|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
4.11.2015 11:26:07   
Janchek81
No vidš kako se dobr tolažmo .. ja, bomo vidl a so norice al ne, morm mal strica Gugla vprašat pa da mi poda kakšno slikco in da primerjam uno 'piko-mehurček' a je to to al ne ... pa tud ne vem, kok hitr se pol kj to širi ... nimam pojma, ker jih nečakinja tud ni prebolela še in ne vem kako izgleda, ne nč .... vem samo, da baje, da zdj ne dobijo nbenga mazila, sam en sirup kao da blaži srbečico user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
4.11.2015 11:34:22   
vekybel
Danes zjutraj sem la pregled UZ vaginalno in odkril dva folikla velika samo 9,5 in to ni dovolj je rekel, da bi morala biti vsaj 15. Tako da mi je vse dol padlo, sem čisto razočarana. Ginekolog mi je rekel, da upa da se je kej prijelo vseeno, ker sem mu povedala da sva imela odnose učeraj. Pa da naj bova še aktivna te dni. Pa norecept za klomifen napisal in pojačal dozo, ker ta stimulacija ni bila dovolj dobra. user posted image Pa sem imela dober občutek za ta mesec res. Škoda.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
4.11.2015 11:35:43   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Danes zjutraj sem la pregled UZ vaginalno in odkril dva folikla velika samo 9,5 in to ni dovolj je rekel, da bi morala biti vsaj 15. Tako da mi je vse dol padlo, sem čisto razočarana. Ginekolog mi je rekel, da upa da se je kej prijelo vseeno, ker sem mu povedala da sva imela odnose učeraj. Pa da naj bova še aktivna te dni. Pa norecept za klomifen napisal in pojačal dozo, ker ta stimulacija ni bila dovolj dobra. user posted image Pa sem imela dober občutek za ta mesec res. Škoda.

Kje pa piše, da se ni prjel????

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
4.11.2015 11:48:37   
mojamiška
Janchek....sej tut jst nimam dost pojma o tem, pravjo, da veš, ko jih dobi, no bomo vidl.
vekybel...ne obupaj še, držim pestiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1054
4.11.2015 11:55:09   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Janchek....sej tut jst nimam dost pojma o tem, pravjo, da veš, ko jih dobi, no bomo vidl.
vekybel...ne obupaj še, držim pestiuser posted image

Sej bom vidla kako in kaj .... po en stran si kr želim, da bi jh mela, da damo to čez, po drug stran pa ... valda, gledat kako jo srbi pa ji dopovedat, da ne sme praskat user posted image ampak, slej k prej bomo to mogl dat čez ... ful mi je tko scary in neprijetno gledat k se jim še na lasišču nardijo te mehurčki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1055
4.11.2015 12:00:56   
vekybel
Ja vem da še ni dorečeno, samo napoved ni dobra, da ti zbije moralo.
Pika na i pa to da pride mlada punca stara do 23 let in želi abortus user posted image . Žalost da eni zavračajo kar si drugi želimo, žalost in groza.
Vseeno bova aktivna te dneve še pa je.

Neposredna povezava do sporočila: 1056
4.11.2015 12:03:12   
Janchek81

Pika na i pa to da pride mlada punca stara do 23 let in želi abortus user posted image . Žalost da eni zavračajo kar si drugi želimo, žalost in groza.

Ne beli si glave z drugimi, ker sej vidš, da smo pršle do tega, da ne vemo zakaj je kakšna slaba stvar za kej dobra user posted image
Čeprou ... jaz npr si sebe ne predstavljam pri 23 imeti otroka user posted image Čeprou po drugi strani pa mislm, da smo ble že takrat dovolj osveščene o zaščiti in tko naprej ... tko, da ... user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
4.11.2015 12:25:54   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ne beli si glave z drugimi, ker sej vidš, da smo pršle do tega, da ne vemo zakaj je kakšna slaba stvar za kej dobra user posted image
Čeprou ... jaz npr si sebe ne predstavljam pri 23 imeti otroka user posted image Čeprou po drugi strani pa mislm, da smo ble že takrat dovolj osveščene o zaščiti in tko naprej ... tko, da ... user posted image user posted image

