Sofie -> RE: Bodoče nosečke II (20.10.2015 21:47:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 To bi se dalo diskutirat .. a ti bi šla za čistilko, če ti ponudijo tako delo? Marsikdo ne bi šel, ker jim je izpod časti in sem mnenja, da nej majo čistilke 20€ na uro in ne samo 10€ ... res ... Najbolj bedno v tem času pa je .. da vsi govorijo ( pa to mislm celoto in ne kot tebe ), da jaz pa za minimalca z univerzitetno izobrazbo že ne bom delala/delal ... ma kva neee...haloo .. vsak dnar je dober jaz pravm ... začne se z začetno plačo, potem so na vrsti napredovanja ... čeprou v tem času jih je bore malo ... [sm=zmeden.gif] Pa še bi lahko kej napisala na to temo ...[sm=jezicek.gif] Ja, bi šla. Ampak logično - nihče mi takega dela ne bo ponujal. Sem resno razmišljala, da bi odprla s.p. in delala kot čistilka. Tole o napredovanjih. Sicer ne vem koliko si stara itd. ampak napredovanj ni. Sem naivno razmišljala tako kot ti, delala cele dneve, in upala, da se bo našlo mesto zame po preteku pogodbe. 3x. Pa se ni. In ne verjamem več v take nebuloze kot je napredovanje. Ja, če maš veze, drugače čao miki. i sploh ne sanjam več. Zdaj gledam samo še kje bi lahko jaz SAMA kaj zaslužila s svojim delom. O služb Stara 33 let, napredovala 2x ... sicer zdj ni več časov k bi lahko napredoval, ker se vršijo sam še odpuščanja [sm=zmeden.gif] zase vem, da tok luštn k se mamo tle, se namo več mel ( govorim zase ) in vem, da take plače k je tuki je tud ne bom več mela .... to so današnji 'super' časi [sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif] Jaz sem že 5 let v gospodarstvu, pod 30 let, napredovala 3x. Je pa res da je v gospodarstvu napredovanje vsaj omogočeno. In če delaš v podjetju, ki mu gre ok, če si uspešen ne vidim razloga da napredovanja ne bi bilo. Sem se pa jaz naučila, da se je potrebno postaviti zase in se tudi pohvaliti pred šefi. Ravno zaradi te fleksibilnosti mi je delo v gospodarstvu ok. Je pa urnik zato slabši, pa ves čas sem v gužvi[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|