RE: Bodoče nosečke II (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

katjesss -> RE: Bodoče nosečke II (3.12.2015 12:46:25)

Hm ja ce je 14. dan je kr tocno ne...lahko da bo ze danes...vidva kar pridba danes bit...jutri ne, pol pa v soboto spet...pa mas pokrito [sm=smiley36.gif] jaz tudi imam naceloma pokrito [sm=smiley36.gif]

Zdaj pa ze razmisljam al raje zdaj ta teden ne bi na aerobiko hodla, haha vem da sem smotana...

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (3.12.2015 12:48:49)

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Hm ja ce je 14. dan je kr tocno ne...lahko da bo ze danes...vidva kar pridba danes bit...jutri ne, pol pa v soboto spet...pa mas pokrito [sm=smiley36.gif] jaz tudi imam naceloma pokrito [sm=smiley36.gif]

Zdaj pa ze razmisljam al raje zdaj ta teden ne bi na aerobiko hodla, haha vem da sem smotana...

Zakaj pa ne na aerobiko? tega pa ne razumem ....

Ja, sam prej sm vedno mislila, da mam 14. dan že O .. pa zgleda, da ni temu tako ane [sm=smiley36.gif] Ja, sj mava zaenkrat vse lepo splanirano, da bova dons pridna pa pol v soboto [sm=smiley36.gif] pa jst itak delam te teste z jutranjim urinom, po navodilih, tko, da je super, da bom že jutri vidla a bo že un peak fertility ( vrhunec ) al še ne ... Everest je pisala, da ji je 6 dni zapovrstjo kazal utripajočega smajlija, pol šele pa ne utripajočega [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

katjesss -> RE: Bodoče nosečke II (3.12.2015 12:52:34)

Huh 6dni...a to tudi mozno...heh zgleda vse mozno...

Saj pravim da sem smotana in vem da to tako ne gre...ja pac ono skakanje, naprezanje..da ne bi melo kakega vpliva na gnezditev...pa da se enkrat povem, vem da to ne deluje tako, samo pac...[sm=jezicek.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (3.12.2015 12:55:14)

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Huh 6dni...a to tudi mozno...heh zgleda vse mozno...

Saj pravim da sem smotana in vem da to tako ne gre...ja pac ono skakanje, naprezanje..da ne bi melo kakega vpliva na gnezditev...pa da se enkrat povem, vem da to ne deluje tako, samo pac...[sm=jezicek.gif]

Drgač priporočajo vadbo v času zanositve, prou zato, ker se nardi v telesu cirkulacija in ker kao daš možgane na off ... [sm=jezicek.gif]
Ja, napisala je da ji je 6 dni kazalo unga poskakajočega smajlija .... treba takrt skakat [sm=jezicek.gif] No, dost o tem, bom vidla kako bo jutr ... me pa res jajčniki bubajo, tko, da .... prvo je bla sluz, zdj pa jih čutim, tko, da mislm, da se neki spodej dogaja .... [sm=jezicek.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (4.12.2015 21:16:05)

Joj punce,jaz sem čisto iz sebe tiste moje bolečine v jajčnikih še kar niso izginile,sem vedela da moram nujno do G.. Sploh nevem kaj naj naredim,same slabe stvari sem prebrala,da če je karkoli narobe in se takoj ne zdravi lahko pride do zmanjšane plodnosti oz.celo neplodnosti [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] jaz nevem kako bom počakala ponedeljek da grem do svoje G..[sm=smiley19.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (6.12.2015 8:35:17)

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Joj punce,jaz sem čisto iz sebe tiste moje bolečine v jajčnikih še kar niso izginile,sem vedela da moram nujno do G.. Sploh nevem kaj naj naredim,same slabe stvari sem prebrala,da če je karkoli narobe in se takoj ne zdravi lahko pride do zmanjšane plodnosti oz.celo neplodnosti [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] jaz nevem kako bom počakala ponedeljek da grem do svoje G..[sm=smiley19.gif]