Če jaz pomislim, si sebe tudi pri 23ih še nisem videla z otrokom user posted image user posted image uf... tisto leto sem po 3.5letih fanta pustila (sem pri njem živela) in se preselila v svoj najemniški flet SAMA user posted image user posted image no sj mi ni ratalo dolgo bit sama user posted image user posted image no samo tisto leto..je BILO NORO user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1058
4.11.2015 12:32:20   
Janchek81
Jaz sem lih pr 23 začela tud razmišljat, da tist fant ni bil zame in sem pol pr 24 ga pustila in do 26 žurala na polno .... pri 23ih si es nism predstavljala met otroka ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
4.11.2015 12:45:32   
foxy_cat
Janchek81
jaz sem šla zdaj prav računat kero leto je bilo ko sem dopolnila 23 let..OJOJ... Točno 1 mesec po 23.-tem sem se preselila na svoje, ko sem bivšega pustla, v tistem obdoju niti nisem vedla kaj bi rada v svojem življenju user posted image user posted image prve mesece svojega 23.tega smo večkrat na teden žurali (pa sem hodila v službo vsak dan).. TAKO DA NOROOOO... Takrat sem bila v tistem obdobju "otrok..am? Kuga je tu..." user posted image user posted image no saj pol proti sredini in koncu 23.ega sem prišla malo hsebi, sem se pobrala, zložila, sestavila user posted image user posted image no pa spoznala sem mojega trenutnega user posted image tko da evo..malo pred 24.tim sem se recimo da "našla" user posted image user posted image ..no zdaj pa sem tukaj..ČAKAM user posted image ampak tako ko pomislim, joj..to je tako malo časa nazaj pa sem trenutno čisto na drugi poti razmišljanja kot tako malo časa nazaj user posted image user posted image Pa ja res je..veliko je v osebi, ki jo najdeš, da se odločiš kaj bi rad.

Neposredna povezava do sporočila: 1060
4.11.2015 13:43:10   
Beat
Janchek81, jaz sem malo pred 23 rojstnim dnem rodila user posted image Otrok je bil načrtovan user posted image Nekaj časa pred tem sem se tudi poročila. In nam čisto dobro gre. Mislim, da ni samo starost tista, ki te pripravi do želje po otroku.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
4.11.2015 13:45:11   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Janchek81, jaz sem malo pred 23 rojstnim dnem rodila user posted image Otrok je bil načrtovan user posted image Nekaj časa pred tem sem se tudi poročila. In nam čisto dobro gre. Mislim, da ni samo starost tista, ki te pripravi do želje po otroku.

Sej lih to, ni pogojeno s starostjo, ampak z glavo .. pošlihtan je treba met glavo, jaz je nism mela, same traparije so se mi motale po glavi ... user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
4.11.2015 13:47:17   
Janchek81
mojamiška evo .. so me klical iz vrtca, da slutjo, da ma Maša norice user posted image
Kličem v ZD in mi reče, da nej jo spremljam in če se bojo razširle se slišmo jutr in se zmenmo naprej .. WTF? A to tko gre zdj naprej ....
Svojga očeta sm poslala, da je šel po njo, ker je najbližje in ga pol kličem 3x in se kr ne jav, prej ob 13h se mi oglasi in mi reče, da me pokliče nazaj,...eeee ura je že skor dve in še nič .. ma sam živčno me to dela user posted image DRugič jo gem sama iskat pa basta ... Tko, da jutr bom doma .... tud dons bom šla pomoje kr kmal iz šihta, da jo vidim kako in kaj ... nimam sploh pojma kako se tega zdj lotit....

