RE: Bodoče nosečke II (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (24.9.2015 7:46:01)

No pri meni nič novega ... kakor sem pisala v drugi temi mi je včeraj zjutraj ( jutranji urin ) test pokazal še manj vidno črtico ( drugo ), kot en dan prej z popoldanskim urinom, tko, da sm čist zmešana in zmedena ... sem se odločila, da testa ne ponavljam do sobote ali nedelje, ko mi bo dejansko zamujala ( če bo ) .... me je pa včeraj tok glava bolela, da sm mogla vzet kombiniran prašek - namreč smo imeli popoldne še praznovanje mamičine 60. letnice ...
Sem pa pomoje že mal obsedena s temi zadevami, ker se mi je že ponoči sanjal kakor, da sem dobila malo roza izcedka [sm=zmeden.gif] tko, da je zgleda že v podzavesti, ker se sprašujem ali nama je uspelo ali ne ...
No ja, počakejmo še malo dni, če nas prej ne preseneti [sm=smiley19.gif]
Pa lep dan vsem in nove dobrodošle [sm=bravo.gif]

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke II (24.9.2015 14:58:49)

haha, kok te zastopim....midva sploh še ne delava na tem pa imam skos neke znake[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] M sem dobila 29.8., 5.9. sva imela SO in je rekel da je malce šlo vame...to je blo sicer 2 dni po zadnjem dnevi M...ampak jaz sem tok udna da mam skos v glavi da bo kar ratalo, ampak vem da ne bo[sm=smiley36.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (24.9.2015 14:59:55)

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

haha, kok te zastopim....midva sploh še ne delava na tem pa imam skos neke znake[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] M sem dobila 29.8., 5.9. sva imela SO in je rekel da je malce šlo vame...to je blo sicer 2 dni po zadnjem dnevi M...ampak jaz sem tok udna da mam skos v glavi da bo kar ratalo, ampak vem da ne bo[sm=smiley36.gif]

Si čisto ista ko sem bla js na začetku ko kao še nisma delala. [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (24.9.2015 15:00:54)

Zase lahko rečem, da nimam nobenih znakov nosečnosti .... al pa so te tok rahli, da jih niti ne občutim [sm=zmeden.gif]
SEm pa dons začela smrkati in neki me mrazi .. pomoje, da se me neki loteva [sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif]

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke II (24.9.2015 15:40:20)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Si čisto ista ko sem bla js na začetku ko kao še nisma delala. [sm=smiley36.gif]

hahah [sm=smiley36.gif] kot kaže smo vse iste[sm=smiley36.gif] mi je pa prav čudno ker imam zadnje čase mal pospešeno prebavo, danes me je ful pikalo v joškah, vrtoglava sem....ampak js sm to kr vsak mesec...

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (24.9.2015 15:41:54)

Ma sej če pogledaš vreme ... le kako naj ne bi ble tok blentave [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_stomp.gif][sm=zz_stomp.gif]

Marčevka2010 -> RE: Bodoče nosečke II (24.9.2015 18:53:52)

Dobrodošle vse nove! Da bi čim prej doživele plus!

Kako kaj Čokoladka, nič se ne oglasi? Upam, da si vredu in še vedno v enem kosu.

MauMow pa ti?

Janchek upam, da bo plus, res ti privoščim, in seveda, da je pikica tam kot mora biti.

Noname si je tvoj že kaj premislil?[sm=smiley36.gif]

No, jaz sem okoli ovulacije. Nič si sicer ne merim, ampak imam krče in izcedek. Sva bolj pridna kot običajno, danes ga spet napadem, ko pridem domov. [sm=jezicek.gif] Bomo videli, če bo kakšen rezultat, bi bil že čas. Drugače pa tudi mene nekaj heca zdravje, sem čisto brez glasu, upam, da ne zbolim. Bolje, da ne, ker se obeta gužva v službi. Je pa vredu mrzlo zunaj, me je že groza, ko bom šla domov. Sem se premalo oblekla danes. Pismo, saj človek ne ve kaj oblečt, en dan je 30, čez dva dni pa 10 stopinj.[sm=zmeden.gif]

Držite se in upam, da kmalu kakšna nalula konkreten plus!

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (24.9.2015 20:27:44)

Malo za šalo malo za res [sm=smiley36.gif] jaz sem ta mesec celo brez znakov na: [sm=nosecka.gif] hm..prejšnji mesec sem mislila, da mi bodo odpadle 1 teden prej, pa vse znake imela tudi jaz ni da ni..ta mesec pa nič konkretnega glasu da se karkoli bliža drug teden, pa tudi o znakih ni sledu. Je to dobro ali slabo? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke II (24.9.2015 20:34:49)

Premislu glih ne, ampak je vedno bolj omehčan in imam občutek, da bomo kmalu začeli delati [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (25.9.2015 7:46:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Janchek upam, da bo plus, res ti privoščim, in seveda, da je pikica tam kot mora biti.

