Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (2.11.2015 14:20:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Janchek81 Pač tako je...vedno sem si želela prvega otroka do neke starosti, ki sem si jo vbila v glavo [sm=smiley36.gif] no in jaz sem rojena oktobra hehe..[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] tako da..pač nekaj si nekdo vmisli in tako si zelooooo želi da je, aja.. pa tudi nekako mi ni prvega otroka imet POZIMI..ker je preveč tistih oblačil in skrbi "koliko je oblečen" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] P.s. Če vama rata sexat vsak dan good luck..pri nama to ne gre ŽAL.. ČASOVNO... Janchek81 moji starši še lep čas ne bodo v penziji, je moja mami mlada imela otroke [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] od mojega pa je mati sedaj na čakanju še 1 leto za penzijo, ampak v vsakem primeru so eni oddaljeni čez 100km od naju drugi pa 70km..tako da.. SVA SAMA [sm=smiley36.gif] Jaz sem si tud prvega otroka želela do 30 leta, pa pol nism to dosegla ... sem bila že 3 mesece čez 30 [sm=smiley36.gif] pa mamjo januarčka, pa ti povem, da sm bla pozitivno presenečena, ker je biu 1,2,3 marec in smo šli ven in potem tud na morje .... z unim eno mesečnikom pa ne bi šla na morje ... pač si ne bi upala kot prvega otroka, tok mejhnga na morje pelat [sm=jezicek.gif] sem bolj boječka bla ... zdj bi si ga že upala, k vem kako in kaj .... tko, da za prvega, da je biu zimski je čist OK .... zdj pa da vidmo ... [sm=jezicek.gif] Ma, itak mi je vseen, sam da bi BIL in da bi biu zdrav .... en čas sm si želela novembrskega ( valda, zarad sebe ), zdj bi pa rada mela vseen poletnega .. pa če ta mesec zanosim bi pol mela rok 31.7. [sm=jezicek.gif] tko, da al ta mesec al pa nasledn mesec ... pol pa konc poletnih, pol bojo pa jesenski ... no, edin konc septembra če bi izbirala ( kar itak ne morm ) ne bi mela, ker mam pač slabe izkušnje z moškimi tehtnicami in midva sva napovedala,. da bo pač fantek ane [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|