Hm...a tok hudo je? Kaj bi pa to lahko blo? Kaj si prebrala? [sm=smiley19.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (6.12.2015 17:59:12)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Sem šla v soboto - včeraj na dežurni urgentni blok ginekologije. V petek zvečer me je grozno bolelo, v soboto zjutraj me je pa še vse nekaj peklo spodaj.. Naredili so mi oba UZ, preverili maternico, jajčnike, ledvice , vzeli vodo preverili vodo, baby check.. Uglavnem naredili so več kot je kdaj-koli moja G.. Res je bila prijazna G tam, vse me je izprašala in vse.. Mi je pa potem dala za vsak slučaj tisto za vstavljat 7 dni vsak večer noter, če je slučajno vnetje, bakterija, da nebi šlo naprej oz. da se pozdravi preden bi zanostila. Je rekla da je bolje tako, sploh če načrtujeva, da ni za tvegat. Pa sva obe pomirjeni. Včeraj je bilo še zelo ne-prijetno sva nekaj probala se...t pa me je vse bolelo, no ampak sem malo "potrpela" da ne pade 2-dnevna akcija v vodo [sm=smiley36.gif] Je pa G rekla naj to zdaj si vstavljam in pridno jem elevit naprej, folikel se pa že pripravlja mi ga je pokazala na UZ [sm=smiley36.gif] mi je zaželela srečo, da nama čim-prej rata. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 7:52:01)

Sem šla v soboto - včeraj na dežurni urgentni blok ginekologije. V petek zvečer me je grozno bolelo, v soboto zjutraj me je pa še vse nekaj peklo spodaj.. Naredili so mi oba UZ, preverili maternico, jajčnike, ledvice , vzeli vodo preverili vodo, baby check.. Uglavnem naredili so več kot je kdaj-koli moja G.. Res je bila prijazna G tam, vse me je izprašala in vse.. Mi je pa potem dala za vsak slučaj tisto za vstavljat 7 dni vsak večer noter, če je slučajno vnetje, bakterija, da nebi šlo naprej oz. da se pozdravi preden bi zanostila. Je rekla da je bolje tako, sploh če načrtujeva, da ni za tvegat. Pa sva obe pomirjeni. Včeraj je bilo še zelo ne-prijetno sva nekaj probala se...t pa me je vse bolelo, no ampak sem malo "potrpela" da ne pade 2-dnevna akcija v vodo [sm=smiley36.gif] Je pa G rekla naj to zdaj si vstavljam in pridno jem elevit naprej, folikel se pa že pripravlja mi ga je pokazala na UZ [sm=smiley36.gif] mi je zaželela srečo, da nama čim-prej rata. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Čak, če maš zdj O, kdaj si mela pa ti M? Kva je to .. a bomo vse ugotovile, da mamo pozno O ...

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 7:53:59)

Pozna O... Mi je znano.... Sem bla v šoku ko sem ugotovila da mam okoli 20 dneva [sm=jezicek.gif] (im sama sem vedno mislila ker me je takrat kurblal da je mogoče ker sva kej naredila) - edino kak mesec vmes je bila 14 dan že, ampak to je blo samo kak mesec vmes.

erika2 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 7:56:12)

Živjo vsem. Jaz tut upam da nam vsem čim prej rata. No mene pa joški bolijo že od konc tazadnje [sm=hudicek1.gif], trde so, jajčniki špikajo, no včeraj ko sem se tuširala pa mau joške masiram, če bi blo kaj bolje pa stisnem na koncu pa se naredi bela kapljica. Tisto čudno gledam pol pa še enkrat probam in še enkrat pride bela kapljica vn [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]. V glavnem nimam pojma kaj se dogaja ta mesec. Zvedla pa bom v petek ko pričakujem [sm=hudicek1.gif]. Po tihem upam seveda da je nebo.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 7:56:16)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Pozna O... Mi je znano.... Sem bla v šoku ko sem ugotovila da mam okoli 20 dneva [sm=jezicek.gif] (im sama sem vedno mislila ker me je takrat kurblal da je mogoče ker sva kej naredila) - edino kak mesec vmes je bila 14 dan že, ampak to je blo samo kak mesec vmes.

