RE: Bodoče nosečke II (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

madjanca -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 9:53:25)

ja ker je mogla, ker sm mela ubistvu tretjo močno [sm=hudicek1.gif] v 30ih dneh in so mogl pogledat, zakaj kr teče in teče...

jaz sem svojo menjala, čakam konec januarja, da opravi prvi pregled in mi najprej poda drugo mnenje za prejšnje recepte in vse...

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 10:08:24)

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

ja ker je mogla, ker sm mela ubistvu tretjo močno [sm=hudicek1.gif] v 30ih dneh in so mogl pogledat, zakaj kr teče in teče...

jaz sem svojo menjala, čakam konec januarja, da opravi prvi pregled in mi najprej poda drugo mnenje za prejšnje recepte in vse...

Pred M in med M tudi meni ni našla jajčnika ker je blo vse tako zamegljeno videti (mela sem pa vmesne krvavitve po O. Zato sem mogla še enkrat ko sem nehala krvaveti. Je pa res da ni blo prijetno ko je notri šarala da bi jajčnik našla.

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 10:31:47)

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Jaz danes mojo pokličem za kontrolo,joj če me ne naroči pa iščem drugo..

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 10:52:51)

foxy_cat upam, da bo zdaj po pregledu in tabletah vse ok. Pri tebi madjanca tudi. Držim pesti za obe.

Janchek81, zanimivo, da je možno imeti tako pozno O, ali imaš tudi M potem pozno, ali cikel normalno traja?

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 10:54:10)

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

foxy_cat upam, da bo zdaj po pregledu in tabletah vse ok. Pri tebi madjanca tudi. Držim pesti za obe.

Janchek81, zanimivo, da je možno imeti tako pozno O, ali imaš tudi M potem pozno, ali cikel normalno traja?

Joj upam da bo ta mesec ratalo porkas..

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 11:09:51)

Tudi jaz upam, da bo [sm=bravo.gif]

madjanca -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 11:18:32)

hvala... upam, da sem dobro nastavla miklavžu pa da bo božiček kako dobro novico prnesu ;)

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 11:28:13)

Hehe, dobro da imamo dobre može [sm=jezicek.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 11:40:31)

Cikel mam med 27 in 30 dni .. zdj dva mesca zaporedoma sem imela na 27. dan ... ja, vse je možno [sm=jezicek.gif] Bom vidla kako bo test kej jutr pokazu [sm=jezicek.gif]

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 12:05:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Cikel mam med 27 in 30 dni .. zdj dva mesca zaporedoma sem imela na 27. dan ... ja, vse je možno [sm=jezicek.gif] Bom vidla kako bo test kej jutr pokazu [sm=jezicek.gif]

Potem v bistvu nič kaj daljši od normalnih, pa tako pozne O...mogoče pa se tudi jaz motim o tem, kdaj naj bi jo imela. [sm=zmeden.gif] To pa je res že vse skupaj zelo zanimivo. Kdaj pa so ti prejšnji testi kazali, da bi jo naj imela? Si tudi sama imela takrat kakšne znake, izcedek, špikanje...?

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 12:17:21)

Potem v bistvu nič kaj daljši od normalnih, pa tako pozne O...mogoče pa se tudi jaz motim o tem, kdaj naj bi jo imela. [sm=zmeden.gif] To pa je res že vse skupaj zelo zanimivo. Kdaj pa so ti prejšnji testi kazali, da bi jo naj imela? Si tudi sama imela takrat kakšne znake, izcedek, špikanje...?

Ma uni tapocen testi so mi kazal nekje na 14. dan, da je bla testna mal manj vidna kot kontrolna, da bi pa mela res iste barve pa nism mela nikol ... kar me je vedno zmotil je to, da je blo pač treba un tapocen test delat popoldan oz. ne sme se dat jutranjega urina, tukaj pa je potrebno test narediti z jutranjim urinom... prejšnji mesec sem imela špikanje v jajčnikih ( kot danes ) 20. dan, jaz sem pa mislila, da je to 8 dan po O in da se lahko kaj dogaja, opažam, pa da se je zgleda začela O ... sluz ... hm, prejšn tedn en dan sm mela sluz tkole med službo, tisto vlečljivo, ampak zvečer med sexom je blo vse suho [sm=zmeden.gif] tko, da ... bom vidla jutr kaj bo test pokazal in če bo neutripajoč smeško to pomen, da bo O nastopila v roku 12 ur ... in sm ves ta čas mela pozno O, kar sva pa midva sfalila pač [sm=zmeden.gif]

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 12:28:07)

Zanimivo res, potem se sploh ne gre zanašat na sluz, špikanje, mogoče to sploh ni to. No ta mesec sem jo jaz imela tam okrog 14. dne (kot naj bi bila O), samo sem jo potem včeraj spet opazila, čeprav dvomim, da bi bila tako pozna. To bi bilo pa res že grozno čudno[sm=zmeden.gif]. Upam, da je nisva tudi midva zamudila [sm=smiley13.gif]. Sicer se trudiva kar vedno na vsaka dva dni, samo vedno ne gre [sm=smiley19.gif].

