Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 7:52:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Joj punce,jaz sem čisto iz sebe tiste moje bolečine v jajčnikih še kar niso izginile,sem vedela da moram nujno do G.. Sploh nevem kaj naj naredim,same slabe stvari sem prebrala,da če je karkoli narobe in se takoj ne zdravi lahko pride do zmanjšane plodnosti oz.celo neplodnosti [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] jaz nevem kako bom počakala ponedeljek da grem do svoje G..[sm=smiley19.gif] Hm...a tok hudo je? Kaj bi pa to lahko blo? Kaj si prebrala? [sm=smiley19.gif] Sem šla v soboto - včeraj na dežurni urgentni blok ginekologije. V petek zvečer me je grozno bolelo, v soboto zjutraj me je pa še vse nekaj peklo spodaj.. Naredili so mi oba UZ, preverili maternico, jajčnike, ledvice , vzeli vodo preverili vodo, baby check.. Uglavnem naredili so več kot je kdaj-koli moja G.. Res je bila prijazna G tam, vse me je izprašala in vse.. Mi je pa potem dala za vsak slučaj tisto za vstavljat 7 dni vsak večer noter, če je slučajno vnetje, bakterija, da nebi šlo naprej oz. da se pozdravi preden bi zanostila. Je rekla da je bolje tako, sploh če načrtujeva, da ni za tvegat. Pa sva obe pomirjeni. Včeraj je bilo še zelo ne-prijetno sva nekaj probala se...t pa me je vse bolelo, no ampak sem malo "potrpela" da ne pade 2-dnevna akcija v vodo [sm=smiley36.gif] Je pa G rekla naj to zdaj si vstavljam in pridno jem elevit naprej, folikel se pa že pripravlja mi ga je pokazala na UZ [sm=smiley36.gif] mi je zaželela srečo, da nama čim-prej rata. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Čak, če maš zdj O, kdaj si mela pa ti M? Kva je to .. a bomo vse ugotovile, da mamo pozno O ...
|
|
|
|