Men je res zdj ČIST čuden in sm čist 'ogorčena', ker svojega telesa sploh nism 'razumela' .. jaz sem mislila, da je 8 dan po O ( ker sm mislila, da mam nekje 10. dan O ) in me zato joškice bolijo, pa zgleda, da ni temu tako. Me zanima kaj bo jutri pokazal test [sm=smiley36.gif] No ja, načeloma pa ... dobr, da zvem vsaj zdej ... pa tud spremljam tisto sluz in bi zdej rekla, da je O že mimo, ker jo je kr nekej, ampak je že bolj gosta ... tko, da .... nikakor ne poznam svojega telesa zgleda .... če bi blo konc O bi mi pokazal prazen krogec, tako pa vsak dan un smeško še utripa [sm=jezicek.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 8:03:46)

Men je res zdj ČIST čuden in sm čist 'ogorčena', ker svojega telesa sploh nism 'razumela' .. jaz sem mislila, da je 8 dan po O ( ker sm mislila, da mam nekje 10. dan O ) in me zato joškice bolijo, pa zgleda, da ni temu tako. Me zanima kaj bo jutri pokazal test [sm=smiley36.gif] No ja, načeloma pa ... dobr, da zvem vsaj zdej ... pa tud spremljam tisto sluz in bi zdej rekla, da je O že mimo, ker jo je kr nekej, ampak je že bolj gosta ... tko, da .... nikakor ne poznam svojega telesa zgleda .... če bi blo konc O bi mi pokazal prazen krogec, tako pa vsak dan un smeško še utripa [sm=jezicek.gif]

Če slučajno nebi ratalo ta mesec, ampak upam da bo, testiraj še naslednji mesec. Jaz sem mislim da ene tri testirala da sem ugotovila točno kako funkcionira. Potem pa sem testirala samo ko sem rabla potrditev da je to res to. Recimo ko sem bila ziher da je O sem kaka dva dni test delala in res en dan je pokazal vrhunec in sem dobila potrditev.

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 8:06:14)

Janchek81
jaz še nimam O, folikel je še cel [sm=smiley36.gif], niti izcedka še nimam - no upam, da mi ne bodo te kapsule, za vstavljat skrile "znakov"..sicer pa danes morva bit pridna. Naj bi pa po izračunih bila O ta teden med pon-petkom.. se mi pa zdi da je bila prejšnji mesec O šele tam na 17-18.ti dan takrat se mi je zdelo po znakih.. tako da.. zna bit tudi drug teden potem..

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 8:07:37)

Janchek81
jaz še nimam O, folikel je še cel [sm=smiley36.gif], niti izcedka še nimam - no upam, da mi ne bodo te kapsule, za vstavljat skrile "znakov"..sicer pa danes morva bit pridna. Naj bi pa po izračunih bila O ta teden med pon-petkom.. se mi pa zdi da je bila prejšnji mesec O šele tam na 17-18.ti dan takrat se mi je zdelo po znakih.. tako da.. zna bit tudi drug teden potem..

Ja sej ponavad je tko ko folikel raste še ni O, ampak prihaja do O ane ...
No ja, jst jo mam zgleda na 19. ali pa 20. dan [sm=jezicek.gif] Kdo bi si mislu ... no ja, pustmo se presenetiti, sj možno pa je, da je sploh ta mesec ne bo, pa mi bo enx sam pokazal unga praznga smajlija oz. prazen krogec [sm=zmeden.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 8:08:05)

Janchek81

Kolk velik je bil folikel? Približno si lahko namreč zračunaš kdaj bo O.

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 8:15:58)

Janchek81

Kolk velik je bil folikel? Približno si lahko namreč zračunaš kdaj bo O.

Na izvidu imam samo velikost jajčnikov in maternnice, na te UZ slikce se pa ne spoznam.. kaj bi pa moralo pisat?

