Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (8.12.2015 13:15:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: SU Punce pozdravljene! Že dooolgooo časa se nisem oglasila... Vidim, da vas je veliko novih in tudi nekaj "starih" s trebuščki (tistim še posebne čestitke, iz srca!)... Jaz še čakam oz. še nič ni. Bi imela pa eno vprašanje-verjamem, da vas ima na tej temi veliko izkušnje s tem... M se mi je čist zmešala... vmes sem morala celo jemati 14 dni hormonske tablete, ker sem imela tko močno krvavitev, da nisem mogla v službo...[sm=smiley29.gif] Tako, da tisto računanje kdaj bo O in kdaj ne bo odpade, ker res pojma nimam!! Testov za O pa ne bom več kupovala, mam dost tega vsakomesečnega psihiranja. Zdaj sva z mojim na tem, da "če bo-bo, če ne bo, ne bo", saj že imava 2 sončka doma...zdrava, vesela, pridna... V glavnem... sva bila pa pr. mesec "malce" pridna in zdaj me zanima--kdaj PO nezaščitenem odnosu bi jaz sploh lahko poskusila naredit N test?? Danes je nekje 14-20 dni od sp. odnosa. Po tem nisva nič počela-verjetno ravno zato, da bi se znala malce orientirat, če nama slučajno rata kaj pridelat... [sm=smiley36.gif] Zdej pa ne vem-M še nimam, o "kao nosečniških" znakih ne bom, ker je lahko tudi PMS ali kaj drugega glede na mojo zmešano M..... Pojma nimam-bi že lahko naredila test ali ne? Kar odlašam in odlašam, ker tko še lahko upam, da kaj je... Sicer pa upanje pade v vodo, ko bo enkrat N test negativen... kar srčno upam, da ne bo... Mislite, da bi lahko "že" poskusila? Ta razpon 14-20 dni je prevelik ... vsaj približno bi mogla vedt kdaj je O in 14 dni po O ti bo test pokazal pravilno .... če je 14 dni po O pol ti bo test def. pokazal pravilen rezultat, če je manj pa lahko, da se ti ne bo nič pokazalo pa si vseeno noseča ... a tud približno ne veš kdaj imaš kakšno sluz, špikanje, da bi lahko rekla kdaj si ovulirala ... kdaj si pa mela zadnjo M?
|
|
|
|