Oooo hvala ti .... jaz upam, da bo jutr test pokazu obe vidni črtici, če ne bo tko pokazalo,d a bo ena spet slaba bom pa ITAK že spet pomislila na IMN ... [sm=smiley19.gif]
Počakejmo še dons, če je ne bo, pa jutri naredim test .. čeprou več ne vem al nej nardim z jutranjim testom ali kasneje ... čist sm že zmedena ... čeprou piše na testih, da je kao potrebno z jutranjim urinom .. sam zadnjič mi je z jutranjim urinom pokazalo slabšo črtico kot en dan prej s popoldanskim urinom .. no ja, pustmo .. maybe se pa še ulije, dons je itak šele 29. dan [sm=zmeden.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (25.9.2015 8:26:02)

Janchek81
tudi jaz držim pesti, pa pomoje če je črtica tudi če je slaba je to to, saj tako hitro še ne more bit tako očitna..[sm=bravo.gif]

P.s. eno ne-vmesno sem se spomnila ;) a vaši dragi vejo kolikokrat delate/delamo teste? :) [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (25.9.2015 8:31:31)

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Janchek81
tudi jaz držim pesti, pa pomoje če je črtica tudi če je slaba je to to, saj tako hitro še ne more bit tako očitna..[sm=bravo.gif]

P.s. eno ne-vmesno sem se spomnila ;) a vaši dragi vejo kolikokrat delate/delamo teste? :) [sm=smiley36.gif]

Hm, mam preslabe izkušnje s temi slabimi drugimi črticami, ker če ni vidla ob izostanku M, pa da se ve kdaj je O, pol druzga kokr IMN ne more bit ... sem v aprilu doživljala, ko sem delala 5 dan po zamujanju M test in je bla rahla črtica in vse tko do 10 dneva, takrt se je izriala ornk druga črtica, pol čez 2 dni al 3 dni sm pa zakrvavela, tko, da .... more bit ornk ćčrtica, če je zdrava nosečnost al nej je pa ne bo in nej se ulije,....
Ja, moj drgač ve vsakič ko nardim .. ravno včerej me je ponovno vprašal 'kdaj bova delala test' [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (25.9.2015 8:31:35)

Marčevka kr gre. Počasi se bližamo polovici. Mali je začel malo bolj brcati tako da ga že bolj orng čutim in sem kar vesela tega. [sm=smiley1.gif]

Foxy_cat glede znakov... No jaz ko sem tale + dočakala ni blo nobenega, še dojke ble BP. Ko prej pa vedno kej. Tukaj so se znaki začeli šele v 5 tednu. Glede testov, prvič ko sva + dočakala sva skupaj delala in je tudi vedel ko sva 3 al 4 naredila v roku 2 dni da sva bla ziher. No pa se ni izšlo. Sedaj v drugo pa sem test morala zaradi tablet naredit in je bil na službeni poti, ker itak sem bla prepričana da nič ni in me je skoraj kap ko sta ble 2 čistici. No in pol tega ter še ostale 3 teste sem poslikala tako, da je videl dokazno gradivo ko je prišel nazaj.[sm=jezicek.gif] Moj raje kak test več kupi ko vidi da se jaz bolje počutim. Nič ne komplicira glede tega, ve da smo ženske na trenutke smešna bitja.

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (25.9.2015 8:45:13)

Janchek81
to glede slabe črtice pa nisem vedela, da je lahko to da ni OK.. vsak dan se učimo [sm=smiley1.gif] nooo.. Potem pa držim pesti da zablesti taprava [sm=rozacrtici.gif]

MauMow ste mi pa polepšala ta deževen dan, mogoče pa je ta mesec uspelo [sm=smiley36.gif] moj je tako hecen, je rekel 13.ga danes je pa sigurno prijelo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa ga jaz tako pogledam[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa samo uno "dvomim no, ker naj nebi bili še tisti dnevi" sicer pa nikoli se ne ve [sm=jezicek.gif] Jaz recimo mu pa nič ne govorim o teh testih [sm=smiley36.gif] pomoje bi me nekam poslal, če bi vedel kolikokrat mislim da sem [sm=nosecka.gif] hehe,...no ko bo + ga pa imam namen lepo presenetit [sm=bravo.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (25.9.2015 8:48:30)

Janchek81
to glede slabe črtice pa nisem vedela, da je lahko to da ni OK.. vsak dan se učimo [sm=smiley1.gif] nooo.. Potem pa držim pesti da zablesti taprava [sm=rozacrtici.gif]

Ja pri IMN pač hormon ne narašča kot bi mogel, če sem ga imela v 6. tednu 400, pol lahko veš, da ZELOOOO počas raste in valda prve dneve po zamujanju ne doseže niti 50 ... sm pa na začetku delala z baby check mini, ni pokazal nič, pol sm delala firs sign je pokazu res komaj vidno drugo črtico, pol čez nekej časa ponovno baby check mini pa je pokazal ornk črtico - itak, ker že zazna 10 hormona, fisr sign pa 25 ... ampak pač ni blo OK ane ... pomoje more biti v 6 tednu hormona več kot 1000 .... so mi pa povedal, ko je hormon 1000, da takrat je plod viden že na UZ ... ne pišem zraven mer, ker ne vem a je 10ml/l al kakšna je mera za ugotavljanje tega [sm=smiley36.gif] pišem čist po domače pol [sm=smiley36.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (25.9.2015 8:49:23)

