foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (20.10.2015 12:04:13)
|
Marčevka2010 in kdaj imaš pregled? [sm=smiley36.gif] vekybel hvala [sm=bravo.gif] jaz sem v petek popoldne delala test vseeno, ker je ravno medicinska sestra rekla naj še kakšnega naredim, po tisti čudni [sm=hudicek1.gif] pa sem ga po 5 min z jezo zmečkala in nesla v smeti, in tako moj "in kaj je pokazal" [sm=smiley36.gif] men nič jasno "A?" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa tko on "ja test kaj je pokazal al sem slišal uro"...pa js tko "ma ne to ni bla ura" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]pa tko on "no?" pa js vsa jezna "ja kaaa pa mislš da je pokazu zlagal se je spet [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]" pa tko on "sigurno narobe kaže" ja sigurno...veliko mi jih je že narobe kazalo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nič, potem sem pa rekla bom še enega danes zjutraj naredila, ker je bilo v petek res malo veliko urina pa če je slučajnoooo bil preveč "razredčen"...na in spet nič [sm=smiley19.gif] blah... ja nič drug teden imam pregled, pa bomo vidli na čem sem [sm=smiley36.gif], mogoče mi pa teta reče, da se pa šele ta mesec nekaj pripravlja, no čudno je že vse skupaj [sm=smiley36.gif] Janchek81 bi bilo super darilo za rojstni dan ane? [sm=smiley36.gif] Jaz jo pričakujem tam 31.10. - 1.11. bova skupaj lulale potem 5.ga?[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|