Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (3.11.2015 13:26:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Janchek81 Sem vesela, da si si najdla sorodno dušo. Prej ali slej jo vsi najdemo. Pri nas je en lep čas pozornost prevzel najin sinček in tako sem jaz malo izvisela dokler nisem udarla po mizi, da se je zavedel da živiva kot 50 letnika, samo rutina. Tako da leta naredijo svoje v takšnem in drugačne smislu ja. [sm=smiley1.gif] Hm, sem mnenja, da ne najdejo vsi svoje sorodne dušice, na žalost,...preveč jih poznam, ki se v večini kregajo, si grejo po že zelo kratkem času na živce, a vseeno ostajajo skupej, ker si mislijo, da zdj pa nobenga ne bojo najdl in vztrajajo in vztrajajo [sm=zmeden.gif] Jaz sem pa bila vedno mnenja, da je brezveze bit z nekom, ki se ne razumeš, ki nima istih ciljev ... itd, in končno spoznala tazga, ki mava res veliko skupnih ciljev, sva istih misli,....itd in sem res srečna, da sem pri svojih 33 letih spoznala tazga moškega o katerem sem samo sanjala - ampak resno!! SANJALA! Zanimivo je že to, da ko sva se spoznavala in hodila na kave, da se mi je zdelo, da se poznava celo večnost, poznala sva se pa en mesec [sm=jezicek.gif] Res sem presrečna da ga imam. Je pa res, da sem jaz kar se moških tiče zlo kritična ( na žalost ) in mam rada, da so določene stvari pošlihtane ...
|
|
|
|