Janchek81 -> RE: II pričakujemo septembra 2015 (9.9.2015 13:23:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Janchek81, UPN, tako kot pri tebi, žal ni bilo druge poti. Najstresnejši mesec v mojem življenju, s pregleda na pregled, upanje vse do konca. Ko pomislim na oddelke perinatologije, me zmrazi. Postopek pa... no comment. Sedaj pa moja punčica počiva v parku zvončkov. Obiskuješ psihologinjo? Jaz še vedno hodim, mi je fajn. Anonimna[sm=pikapoka2.gif] Uf ja, UPN je sux ... prevelko trpljenje za mati ... pustimo tisto kasneje, ko ti mlek odteka, pa ga nimaš komu dat [sm=smiley19.gif] Jaz sem še v porodnišnici obiskovala psihiatrinjo, ampak me je tko napsihirala, da sem zaključla une terapije z njo .. tisto leto se je tudi moja nečakinja rodila in mi je začela govort ' če sovražim nečakinjo, če bi ji kaj naredila...' itd, mi je šlo pa mal čez mejok, ker me je obravnavala kot enga psihopata in ne mati, ki je izgubila otroka, ki ga je pol leta nosila pod srcem [sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif] Jaz sem se takrat priključila skupini Solzice ... si na FBju učlanjena v skupino 'mamice, ki smo izgubile otroka'? Tam je bilo tudi veliko podpore ... je pa tudi naš sonček pokopan v parku Zvončkov ... 5.10. je ponavadi srečanje vseh nas ... je tud tak lep dogodek, je stresen, žalosten, a vseeno je lepo organiziran ... Jaz sem mela en čas mal drgačne zadeve .. šla na porodniško, ki mi je pripadala, potem se pa večinoma notr zadrđžvala, ... sem mela občutek, da me vsi gledajo, vsi obsojajo in tko ... potem se se pa počasi spravila k sebi ... še danes mi je 23.9. hudo, ampak grem v park in sem tam nekaj časa ....
|
|
|
|