Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 12:17:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mana12 foxy_cat upam, da bo zdaj po pregledu in tabletah vse ok. Pri tebi madjanca tudi. Držim pesti za obe. Janchek81, zanimivo, da je možno imeti tako pozno O, ali imaš tudi M potem pozno, ali cikel normalno traja? Cikel mam med 27 in 30 dni .. zdj dva mesca zaporedoma sem imela na 27. dan ... ja, vse je možno [sm=jezicek.gif] Bom vidla kako bo test kej jutr pokazu [sm=jezicek.gif] Potem v bistvu nič kaj daljši od normalnih, pa tako pozne O...mogoče pa se tudi jaz motim o tem, kdaj naj bi jo imela. [sm=zmeden.gif] To pa je res že vse skupaj zelo zanimivo. Kdaj pa so ti prejšnji testi kazali, da bi jo naj imela? Si tudi sama imela takrat kakšne znake, izcedek, špikanje...? Ma uni tapocen testi so mi kazal nekje na 14. dan, da je bla testna mal manj vidna kot kontrolna, da bi pa mela res iste barve pa nism mela nikol ... kar me je vedno zmotil je to, da je blo pač treba un tapocen test delat popoldan oz. ne sme se dat jutranjega urina, tukaj pa je potrebno test narediti z jutranjim urinom... prejšnji mesec sem imela špikanje v jajčnikih ( kot danes ) 20. dan, jaz sem pa mislila, da je to 8 dan po O in da se lahko kaj dogaja, opažam, pa da se je zgleda začela O ... sluz ... hm, prejšn tedn en dan sm mela sluz tkole med službo, tisto vlečljivo, ampak zvečer med sexom je blo vse suho [sm=zmeden.gif] tko, da ... bom vidla jutr kaj bo test pokazal in če bo neutripajoč smeško to pomen, da bo O nastopila v roku 12 ur ... in sm ves ta čas mela pozno O, kar sva pa midva sfalila pač [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|