|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
11.11.2015 18:41:12   
foxy_cat
MauMow pomoje že more tak bit... je življenje "narejeno" tako..da v hudem, posije neki sončekuser posted image se pokaže nova pot..No danes je... Zanimiv dan, mogoče se čudno sliši...user posted image Jaz sem se vstala vseeno "dobre volje"..no vsaj en mora bit z glavo pokonci, ker moj je bil čisto iz sebe.. Malo sem ga tolažila (jaz sem tisti "močen" človek..ki se trudi navidezno ostat močen"...no samo z izjavo "...., večkrat pokliči babice" me je pa poteptal in sesul, da sem samo v neustavljiv jok padla. Tudi meni se zgodi user posted image jaz imam zelo tesen odnos z babicami sploh z eno, tako, da enostavno samo misel na to me je ubila..no oba sva jokala, kot da je konec sveta, on se je opravičeval, da ni tako mislil,..Ampak je že moralo bit tako. No potem sva se malo sestavila, sem ga gledala v oči in prov unu začutla sem v srčku "OMG..to je tist trenutek...zdaj bo rekel"..in je "če bi bila njegova žena". Meni ni bilo nič jasno, nisem niti vedela, kaj se dogaja, tako da sem samo rekla nekaj v smislu, da sedaj ni ravno primeren trenutek. No šele čez par ur je prišlo vse skupaj za mano, in unu.."idiot.. namesto da bi mu kaj rekla..sem ignorirala"..Pač..čisto "neformalna" zadeva, pa vseeno sem jezna nase ne in že cel dan se delam, da ni nihče meni nič rekel user posted image user posted image sem glupa a?

mana12 hvala ane, midva sva pripravljena...imam nekako občutek, da je to pač "moralo" prit vmes, ne vem, kot bi se nekaj "zgodilo"..spremenilo.. Ne znam opisat.

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
11.11.2015 18:57:00   
Amour
Foxy_Cat, potem pa takoj ob naslednji priložnosti, morda ob dišečem čajčku že nocoj, na kavču po dekco ali pa na kakšnem sprehodu ... povej, da zdaj pa je pravi trenutek da mu odgovoriš na njegovo vprašanje, in da ja, bi bila z veseljem njegova žena user posted image

Midva že pol leta tuhtava, da se bi naslednje leto poročila (malo sva premetavala opcije, datume, ...), ker se on želi poročiti pa priznam, da mi zdaj ni všeč, da bodo vsi mislili, da se poročiva zaradi user posted image (čeprav sva v vsakem primeru planirala). Ampak se bova najbrž vseeno user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
11.11.2015 19:15:04   
mana12
ooo kako lepo, vidim, da je nekaj porok na vidiku user posted image

Midva sva se tudi že pogovarjala o poroki, vendar se nekako še nisva odločila za to, oziroma jaz vseeno čakam, da me preseneti user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
11.11.2015 19:50:20   
foxy_cat
IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Foxy_Cat, potem pa takoj ob naslednji priložnosti, morda ob dišečem čajčku že nocoj, na kavču po dekco ali pa na kakšnem sprehodu ... povej, da zdaj pa je pravi trenutek da mu odgovoriš na njegovo vprašanje, in da ja, bi bila z veseljem njegova žena user posted image

Midva že pol leta tuhtava, da se bi naslednje leto poročila (malo sva premetavala opcije, datume, ...), ker se on želi poročiti pa priznam, da mi zdaj ni všeč, da bodo vsi mislili, da se poročiva zaradi user posted image (čeprav sva v vsakem primeru planirala). Ampak se bova najbrž vseeno user posted image

Amour

Že cel dan tuhtam, kako bi "spet" načela temo, pa mi nekako ne gre user posted image user posted image joj kako more bit šele decom, da kaj takega izustijo user posted image user posted image mah saj..bolj je on tisti, ki je za poroko user posted image user posted image meni to ni, bi imela prstan "zaročena" user posted image user posted image user posted image no poročit se mi pa ne da user posted image user posted image user posted image user posted image

mana12 a potem nisem samo jaz, ki sem čakala "presenečenje"..kako me lahko vpraša če nima prstana user posted image user posted image user posted image user posted image decii...