Neposredna povezava do sporočila: 1063
4.11.2015 13:49:44   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

mojamiška evo .. so me klical iz vrtca, da slutjo, da ma Maša norice user posted image
Kličem v ZD in mi reče, da nej jo spremljam in če se bojo razširle se slišmo jutr in se zmenmo naprej .. WTF? A to tko gre zdj naprej ....
Svojga očeta sm poslala, da je šel po njo, ker je najbližje in ga pol kličem 3x in se kr ne jav, prej ob 13h se mi oglasi in mi reče, da me pokliče nazaj,...eeee ura je že skor dve in še nič .. ma sam živčno me to dela user posted image DRugič jo gem sama iskat pa basta ... Tko, da jutr bom doma .... tud dons bom šla pomoje kr kmal iz šihta, da jo vidim kako in kaj ... nimam sploh pojma kako se tega zdj lotit....

Ma to zdravstvo je bolanooo..kaj naj druga rečem??

Neposredna povezava do sporočila: 1064
4.11.2015 14:00:43   
Marčevka2010
Nič ne bo drugače ali jo danes pelješ ali jutri. Pa v izolirnico mora, ko gresta k pediatru. Ker je zelo nalezljivo. Dajo sirup, ki naj bi omilil srbenje. Pri otrocih običajno ni prehudo, le težit je treba, da se čim manj praskajo. Bodi vesela, da jih je sedaj dobila, kot pa potem, ko bi bila ti noseča. Ker, če si jih ti imela v otroštvu ni garancije, da jih ne boš dobila spet. Upam, da bo čim bolje vse skupaj prenesla.
Plus starejši kot si, če jih dobiš slabše je. Čim dlje od starih staršev dokler se ne začnejo sušit. Za starejše so lahko norice tudi smrtne.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
4.11.2015 14:03:02   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Nič ne bo drugače ali jo danes pelješ ali jutri. Pa v izolirnico mora, ko gresta k pediatru. Ker je zelo nalezljivo. Dajo sirup, ki naj bi omilil srbenje. Pri otrocih običajno ni prehudo, le težit je treba, da se čim manj praskajo. Bodi vesela, da jih je sedaj dobila, kot pa potem, ko bi bila ti noseča. Ker, če si jih ti imela v otroštvu ni garancije, da jih ne boš dobila spet. Upam, da bo čim bolje vse skupaj prenesla.
Plus starejši kot si, če jih dobiš slabše je. Čim dlje od starih staršev dokler se ne začnejo sušit. Za starejše so lahko norice tudi smrtne.

Eh za naše dva me ne skrbi, ker sta v boljši formi k mi vsi user posted image pa oba sta še dokej mlada,..če ne mlada, pa res vitalna no user posted image
Jutr bom doma, pol bo pa pr naših dveh ...
Eni pravjo,d a tud sirupa več ne dajejo za blaženje srbečice user posted image
Ja, sem pa vesela, da jh ma zdj, pa da damo to čez kokr da sm jst noseča in bi se pol skoz sprašveala 'kaj če', čeprou sm jih dala v otroštvu čez - sm mela kr ornk obliko noric user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
4.11.2015 14:07:40   
Marčevka2010
Nima veze vitalnost, dokazano je, da odrasel veliko težje preboli. Jaz sem jih imela 2 leti nazaj. Ti ne privoščim takega trpljenja. Ne znam opisat kako slabo počutje pride, vročina, srbi za pop..., samo do wc sem prišla, nič nisem mogla, le ležala in se smilila sama sebi. V ustih sem jih imela, nisem mogla nič jest. Pustijo posledice lahko na srcu itd., lahko dobiš herpes zoster, ker je podoben virus. Vglavnem čim dlje od vseh. Ti toplo priporočam.

Neposredna povezava do sporočila: 1067
4.11.2015 14:12:18   
Janchek81
SEj pri starejših, ki niso prebolel norice se pojavi zoster ja, to so ubistvu norice pri starejših ljudeh .. vem kako je, sem ga mela sama....nočm sploh pomislt user posted image to pa so muke in trpljenje..
No grem zdj po tamalo, da vidim kako in kaj..

