ni. Šibam delat.... Lep dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 8.9.2015 10:18:17
|
|
|
|
PupaOdA
|
mojamiška mogoče zato tako pozno, ker imaš dolge cikluse. Mene, ko sem šla po 1 letu neuspehov, me je naročila enih 5 dni po O. Mislim, da naj bi bilo to najboljše za pregled. Nevem, mogoče. Sicer pa mislim, da si res vzamejo čas za te stvari. Meni je naredila G Uz in ko ni bilo nič takega, mi je rekla naj pridem čez 3 mesece, jeseni(seveda, ker so se začeli dopusti). Nisem ravno zadovoljna, ker mislim da bi me lahko vsaj na kakšne krvne preiskave dala, da bi te stvari izključili... V glavnem se jim ne preveč mudi pomagat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 8.9.2015 19:12:13
|
|
|
|
mava1975
|
Drage moje punce, da malo poročam... jutri bi ne smela priti . Včeraj zjutraj sem naredila baby mini check, črtica je bila vidna, danes zjutraj sem test ponovila, se mi zdi, da je črtica še bolj vidna... računala sem da sem v najboljšem primeru 12 dni oz. 11 po ovulaciji. Ker sem v tem ciklusu po ovulaciji jemala Dobroston sem šla danes zjutraj delat krvni test, rezultat je 19... Prejšnji mesec ko sem delala krvni test je bila vrednost 0, ravno tako en dan pred prihodom M... kaj mislite...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 8.9.2015 19:20:13
|
|
|
|
PupaOdA
|
mava jaz mislim da je to to šibka črtica je, ker je zgodaj ampak če ponoviš čez kakšen dan sem prepričana da bo črtica konkretna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 8.9.2015 19:22:34
|
|
|
|
mava1975
|
Saj itak mam namen narediti še test, testeeee, upam, da je to res to... držte pestke..bom poročala. Jutri bom delala first sign, pa bom videla...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?