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
11.11.2015 20:08:59   
Amour

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat
bolj je on tisti, ki je za poroko user posted image user posted image meni to ni, bi imela prstan "zaročena" user posted image user posted image user posted image no poročit se mi pa ne da user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahaha, čisto isto kot pri nama. Njegov odgovor je: čaki, pa ne moreš samo ti imeti prstana, jaz bi tudi rad videl, da se na zunaj vidi, da sem z nekom srečen user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
11.11.2015 20:37:43   
madjanca
ojla..
evo sem nova, še ena pupa, ki čaka, da bo srečka user posted image . sva se poročila dva meseca nazaj, ampak mati narava pa nama sedaj malce nagaja. že nekaj časa delava na tem, samo kar nekaj štrajkam..

evo sedaj mi zamuja 3 tedne, sem nenormalno dobre volje že en teden in me vsi sprašujejo na čem sem, samo test kaže skos samo - user posted image

upam, da bom kmalu med bodočim mamicam, ne samo nosečkam user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
11.11.2015 20:52:00   
foxy_cat
IZVIRNO SPOROČILO: Amour

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat
bolj je on tisti, ki je za poroko user posted image user posted image meni to ni, bi imela prstan "zaročena" user posted image user posted image user posted image no poročit se mi pa ne da user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahaha, čisto isto kot pri nama. Njegov odgovor je: čaki, pa ne moreš samo ti imeti prstana, jaz bi tudi rad videl, da se na zunaj vidi, da sem z nekom srečen user posted image

Sem mislila, da sem pa samo jaz taka user posted image user posted image

madjanca koliko časa pa delata na user posted image ?

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
11.11.2015 21:52:27   
madjanca

madjanca koliko časa pa delata na user posted image ?
[/quote]

Paziva ne nekje 9 mesecev, aktivno pa na tem delava pol leta. Samo mam PCO in nimam rednih ovulacij. Ampak po pol leta tablet se mi je ze mesalo. Tko da sm sla na alternativo in upam, da bo nucalo in da cudezno zagledam user posted image

tolazI, ker je moja sestrica malo jasnovidka in je tokrat sanjala mene user posted image

Bogu se lahko zahvalim, da mam ob sebi najboljsega moza user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
11.11.2015 22:29:24   
foxy_cat
madjanca

Slabih zgodb pa kar ni konca tukaj user posted image držim pesti da vama čimprej rata user posted image vmes smo pa tukaj da se spodbujamo user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
12.11.2015 7:10:54   
mana12
madjanca dobrodošla med nami in čimprej še med bodočimi mamicami user posted image

foxy_cat nisi edina ne, sicer ne hrepenim nekaj ful po poroki, ampak zmenit pa se tudi nočem čisto točno, ker bi rada da me vsaj malo preseneti user posted image

Si pa zdaj bolj želim user posted image , poroka pa potem enkrat. user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
12.11.2015 7:21:45   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

madjanca dobrodošla med nami in čimprej še med bodočimi mamicami user posted image

foxy_cat nisi edina ne, sicer ne hrepenim nekaj ful po poroki, ampak zmenit pa se tudi nočem čisto točno, ker bi rada da me vsaj malo preseneti user posted image

Si pa zdaj bolj želim user posted image , poroka pa potem enkrat. user posted image

Ko ste glih pri poroki, Midva sva najprej mela planirano za 2014, nakar zaradi odhoda v Rusijo in papirjev sva mogla prestavit na 2013, in sva vso poroko organizirala v 2.5 tednih in jo tudi super speljala. Vsi ko sva jih hotla so mel ravno takrat fraj (od muzikantov, do fotografinje,....) no pa tudi svatje so 90% vsi prišli (čeprav je bilo to sredi avgusta). Sva dobila pa noro velik vprašanj če sva noseča da se ženima... LOL

Tudi moj je najprej razmišljal da bi me uradno zaročil in da bi vse blo tk ko je treba. No na koncu pa je bilo tako da sva se na 10.000m nadmorske (glih sva bila na letalu za SLO) odločila in zmenila da se kar poročima. Pa vam povem prav fajn je bilo ker je bilo samo 2.5 tedna stresno, drugače bi bilo pa eno leto, pa glih tako bi bilo na koncu noro velik dela. No poročno potovanje pa sva prestavila potem na 2014 (vse pa ne gre tk na hiter).

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
12.11.2015 7:29:15   
mana12
Super sta to zrihtala user posted image . Še vedno je bilo presenečenje, samo na drugi način. Za vedno se bosta tega spominjala.
No jaz niti ne vem kakšno poroko bi imela, po eni strani bi šla v klasiko, po drugi strani pa bi naredila kar na skrito user posted image . Nevem pa kako se bova odločila, ko bo šlo zares.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
12.11.2015 7:35:51   
MauMow

Super sta to zrihtala user posted image . Še vedno je bilo presenečenje, samo na drugi način. Za vedno se bosta tega spominjala.
No jaz niti ne vem kakšno poroko bi imela, po eni strani bi šla v klasiko, po drugi strani pa bi naredila kar na skrito user posted image . Nevem pa kako se bova odločila, ko bo šlo zares.