Neposredna povezava do sporočila: 1068
4.11.2015 15:02:10   
mojamiška
Janchek....evo pa bo pestro. A loh pridemo na kavo, mi bi jih tut pa če se prou spomnin jutr častiš aneuser posted image user posted image
Ja bolje je, da jih čimprej preboli, jaz se tut s tem strinjam pa kar ni nikjer nobenega da bi tamalo peljala. A k je bla mlajša so jih vsi mel, pa se mi je zdel prekmal.
To da jih lahko še enkrat dobiš sem že slišala, čeprou je bilo rečeno, da ko jih enkrat preboliš je to to.Ne poznam pa nobenega, ki bi jih imel 2x.

Neposredna povezava do sporočila: 1069
4.11.2015 15:14:48   
Marčevka2010
Odvisno kako hudo okužbo si imel in koliko časa je od takrat. In stik z obolelim. Jaz sem bila z našo en teden na bolniški. Mama mi je zatrjevala, da kolikor se spomni sem jih imela v otroštvu. Osebna zdravnica je rekla, da se lahko kljub temu ponovijo v odrasli dobi. Tako, da ta teorija ne drži najbolj. Bi bilo fajn, če bi, ker potem jih jaz 2 leti nazaj ne bi imela. Sem takrat rekla, da bi raje še enkrat rodila, je vsaj mimo v enem dnevu, tako sem pa trpela 3 tedne. Pa še potem sem bila 3 tedne čisto švoh.
Moj je moral ta malo rihtat, kuhat, vse gospodinjstvo vglavnem, jaz sem pa samo ležala. Grozljivka, vglavnem.

Neposredna povezava do sporočila: 1070
4.11.2015 15:23:53   
Marčevka2010
Mojamiška: eni dejansko to delajo, namerno okužijo otroka. Pa se mi sploh ne zdi tako grozno, bolje, da jih sedaj dobi, kot v odrasli dobi. Čeprav, če je otrok v vrtcu jih dobi slej ko prej. Drugo je, če ni v vrtcu in so stiki z otroki manj pogosti. Takrat je pa možno, da jih ne dobi.
Otroci to veliko lažje prenesejo. Naša je bila čisto vredu, ene dva dni je imela malo vročine, ene 20 izpuščajev. Ki si jih je malo praskala, ampak sem ji kar uspela dopovedat, da ni preveč praskala. Jaz sem imela recimo na obrazu ene 3 luknje, ki sem jih s pilingom in kislinskimi kremami uspela 95% sanirat, sama sreča. Naši se le ob lasišču pozna, da je imela eno veliko, ampak to itak lasje pokrijejo. Meni so pa po telesu kar brazgotine ostale, ampak se ne sekiram, huje je po obrazu, če bi mi ostale, pa niso. Tako, da v otroški dobi je to ena taka bolezen, da ni panike.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 4.11.2015 15:24:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 1071
4.11.2015 15:29:56   
mojamiška
Marčevka... točno tako, bolje zdaj kot kasneje, sploh punčke to morajo prebolet. Pa raje bi vidla da zdaj kot pol če bi bila jaz noseča.
Vem kok je bila boga moja mami, jaz v prvem razredu, itak sem bila cel mesec doma, kar se pozna, sestra je bila dojenček, full boga, pristala v bolnici in še mami jih je dobila. Je rekla, da če je takrat preživela, da bo še dolgo z nami, da je blo zelo hudo.

