Janchek81 -> RE: II pričakujemo septembra 2015 (4.9.2015 10:41:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pajama Pozdravljena še ena anonimna, no zdaj ste že 3!!! Kaj če bi si ve izmislile kakšna imena za podpisovanje ali vsaj slikice, da bomo vedele, katera je???? Npr. anonimna rožica ali anonimna [sm=racka.gif] ali kaj podobnega???? mojamiška sporoči, kako ti bo svetoval G. Mogoče pa je bilo preveč adrenalina na dopustu? In se ti zdaj vse lepo uredi. Drugač pa, jaz sem zadnje dneve precej čustveno razdražena, ko berem kaj se dogaja ubogim beguncem. In mrtvi otroci so kaplja čez rob, sem kar žalostna in se težko pomirim. Potem hitim po otroka in ga cartam, cartam ... Res je grozno, kaj preživljajo nekateri ljudje, še bolj grozno pa je odnos, ki so ga deležni .... Ahjej, me kar mine želja po otrocih v ta krut in ogaben svet, v katerem živimo. Ti si pa ista k jaz ... mene tud to nekak ubija in že ene 2,3 dni sm zlo občutljiva in razdražena ... pol še tamalo uvajam v vrtec in nisem ena izmed unih mam, ki tam sedijo in gledajo, ampak jo pač pustim .. tamala se mi zjutri dere, da noče v vrtec, se mi srce trga, ampak hočm bit močna ... vsi so se uvedli, se bo tudi ona ... pol sm na šihtu slabe volje in razmišlam kako ji je in bla bla bla .. in resnično ugotavljam v kakšnem svetu živimo in kakšni so ljudje, kako z ljudmi ravnajo, kako so lahko tako brezsrčni .. itd itd itd ... tud mene včasih obide misel na to v kakšen svet se podajajo šele naši mali [sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|