RE: Bodoče nosečke II (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (19.10.2015 16:18:23)

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Janchek81
Cikle imam neredne in nekje na 35 dni.
Zadnjo M sem imela 10.9. in ta mesec bi mogla dobit okrog 15.10.
Sem pa delala test pred 2 dnevi in je bil negativen žal.
A ste vse že nosečke ali je še katera ki čaka na [sm=rozacrtici.gif].?

Počakaj še do petka vsaj. Če je ne bo naredi še en test, ali še bolje če maš možnost iti na krvnega. Tako boš potem sigurno vedela na čem je. Če bo negativno potem moraš počakati na M.

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (19.10.2015 17:24:11)

Jaz bom samo nekaj napisala...pr men se pa neki dogaja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] že 3 dni se neki dogaja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke II (19.10.2015 17:50:04)

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Jaz bom samo nekaj napisala...pr men se pa neki dogaja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] že 3 dni se neki dogaja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

wooohoooo, I like [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (19.10.2015 18:15:54)

..noname.. [sm=smiley36.gif] če me pa tokrat občutek vara, potem pa ne vem no [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke II (19.10.2015 20:37:24)

Ja, menda ne. A ti zamuja al zakaj imaš tak občutek?

Daise -> RE: Bodoče nosečke II (19.10.2015 21:08:26)

Zdej pa dost. Tkole je punce. Jest vas že kr nekej časa hinavsko in tiho spremljam iz ozadja, zdejle sem se pa odločila pa razbijem to tišino! Mislim, da ne spadam ravno v to temo, ker se še ne trudiva zanositi (podobna zgodba kot z noname), razen jaz kakšen mesec stiskam pesti, da sem mogoče magično zanosila.
Vedno mate super teme, ste prav fajne čveke in če me sprejmete bi se vam z veseljem pridružla :)
Sem iz gorenjskega konca! :)

Amour -> RE: Bodoče nosečke II (19.10.2015 21:20:56)

Madonca...je takšna tišina tukaj da grem stavit da bodo drug mesec same [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley36.gif]

We wish [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
Ma, naporen dan, ampak še zdaj ne morem verjeti, da sem v celem dnevu spila samo eno kavo zjutraj ... čisto preveč dela in premalo časa [sm=smiley1.gif]

Ashaya -> RE: Bodoče nosečke II (19.10.2015 21:34:40)

..noname.. [sm=smiley36.gif] če me pa tokrat občutek vara, potem pa ne vem no [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Sva že dve[sm=jezicek.gif] držim pesti za naju! Kdaj misliš testirat? Lahko skupaj[sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (19.10.2015 22:05:16)

Daise
dobrodošla, magične [sm=nosecka.gif] si pomoje marsikatera želi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

..noname.. jaz sem mela kao [sm=hudicek1.gif] 3.10. ampak vse skupaj 24 ur pa še to skoraj nič [sm=smiley36.gif] no ponucala sem 3 teste (1 zjutraj, 2 popoldne) - pa ni noben nič pravega pokazal [sm=zmeden.gif] bradavice me bolijo že od srede-četrtka [sm=smiley36.gif] od petka naprej je pa tako vse skupaj čudno spodaj imam ves čas filling, kot da bom [sm=hudicek1.gif] dobila, ma take čudno opisljive "bolečine", pa križ me boli [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] zdaj me pa že cele j... bolijo pa mi je mal čudno k je še ene 14 dni do [sm=hudicek1.gif] .. no sej 27.ga imam pregled, mogoče me pa teta ginekologinja s čim preseneti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ashaya danes sem šla kupit baby check mini za rezervo če me kakšno jutro pred 27.tim še kaj piči slučajno, da nebom res prišla G..pa me bo kje na rit vrglo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (20.10.2015 7:40:50)

Janchek81
Cikle imam neredne in nekje na 35 dni.
Zadnjo M sem imela 10.9. in ta mesec bi mogla dobit okrog 15.10.
Sem pa delala test pred 2 dnevi in je bil negativen žal.
A ste vse že nosečke ali je še katera ki čaka na [sm=rozacrtici.gif].?

Čaki čaki .. 10.9. si mela M ...potem jo morš zdj zdj nekje tečko dobit ane ... če je še nekaj dni ne dobiš pa ponovi s testom ...
Ne, tuki v večini kr lepo čakamo na [sm=rozacrtici.gif]

Marčevka2010 -> RE: Bodoče nosečke II (20.10.2015 8:16:45)

Daise dobrodošla!

Foxy Cat upam, da se kaj kuha pri tebi! [sm=bravo.gif]

Jaz sem pa tako gin, da ne znam povedat. Najraje bi šla za ene dva dneva spat. Se me je že ta utrujenost lotila, zjutraj komaj vstanem. Zvečer moram prej hodit spat, ne bo druge.
O tem, da sem tečna za znoret, pa raje ne bi. [sm=jezicek.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (20.10.2015 8:20:37)

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Daise dobrodošla!

Foxy Cat upam, da se kaj kuha pri tebi! [sm=bravo.gif]

Jaz sem pa tako gin, da ne znam povedat. Najraje bi šla za ene dva dneva spat. Se me je že ta utrujenost lotila, zjutraj komaj vstanem. Zvečer moram prej hodit spat, ne bo druge.
O tem, da sem tečna za znoret, pa raje ne bi. [sm=jezicek.gif]

Ma jst nism noseča pa sm tud utrujena [sm=zmeden.gif] pomoje tud vsa ta sprememba ozračja in vse .. pa opažam, da sm včerj pa dons kr neki topla - me ne zebe ( jaz sem drgač ful zmrznjen tip človeka) .... [sm=smiley36.gif]
Tečna? [sm=jezicek.gif] no ja, po poslušanju moških smo to itak velix [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

vekybel -> RE: Bodoče nosečke II (20.10.2015 8:36:28)

Daise
Dobrodošla med nas.