Foxy jaz sem mojega pol presenetila ko je iz službenega potovanja prišel. Sem mu iz mase za palačinke napis naredla z PDP ki je tudi najina obletnica poznanstva. In kot sem pričakovala je ugotovil slednje. Potem sem mu dala pa darilno vrečko z flaško se je pa skoraj zjokal od sreče. Ko res sva se načakala.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (25.9.2015 8:50:00)

SEm šla prou prevert ... no meri se v mi.e./ml. enotah [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (25.9.2015 8:52:43)

NO, da se mal izobražujemo, sem lih najdla en članek:

Nizka vsebnost hCG je lahko posledica:

· Napačnega izračuna spočetja

· Spontan splav ali slabšo kakovost jajčeca

· Ektopično ali zunajmaternično nosečnost

No pri meni je bilo tretje [sm=smiley19.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (25.9.2015 8:53:27)

Janchek81
vi ste pa res že vse do potankosti preštudirala [sm=smiley36.gif] no to glede teh testov sem zasledila tudi jaz, vedno sem FS kupovala, potem pa sem prebrala to za baby C.mini, sem šla pa raje po tega ceneje je pa še 2 sta [sm=smiley36.gif] no.. zdaj nimam več nobenega, sem si rekla dokler M nebo RES zamujala nebom nič kupovala, ker potem bi jih kar delala, nemorem jaz čakat [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (25.9.2015 8:55:32)

Janchek81
vi ste pa res že vse do potankosti preštudirala [sm=smiley36.gif] no to glede teh testov sem zasledila tudi jaz, vedno sem FS kupovala, potem pa sem prebrala to za baby C.mini, sem šla pa raje po tega ceneje je pa še 2 sta [sm=smiley36.gif] no.. zdaj nimam več nobenega, sem si rekla dokler M nebo RES zamujala nebom nič kupovala, ker potem bi jih kar delala, nemorem jaz čakat [sm=smiley36.gif]

Jah pri vsem tem kar se mi dogaja v življenju glede nosečnosti ( UPN, IMN) je pa že skrajno, da si določene stvari prebiram .. [sm=zmeden.gif]
Jaz sem kupila te teste zdj ( ovulacijske + nosečniške ) na plodnost.si in so mel v kompletu 10 nosečniških in 10 ovulacijskih .... O testov mam sam še 3, nosečniških pa še 8 [sm=smiley36.gif] sej je smešno ... po en stran pa že kr mal žalostno [sm=zmeden.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (25.9.2015 8:58:43)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Janchek81

Jah pri vsem tem kar se mi dogaja v življenju glede nosečnosti ( UPN, IMN) je pa že skrajno, da si določene stvari prebiram .. [sm=zmeden.gif]
Jaz sem kupila te teste zdj ( ovulacijske + nosečniške ) na plodnost.si in so mel v kompletu 10 nosečniških in 10 ovulacijskih .... O testov mam sam še 3, nosečniških pa še 8 [sm=smiley36.gif] sej je smešno ... po en stran pa že kr mal žalostno [sm=zmeden.gif]

Jaz sem pa tukaj našla ene pakete ko je v enem blo 5 O testov in 1 N. In mi je super paket. Ne vem zakaj dajo 10O in 10N. Glih O rabiš več in N manj.

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (25.9.2015 8:58:47)

Janchek81
torej drugič ko bom potrebovala v soboto popoldne ali nedeljo zvečer test, kar vas pokličem [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (25.9.2015 9:28:10)

Janchek81
torej drugič ko bom potrebovala v soboto popoldne ali nedeljo zvečer test, kar vas pokličem [sm=smiley36.gif]

Piška mala [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] sej se med sabo TIkamo ane ... [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
Ja kr pokliči, sploh če si iz LJ konca, pol sploh ni panike [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (25.9.2015 9:29:09)

Janchek81

Jaz sem pa tukaj našla ene pakete ko je v enem blo 5 O testov in 1 N. In mi je super paket. Ne vem zakaj dajo 10O in 10N. Glih O rabiš več in N manj.

A na plodnost.si??? Zdj nimajo več takih paketov ... [sm=smiley36.gif] Zdj majo sam 10 O pa npr 5 nosečniških .. sam men so pozabl poslat nosečniške v prvi rundi, sm jim pisala in so mi poslal 10 še nosečniških - sj pomoje so zafrknil, sam briga me [sm=jezicek.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (25.9.2015 9:30:56)

Janchek81

A na plodnost.si??? Zdj nimajo več takih paketov ... [sm=smiley36.gif] Zdj majo sam 10 O pa npr 5 nosečniških .. sam men so pozabl poslat nosečniške v prvi rundi, sm jim pisala in so mi poslal 10 še nosečniških - sj pomoje so zafrknil, sam briga me [sm=jezicek.gif]

Ne tukaj v rusiji našla pocen pakete, ki so mislim da isti kot na plodnosti (kolker sem si pogledala - testi so iste kvalitete).

Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>