Glih zaradi tega omejenega časa nisem imela veliko časa za razmišljanje. In sem mogla se takoj odločit kaj ja kaj ne. Tudi sama nisem do takrat nisi mal gledala kaj bi imela, kakšno obleko, kje bi imela,.... No pa se je vse izšlo. Še moj župnik je šel tako na roko, da smo se samo enkrat dobili, je moj prinesel papirje in nama je sprintal govor in potem smo se videli samo na poroki (nič kompliciral z tečajem za mladoporočence itd,...). Tam ko sva pa civilno imela pa so pomagali in se z UE zmenili da so naju izredno dali tisti dan ob 7 zvečer, ko majo zadnjo uro ob 6. Vse je šlo super pa še vreme je bilo top. Res pa je da si bova tole poroko za vedno zapomnila. Sploh fantovščino/dekliščino en teden prej, ki jo je moja sestra organizirala (bila sva taka koma po njej da sem jaz celo noč vn metala, moj pa naslednji dan mel tigra ker ni nič vn dal). Mislim da če bi se še enkrat mogla poročit bi isto naredila, na hitro vse, ker je lažje user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
12.11.2015 7:40:42   
mana12
Super, še dekliščino/fantovščino vama je uspelo imeti. Res dobro to brati. Se mi sploh ne zdi slaba ideja ta poroka na hitro. Je pa res, da verjetno moraš imeti neki razlog za to, da ti gredo potem vsi na roko.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
12.11.2015 7:43:19   
MauMow

Super, še dekliščino/fantovščino vama je uspelo imeti. Res dobro to brati. Se mi sploh ne zdi slaba ideja ta poroka na hitro. Je pa res, da verjetno moraš imeti neki razlog za to, da ti gredo potem vsi na roko.

Naju ni noben spraševal nič ko sva urejala zadeve. Samo svatje so spraševali če sem noseča user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
12.11.2015 7:46:38   
mana12
To bi pa verjetno vedno spraševali user posted image . Zanimivo, sem mislila, da sta morala argumentirati, zakaj se vama tako mudi. Potem pa imate res fajn ljudi na UE in župnika tudi. Tiste priprave na zakon, naj bi bile obvezne, vsaj mislim da je tako.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
12.11.2015 7:49:39   
foxy_cat
MauMow če mene vprašaš je še bolje tako, kot sta naredila... Ko sem jaz mojga spoznala je nakladal "kako se bo on velikooo poročil"...jaz sem bila pa tista "poroka? BV..škoda denarja" user posted image user posted image no..ampak, sem vedno skrivaj upala, da pa bo vseeno kdaj prišel dan za tisti prstan..Pa je mineval čas in nič... Letos sva imela eno grozno obdobje - krizo in sva se znašla na dveh poteh. Jaz pravim, je že moralo tako bit,..Jaz sem njega vedno videla kot "očeta mojih otrok" vedela sem od prvega dne "da bo uspelo".. In potem BUM. Sva dala čez tisto težko obdobje. Mene je morilo, da se ni nič premaknilo vse je ratalo "rutina", on pa se tudi ni premaknil, ker me dejansko ni več poznal. No... ampak sva rešila, v 3 tednih se je življenje postavilo nazaj in to veliko na bolje, kot je bilo prej. Če pomislim sedaj? Ni mi žal, da je do tega prišlo, ker zdaj ponovno vem "za kaj živim". Tako da kaj sem želela povedat? Punce v sebi vedno malo sanjarimo, o tej zaročitvni ipd. ipd. pač ja valda, tudi jaz sem si želela (si želim), ampak moj je nekako tak "se treba o vsem pogovorit, ti pa tako ne maraš presenečenj"... No od tiste krize naprej "sem malo pobasala tisto slabo voljo v sebe,..pač nebom dočakala tega prstana" No..2 dni nazaj sem se pa ravno odpravljala spat in me prešine misel, ko sem se borila sama s sabo, ker nisem mogla zaspat "ha..pozabila sem na prstan, že vem..grem stavit, da ga bom dobila ko bo zvedel, da sem noseča..100% potem se bo hotel pa takoj poročit..ampak..jaz se nočem poročit samo zato, ker sem noseča.." ipd. ipd.. jaz imam zelo pestre pogovore sama s sabo user posted image user posted image sploh ta teden, delam pozno v noč, se spravim v posteljo ne morem zaspat, zjutraj vstajam 1 uro pred nastavljeno uro.. No..če bo moja user posted image taka, se je nebom branila user posted image , ne vem pa kaj je razlog temu mojemu nespanju user posted image user posted image aja potem pa včeraj "a bi bila moja žena".. wtf? Bang... res?? Romantično, najprej user posted image potem pa..poroka? No no..prosim prosim, malo bolj romantično sem si pa tudi jaz predstavljala vse skupaj..No mana12 ampak, ne bova obupali ne,..mogoče pa vseeno iz pogovora o poroki, kdaj dočakava kaj vsaj malo bolj posebnega..

