Janchek81 -> RE: II pričakujemo septembra 2015 (9.9.2015 8:15:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mava1975 Na krvni test sem šla zato zgodaj, ker bi morala 25 nehati jemati Dabroston in kej je bil baby mini check rahlo pozitiven nisem pa hotela reskirat in nehati jemati Dabroston, ker ga je treba jemati še naprej če je test pozitiven, drugače ga pa prenehaš, da dobiš menstruacijo...Danes ponoči sem naredila še test first sign, ki ni tako občutljiv kot mini baby check. Upam, da je to to, v nedeljo bom naredila še clear blue. Rahla črtica pomeni, da se približuje O, danes naredi test približno ob istem času, jaz sem imela dva dni zaporedoma rahlo, potem tretji dan ful močno, naslednji dan spet rahlo.... Ja, sej vsak dan delam ob isti uri, ker ko pojem kosilo ene 2 uri nč ne pijem in več valda ne jem in potem nardim test ... danes bom ponovila in potem mislm,d a jutri bo mogla že pokazat ornk črtico ... če pa ne bo ornk črtica pa pomen,d a je šla že mim [sm=bravo.gif] vsaj vem kdaj je resnično O ... približno no ... tko, da ta menstruacija.si kr lepo zadane k so napisal, da je možna ovulacija 11. in 12.9., tko, da mislm, da je 11.9. ta datum ... bo pa še test potrdil [sm=smiley36.gif] Ti pa kar pridno naredi potem še kakšen test ... pa magar v petek na krvnega ... čak, kdaj bi jo pa mogla dobit?
|
|
|
|