foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (4.11.2015 8:25:54)
|
Janchek81 jaz mislim (vem), da je čisto odvisno od dveh kakšno imata "spolno slo". Nekaterim je zadosti 1* na teden, nekaterim 1* na 2 tedna, drugim vsak dan.. Pomembno je le, da se najdeta dva, ki se nekako "ujameta" v tem koliko komu paše. Oz. se prilagodita en drugemu. Jaz recimo, preden sem začela s tableti, ma jaz bi lahko cele dneve [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] to sva tudi po 3-4* na dan (pa se ne hecam)..tudi 5* je kdaj uspelo. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] potem sem 10 let imela tablete, sem imela takšna in drugačna obdobja.. Tedni, ko mi je pasalo, tedni ko mi ni. Gromozanska nihanja, resno. Priznam se mi je pa skozi leta ogromno spremenil odnos do sexa.. Imam čisto drugačen pogled na to, kot včasih. Veliko stvari me recimo grozno odbija, dosti me jih je že včasih, sedaj pa me marsikaj iz leta v leto bolj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Lani aprila (cca.) sem nehala s tableti meni je dogajalo v glavi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kaj dela "mati narava", v akciji čist.. pol pa tist "kondom"..me je pa vse minil. Prov unu, ma če je kondom je pa brez veze (hormoni majkemi, pa nisem razmišljala o otrocih in to ampak mene je samo misel na tveganje, da bi brez totalno vzburila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], ampak nisem nikoli nič rekla ali karkoli, moj je pa zmeraj z "glavo" v vsem, tako da se mi ni dalo s tem ukvarjat). In poslušaj potem to.. Letos julija se odločiva "da ukineva" še kondome, in.. ni mi več tako zanimivo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Pomoje je scenarij nekako tak.. Če bi enkrat vmes enostvano "spustila" iz seznama kondom brez vprašanja, bi ratalo, zdaj ko pa sva se o tem "dogovorila", se mi pa zdi da ni to-to..ni tistega adrenalina, ni tistega "tveganja" nevem..pač sem čudna. Mogoče me bo vseeno katera razumela [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|