foxy_cat
|
MauMow če mene vprašaš je še bolje tako, kot sta naredila... Ko sem jaz mojga spoznala je nakladal "kako se bo on velikooo poročil"...jaz sem bila pa tista "poroka? BV..škoda denarja" no..ampak, sem vedno skrivaj upala, da pa bo vseeno kdaj prišel dan za tisti prstan..Pa je mineval čas in nič... Letos sva imela eno grozno obdobje - krizo in sva se znašla na dveh poteh. Jaz pravim, je že moralo tako bit,..Jaz sem njega vedno videla kot "očeta mojih otrok" vedela sem od prvega dne "da bo uspelo".. In potem BUM. Sva dala čez tisto težko obdobje. Mene je morilo, da se ni nič premaknilo vse je ratalo "rutina", on pa se tudi ni premaknil, ker me dejansko ni več poznal. No... ampak sva rešila, v 3 tednih se je življenje postavilo nazaj in to veliko na bolje, kot je bilo prej. Če pomislim sedaj? Ni mi žal, da je do tega prišlo, ker zdaj ponovno vem "za kaj živim". Tako da kaj sem želela povedat? Punce v sebi vedno malo sanjarimo, o tej zaročitvni ipd. ipd. pač ja valda, tudi jaz sem si želela (si želim), ampak moj je nekako tak "se treba o vsem pogovorit, ti pa tako ne maraš presenečenj"... No od tiste krize naprej "sem malo pobasala tisto slabo voljo v sebe,..pač nebom dočakala tega prstana" No..2 dni nazaj sem se pa ravno odpravljala spat in me prešine misel, ko sem se borila sama s sabo, ker nisem mogla zaspat "ha..pozabila sem na prstan, že vem..grem stavit, da ga bom dobila ko bo zvedel, da sem noseča..100% potem se bo hotel pa takoj poročit..ampak..jaz se nočem poročit samo zato, ker sem noseča.." ipd. ipd.. jaz imam zelo pestre pogovore sama s sabo sploh ta teden, delam pozno v noč, se spravim v posteljo ne morem zaspat, zjutraj vstajam 1 uro pred nastavljeno uro.. No..če bo moja taka, se je nebom branila , ne vem pa kaj je razlog temu mojemu nespanju aja potem pa včeraj "a bi bila moja žena".. wtf? Bang... res?? Romantično, najprej potem pa..poroka? No no..prosim prosim, malo bolj romantično sem si pa tudi jaz predstavljala vse skupaj..No mana12 ampak, ne bova obupali ne,..mogoče pa vseeno iz pogovora o poroki, kdaj dočakava kaj vsaj malo bolj posebnega..
|