Janchek81
ja zdej bi morala dobit. Neki me špika v jajčnikih pa križ me boli, tako da verjetno bom dobila M.
Kako je stanje pri tebi?

foxy_cat
držimo pesti da postaneš [sm=nosecka.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (20.10.2015 8:41:03)

Daise
Dobrodošla med nas.

Janchek81
ja zdej bi morala dobit. Neki me špika v jajčnikih pa križ me boli, tako da verjetno bom dobila M.
Kako je stanje pri tebi?

foxy_cat
držimo pesti da postaneš [sm=nosecka.gif]

Uf pr men še nič .. jo morm šele nasledn teden v četrtek dobit, tko, da .... ne morm nič rečt .. se nekak sploh ne obremenjujem več glede tega [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] Sem rekla, da testa ne delam pred novembrom [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

vekybel -> RE: Bodoče nosečke II (20.10.2015 8:40:55)

Marcevka2010
Jaz sem tudi marcevka2010 [sm=smiley1.gif] A se poznamo? Si bila na forumu med nosečnostjo?

vekybel -> RE: Bodoče nosečke II (20.10.2015 8:44:57)

Janchek81
Dobra si da zdržiš. Vidiš jaz sem danes zjutraj delala spet test in je bila samo ena črtica zal.

A je katera tukaj ki jemlje klomifen?

Jaz sem prvega otroka zanosila z pomočjo klomifena in to v drugem krogu. Upam da mi tudi tokrat uspe hitro.

Marčevka2010 -> RE: Bodoče nosečke II (20.10.2015 8:49:14)

Takratna nosečnost se mi je končala v 10. tednu, sem imela prazno vrečko. Potem me pa na temi ni več bilo, na žalost.

Držim pesti, da tudi tokrat Klomifen deluje.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (20.10.2015 8:49:33)

Janchek81
Dobra si da zdržiš. Vidiš jaz sem danes zjutraj delala spet test in je bila samo ena črtica zal.

A je katera tukaj ki jemlje klomifen?

Jaz sem prvega otroka zanosila z pomočjo klomifena in to v drugem krogu. Upam da mi tudi tokrat uspe hitro.

Uff sem prejšnje mesece čist pretiravala s temi testi in bila zmedena, tko, da se zdj več ne grem [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Marčevka2010 -> RE: Bodoče nosečke II (20.10.2015 8:50:31)

Kdaj bi morala lulat?

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (20.10.2015 8:57:53)

Kdaj bi morala lulat?

Jaz? Naslednji četrtek nej bi mi šele 'zamujala', tko, da lulala bom pa ( če je ne dobim ) v novembru [sm=smiley36.gif]

Marčevka2010 -> RE: Bodoče nosečke II (20.10.2015 9:32:40)

Ti, ja. Najbolje 5. [sm=jezicek.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (20.10.2015 9:44:29)

Ti, ja. Najbolje 5. [sm=jezicek.gif]

A misliš, da bi mi znesl do 5.ga počakat [sm=smiley36.gif] ti ga pa tud biksaš .. če je ne bi še do 5ga dobila bi vedla na čem sem [sm=bravo.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (20.10.2015 12:04:13)

Marčevka2010 in kdaj imaš pregled? [sm=smiley36.gif]

vekybel hvala [sm=bravo.gif] jaz sem v petek popoldne delala test vseeno, ker je ravno medicinska sestra rekla naj še kakšnega naredim, po tisti čudni [sm=hudicek1.gif] pa sem ga po 5 min z jezo zmečkala in nesla v smeti, in tako moj "in kaj je pokazal" [sm=smiley36.gif] men nič jasno "A?" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa tko on "ja test kaj je pokazal al sem slišal uro"...pa js tko "ma ne to ni bla ura" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]pa tko on "no?" pa js vsa jezna "ja kaaa pa mislš da je pokazu zlagal se je spet [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]" pa tko on "sigurno narobe kaže" ja sigurno...veliko mi jih je že narobe kazalo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nič, potem sem pa rekla bom še enega danes zjutraj naredila, ker je bilo v petek res malo veliko urina pa če je slučajnoooo bil preveč "razredčen"...na in spet nič [sm=smiley19.gif] blah... ja nič drug teden imam pregled, pa bomo vidli na čem sem [sm=smiley36.gif], mogoče mi pa teta reče, da se pa šele ta mesec nekaj pripravlja, no čudno je že vse skupaj [sm=smiley36.gif]

Janchek81 bi bilo super darilo za rojstni dan ane? [sm=smiley36.gif] Jaz jo pričakujem tam 31.10. - 1.11. bova skupaj lulale potem 5.ga?[sm=smiley36.gif]

Ashaya -> RE: Bodoče nosečke II (20.10.2015 12:41:53)

Foxy_cat, jaz se ti pridružujem pri čakanju na [sm=hudicek1.gif] Seveda mi firbec ni dal mira in sem šla po FS ter CB (če bi bilo slučaaajno treba kaj potrdit z njim)..in ja..ravnokar je bila takšna belina na testnem mestu, kot da je zunaj že sneg. Očitno se spet psiha močno igra z mano! [sm=smiley19.gif] pa kako mi je lahko slabo, zbada me tam spodaj, al spet nič od nič?![sm=zmeden.gif] Eh, brezveze...[sm=smiley13.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (20.10.2015 12:45:17)

foxy_cat a ti bo ratal čakat do 5ga? Men sigurno ne bo ... oz., če jo do takrt ne dobim bom že vedla kaj bom zagledala na testu [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>