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 12:43:24)

Zanimivo res, potem se sploh ne gre zanašat na sluz, špikanje, mogoče to sploh ni to. No ta mesec sem jo jaz imela tam okrog 14. dne (kot naj bi bila O), samo sem jo potem včeraj spet opazila, čeprav dvomim, da bi bila tako pozna. To bi bilo pa res že grozno čudno[sm=zmeden.gif]. Upam, da je nisva tudi midva zamudila [sm=smiley13.gif]. Sicer se trudiva kar vedno na vsaka dva dni, samo vedno ne gre [sm=smiley19.gif].

Če sta skoz pridna na dva dni, pol nimata kej zgrešit ... midva sva zafrknila vse mesece, da sva pol po O na vsak dan oz. prejšn mesec sva se držala do 15. dne na dva dni, pol sva pa kr vsak dan, ker nama je pasalo, zdj se pač zadrživa ... tko, da bomo vidl kako bo .... me pa res zanima ali je tako pozna O ali ne ... pa naslednji mesec ( če nama ta mesec ne uspe ) si bom kupila ponovno te teste, ker so res super .. sicer so dragi, ampak vseeno ... sem rekla, da ne bom riskirala in bom bolj pozorna na to O ... npr 1 uro nazaj sem na wcju spet opazila to vlečljivo sluz ... tko,d a lahko, da je res tok pozna O ... pa joškice me bolijo pa spodej čutim jajčnike ...[sm=bravo.gif]

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 12:58:10)

Držim pesti, da je to to [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ja trudiva se, samo včasih nama ne rata, pa kaki dan preskočiva [sm=smiley13.gif], no upam, da je vseeno nisva zgrešila. Ni se še vlila, tak da je upanje [sm=bravo.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 13:04:06)

Ja trudiva se, samo včasih nama ne rata, pa kaki dan preskočiva [sm=smiley13.gif], no upam, da je vseeno nisva zgrešila. Ni se še vlila, tak da je upanje [sm=bravo.gif]

Kdaj je ti NE pričakuješ?

mava1975 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 13:08:16)

Janchek81 katere O teste ti uporabljaš?
LP

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 13:09:59)

IZVIRNO SPOROČILO: mava1975

Janchek81 katere O teste ti uporabljaš?
LP

Clear blue ovulation test ... ki meri 2 hormona - estrogen in LH ...
spodaj link:
https://www.google.si/search?q=clear+blue+ovulation+test&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiItIPc28nJAhWLXBQKHezlB_0Q_AUIBigB#imgrc=6itOoiHqFPOQkM%3A

mava1975 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 13:11:17)

super, hvalaaaa

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 13:12:13)

super, hvalaaaa

Ti lahko povem, da so najcenejši na ebay.de [sm=smiley36.gif] sem že vse pregledala ... pri nam se jih ne dobi ...
Če dobiš kje da je 20 testov za 30€ pa javi [sm=smiley36.gif]

mava1975 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 13:13:26)

Ti si res pridna in fajn punca, hvala ti. Ja bom tekom tedna pogledala, čeprav imam ta teden norišnico, če najdem kaj bolj ugodnega ti javim, se počasi pripravljam na februar....[sm=smiley1.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 13:14:41)

Ti si res pridna in fajn punca, hvala ti. Ja bom tekom tedna pogledala, čeprav imam ta teden norišnico, če najdem kaj bolj ugodnega ti javim, se počasi pripravljam na februar....[sm=smiley1.gif]

Rada pomagam, če le lahko ane ... pa roko na srce so res super testi, ker se ne smeš ozirati na črtice, ampak samo na digitalni izpis ... in so 1A ... res pa je, da so dragi, ampak so vredni svojga denarja [sm=bravo.gif]

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 13:29:16)

Danes je 28. dan [sm=smiley1.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 13:30:53)

Danes je 28. dan [sm=smiley1.gif]

Uuuu ... še mal, še mal [sm=bravo.gif]

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 13:32:50)

Vem ja... samo tako težko čakam [sm=smiley36.gif], sploh ne morem odmisliti

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.12.2015 13:39:24)

Vem ja... samo tako težko čakam [sm=smiley36.gif], sploh ne morem odmisliti

Ooo vem kako ti je oz. vse pomoje vemo [sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>