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 8:18:05)

Aja sem mislila da ti je povedala. Ker okoli 20-24mm veliki folikli počijo in se jajčece sprosti. Jaz sem vedno poslušala in gledala ko je merila (sem imela ene 3x UZ ravno v takem času da se je že kazal vodilni folikel - nazadnje tudi tega iz katerega smo zanosili)

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 8:23:55)

Aja sem mislila da ti je povedala. Ker okoli 20-24mm veliki folikli počijo in se jajčece sprosti. Jaz sem vedno poslušala in gledala ko je merila (sem imela ene 3x UZ ravno v takem času da se je že kazal vodilni folikel - nazadnje tudi tega iz katerega smo zanosili)

Ah.. mene je bilo strah da bo kaj drugega odkrila, da je kaj narobe tako da sploh nisem bila pozorna. No ampak vsaj vem da je tam, tudi to je dobro ;) je pa danes 13.dan po M, tako da počasi bo pomoje to-to..

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 8:25:07)

Ah.. mene je bilo strah da bo kaj drugega odkrila, da je kaj narobe tako da sploh nisem bila pozorna. No ampak vsaj vem da je tam, tudi to je dobro ;) je pa danes 13.dan po M, tako da počasi bo pomoje to-to..

Zdj kr pridna bit [sm=smiley36.gif]

madjanca -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 8:37:40)

pri meni je bilo vedno tako, da je bil folikel nekje skrit. na zadnjem pregledu na UZ niti jajčnika ni vidla.. se je morala pošteno potruditi in mene je pošteno bolelo, da sva ga samo zaznali, kaj več pa mi ni mogla povedat. se je katera že srečala s tem?

bi morala opraviti kakšen drug pregled v temu primeru?

in sploh mi ni jasno, kako se je lahko jajčnik skril [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

me je pa sestrica včeraj vprašala, če sem noseča, ker sem čisto drugačna in kako sem ratala kar naenkrat mozoljasta, ker prej nikoli nikoli nisem bla... [sm=smiley36.gif] pa sem ji povedala, da še ne morem bit, saj je komaj 14 dni od zadnje [sm=hudicek1.gif], pa je rekla, da je tako mislila tudi ona, pa sta jo presenetili [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 9:09:36)

Sva pridna vsake 2 dni brez pardona [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] da vidmo če bo kaj na tem hehe..

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 9:10:03)

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

pri meni je bilo vedno tako, da je bil folikel nekje skrit. na zadnjem pregledu na UZ niti jajčnika ni vidla.. se je morala pošteno potruditi in mene je pošteno bolelo, da sva ga samo zaznali, kaj več pa mi ni mogla povedat. se je katera že srečala s tem?

in sploh mi ni jasno, kako se je lahko jajčnik skril [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

me je pa sestrica včeraj vprašala, če sem noseča, ker sem čisto drugačna in kako sem ratala kar naenkrat mozoljasta, ker prej nikoli nikoli nisem bla... [sm=smiley36.gif] pa sem ji povedala, da še ne morem bit, saj je komaj 14 dni od zadnje [sm=hudicek1.gif], pa je rekla, da je tako mislila tudi ona, pa sta jo presenetili [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley36.gif]

Pa so ti delali oba UZ? Notranji in zunanji?

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 9:19:31)

Sva pridna vsake 2 dni brez pardona [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] da vidmo če bo kaj na tem hehe..

Midva sva tud lepo pridna na 2 dni, se ne pregrešiva, da bi vsak dan ... [sm=jezicek.gif]

madjanca -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 9:26:52)

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Pa so ti delali oba UZ? Notranji in zunanji?

samo notranji.. takrat se mi je kar malo zameril ker je tko bolelo.. pa še ubistvu med [sm=hudicek1.gif] mi je mogla nardit in sem bila še bolj občutljiva na vse.

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 9:49:32)

madjanca
o bed kar med [sm=hudicek1.gif]... si nočem sploh predstavljat kako to zgleda.. Jaz bom pa danes mojo G poklicala, mada me naroči na kontrolo, drugač pa ma iščem novo..

Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>