Neposredna povezava do sporočila: 1072
4.11.2015 18:18:51   
chocolatecake
Pozdravljene punce user posted image . Morem malo komentirat, da čisto ne pozabite name, no vsaj tiste, ki se me še spomnite.
Malo površno sem vas prebrala, da ste par strani nazaj omenjale dobičkonosnost poklica čistilke in se čutim dolžno, da vas s prve roke informiram, da ni tako kot ste slišale.
Nikakor nismo plačane 10 evrov na uro, večina je na minimalcu ali pa ima malenkost višjo plačo za težko fizično delo s kemikalijami, v prahu,na višini, med vikendi, ponoči, med prazniki, ko so vsi ostali frej... Redke delajo samo 8 ur in dopoldne. Tiste, ki so odprle svoj s.p. imajo mogoče 10 evrov na uro, ampak to ni 10 evrov v žep, ampak 10 evrov skupaj s stroški materiala in vsemi prispevki, ki si jih plačujejo, včasih celo skupaj s prevozom na objekt čiščenja. Na črno se praktično skoraj neda več delati, slej kot prej te kdo prijavi, če delaš za druga podjetja ali za družine se redko kdo še upa tvegati varianto brez računa.
Kvote m2, ki jih mora dnevno počistiti posamezna čistilka vztrajno rastejo in so v nekaterih podjetjih,( ki za tovrstno delo najemajo podizvajalce in razne variante Adecco, Manpower itd...) dosegle že 4 x večje obsege dela na posamezno čistilko v primerjavi z par leti nazaj. Tak obseg dela imajo tudi gospe, ki so tik pred penzijo, nosečnice, nihče te ne vpraša če imaš mogoče bolečo menstruacijo tisti teden... obseg je isti in svoje delo je potrebno opraviti. Samo delo ni cenjeno in velja splošno prepričanje, da ga lahko opravlja vsak bedak. Sodelavci v istem podjetju te večina sploh ne pozdravijo, ne opazijo in se do tebe obnašajo kot do manjvredne. Tako, da dajte dvakrat premislit preden zavidate čistilkam.
Glede let in prve nosečnosti tudi jaz sem začela delati na dojenčku pri 22 oz 23ih, pa mi ni niti za sekundo žal. Za policistične jajčnike sem vedela že prej, izkazalo, da sploh nimam pravih ovulacij, kasneje še, da je partner skoraj neploden zaradi oligoastenozoospermije kot posledice varikokele. Mlad, zdrav moški, športnik, pod 30 let! Zanosila sem po naravni poti, po čudežu, izkazalo se je, da imam popustlljiv in kratek maternični vrat, zadnje tromesečje sem večino preležala, nekaj časa sem bila celo v bolnici. Če bi odlašala z otrokom tam nekje do 30- leta, ga verjetno nebi imela, vsaj biološkega ne. Ampak vsega tega ne veš in ne moreš vedet dokler dejansko ne probaš zanosit. Ne pravim, da je za vsako pravi čas pri 23-ih definitivno pa so vsaj iz biološkega stališča to idealna leta, ko se da rešit še marsikakšen potencialen problem, ki kasneje ni več rešljiv oziroma so šanse za zanositev in donositev manjše.
Da še malo poročam o sebi, še 13 dni me loči do tako težko pričakovanega pdp, naš fantek ima približno 3100 g, ima še dovolj plodovnice, tudi posteljica še super funkcionira, tako, da zna biti, da bo res kar počakal na rok. Mami in ati pa sta že malo nestrpna user posted image user posted image .
Kje ste ostale "mlade - stare bodočke"? Marčevka 2010 Kaj je novega? Kako prenašaš nosečnost?
Še naprej držim pesti za vse, ki nestrpno čakate, še posebej tiste pri katerih že dlje traja. Na koncu bo vsem uspelo in potrpežljivost bo poplačana!

Neposredna povezava do sporočila: 1073
4.11.2015 18:38:21   
Žabinčica
O Chocolatecake, sem ravno te dni o tebi in Shorty in Asyki razmišljala in me je zanimalo kako ste kaj in ali sta še v enem kosu. Sem ful vesela da si se oglasila. Prav vas pogrešam in se že veselim poročila o rojstvu vaših user posted image . Do mojega pdp še 25 dni...

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
4.11.2015 18:40:41   
Marčevka2010
Čokoladka kako sem vesela, da si se oglasila.user posted image In, da si še v enem kosu. Naša je imela par gramov več kot tvoj, ko se je rodila. Tako, da ima že vredu težo tudi, če se rodi. Še malo pa bosta spoznala svojega fanta. Je šlo pa hitro kaj? Se mi zdi, da si ravnokar povedala, da si zanosila. Noro.

Moje počutje je na trenutke obupno, sploh danes popoldne. Apetit za zmešat, ko kaj pojem pa slabo in vse tišči. Jutri imam pregled, končno, prosim za pesti, da bo vse vredu.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.