Tara9 -> RE: Bodoče nosečke II (23.10.2015 17:30:17)
|
Drage čveke, berem vas redno, spravit se kaj napisat je pa že večji projekt. Kot pvo sem brez računalnika, kot drugo je pa mala tečka ratala kr scrklana in se zlo težko sama zabavlja. Če mami ni na vidiku je jok in stok, se zna že tko razjezit, da glava boli. Skratka ns brzino vas pa le pozdravim. Ogromno vas je novih, se opravičujem ampak nisem si še zapomnila imen oz vzdevkov. Tako da vam sporocam da navijam za vse, zdej bodo hladnejši meseci na obzorju in se boste zihr še bolj stiskale doma kot do zdej in ni bo vse polno pluskov :). Zdaj pa k mojim "starkam". Marčevka najprej wohooo zate, cestitke od srca. Nisem si zapomnila kdaj je rok, vem pa da komaj čakaš pregled. Naj ti hitro mine do prvega srečanja z malim srčkom in lepo nosečnost želim. Čuvaj se. Mawmou vidim oz berem da tvoj dečko raste, da je med večjimi. Ma kar naj, se vsi so na svet prišli. Moja baba je bla tud ornk, pa 37cm obsega glave je imela. Me je namatrala, ampak prišla ven ;). Kako gre hitro madonca. Uživaj se naprej in pobožaj bušija. čokoladka ful sem vesela, da se je dećko odločil bit na toplem in bo kmalu donošen. Komaj čakam tvoje novičke kako se crkljate. Glede na to, da se bolj redko javim, ti lahko že zdaj zaželim eno super lepo porodno izkušnjo. Žabinčica draga, tebe preberem tudi med novembrkami. Ma smo tako dolgo skupaj navijale in čvekale, da te kar malo zasledujem. Tudi ti si blizu dne, ko boß spoznala svojo princesko. Srečno tudi tebi in javi se še. Asyka kdaj pa že tvoja frajla planira prit :), tudi si že blizu cilja a ne? Tudi nate mislim in srečno. Janchek jaz mislim da je zdaj tvoj čas, da se vse odvije kot se šika. Toliko od mene. Pozdravčki vsem in lep vikend
|
|
|
|