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
12.11.2015 7:49:52   
MauMow

To bi pa verjetno vedno spraševali user posted image . Zanimivo, sem mislila, da sta morala argumentirati, zakaj se vama tako mudi. Potem pa imate res fajn ljudi na UE in župnika tudi. Tiste priprave na zakon, naj bi bile obvezne, vsaj mislim da je tako.

Ja baje naj bi bile. Midva pa sva samo šla do mojega župnika mu povedala da se ženima takrat pa takrat, pa pogleda pa reče uf to je pa hitro, no ampak bo šlo, sam na tečaj ne bota mogla it (midva sva bla itak vesela, da ne bo potrebe). Pol je mož moral svoje papirje iz župnije prinesti pa dal nama je za naučit kaj morava povedat in to je to. Pol je bla pa ohcet. user posted image Naš župnik je full faca in sem vedela če bo kdo on ne bo kompliciral.

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
12.11.2015 7:53:09   
MauMow
Foxy-cat midva sva mela okol 100 svatov na poroki, tako da je bla kr orng zalogaj, ampak se splača met na hiter (no meni je blo super). Sej dejansko se začneš zavedati da si poročen tam šele kake pol leta po poroki, ko lahko svojega vedno predstaviš kot mož in pa ko se navadiš da maš prstan na roki. Poročno potovanje naslednje leto pa je itak ful pasalo, 14 dni uživancije ob Indijskem oceanu. Nepozabno.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
12.11.2015 7:58:24   
mana12
Super res user posted image , fajn vedeti, da še obstajajo taki ljudje.

Foxy_cat obupali pa res ne bova user posted image . Mene že samo to zanima kako se bo zraven spravil user posted image upam, da mi ne bo šlo preveč na smeh...moj je namreč tak, da ne zna ravno s temi romantičnimi forami in potem zna izpasti prav smešen, ker vem da v resnici ni tak user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
12.11.2015 8:01:15   
MauMow

Foxy_cat obupali pa res ne bova user posted image . Mene že samo to zanima kako se bo zraven spravil user posted image upam, da mi ne bo šlo preveč na smeh...moj je namreč tak, da ne zna ravno s temi romantičnimi forami in potem zna izpasti prav smešen, ker vem da v resnici ni tak user posted image

Pustita se presenetit. Moj je bil smešen ko sem mu jaz rekla na letališču lej se pa poročma letos pa rečima velik problemov z papirji, pa ni in ni bil za. Pol pa na 10.000m nadmorske se k men obrne pa reče veš kaj dajma imet top poroko zdajle user posted image (včasih rabijo da jih malo poženeš da razmislijo o stvareh)user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
12.11.2015 8:01:26   
mana12
Sta imela pa res veliko poroko, vsaka čast, da vama je uspelo vse tako na hitro skupaj spravit user posted image .
Medeni tedni ob indijskem oceanu...bi kar odletela tja user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
12.11.2015 8:10:07   
foxy_cat

Ma saj moj je isti..raje reče "jaz vem da ti ne maraš presenečenj" kot da bi ga "naredil" user posted image user posted image pač.. takega sva si izbrali..ampak lej.. Ne mormo met vsi vse user posted image mah moj ko bo vidu cene zaročnih prstanov, bo pomoje raje kar pozabil na "ženo" user posted image user posted image midva sva oba dost "šparovna" no še preveč, tukaj sva si zelooo podobna. 10* razmisliš, če nekaj res rabiš (pa čeprav rabiš)... ampak na koncu rečeš "pa saj lahko živim brez tega" user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
12.11.2015 8:15:59   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Pustita se presenetit. Moj je bil smešen ko sem mu jaz rekla na letališču lej se pa poročma letos pa rečima velik problemov z papirji, pa ni in ni bil za. Pol pa na 10.000m nadmorske se k men obrne pa reče veš kaj dajma imet top poroko zdajle user posted image (včasih rabijo da jih malo poženeš da razmislijo o stvareh)user posted image

Jaz bi rada marsikatere stvari slišala, nisem pa človek da bi začela o njih govorit. Milsim pač kolegicam lahko rečem vse.. da bi se ženila da bi mela otroka bla bla.. Da bi pa kr mojmu kake take butnla mi pa nekako ne gre user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
12.11.2015 8:21:29   
mana12
Se strinjam, se ni za pritoževat. Drugače je tako super, da res nimam kaj rečt. Če bi imele vse, bi bilo pa dolgočasno user posted image .
Glede "šparavnosti" pa sva midva ista user posted image res, ko sem te brala, kot da bi opisovala naju user posted image . Je pa dobro, da se tu ujamemo, ker bi zelo težko prenašala nekoga, ki bi vsepovprek zapravljal.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.