mojamiška
|
jeannine...jaz mislim, da to, da imaš doma že enega otroka nima veze z željo po še enem. Jaz si zdaj drugega otroka še bolj želim. Pa ne da si prve nisem, itak, da ja, pa trajal je tut zaradi ss ampak zdaj veš kaj te čaka, kako vse skupaj zgleda, ko gledam mojo žabo bi začarala še enega, da se z njo igra če bi se dalo. In tudi meni se zdi, da nam nekaj manjka, prav tako mojemu. Jaz celo sanjam o 3, prej oz še pred pol leta sem govorila,da še enega ja več pa niti slučajno, moj je pred tamalo sanjal o treh, pa se potem strinjal z mano, da bosta 2 čisto dovolj. No ko sem jaz zdaj omenila 3 je samo rekel, da je takoj za. Sem kar debelo pogledala. Čeprav želja je eno, kako se bo pa izšlo bomo pa vidli. Malo naju skrbijo finance. Sicer imava službe zaenkrat oba, samo saj veste kakšni so časi. In ja foxy_cat se strinjam s tabo, na žalost je tako. Jaz imam kolegico, ki bo zdaj zdaj rodila 4 otročka, ona itak ne dela, on ima 600 €, imajo občinsko stanovanje,... Kako jim rata, da preživijo nevem, ampak vam povem, da jim nič ne manjka. Otroci so lepo oblečeni, obuti, imajo kolesa, rolarje, to vse novo, igrač cel kup, telefon imata onedva po zadnji modi, tv, fotoaparat tudi, grejo na dopust... in še bi se dalo .Saj se ne sliši veliko ampak to so vse stvari, ki stanejo. Pa ne me narobe razumet, nič ne zavidam ampak se vprašam ali država res tako dobro poskrbi za take al kaj delajo, ker midva niti otroških ne dobiva recimo, jah sva prebogata. In otroci so ratal tko, da je samo mimo nje šel.... chocolatecake tvojo zgodbo sem ujela še predno sem se priključila debati. Tako, da ti čestitam malo pozno ampak iz srca pa naj mali še mal počaka na toplem. MawMow super za šoping, to je tko fajn, sam na denar nesmeš pomislit Joj ko vidim tele male oblekice..... Janchek81 a se je vlila? pri tebi sem bla ziher, da je ratalo. Uf zanimiva debata o jajčnikih....jaz sem mislila, da sem imela o, ma sem bla čist ziher, saj sem pisala o tem, no potem me je pa čez 1 teden 2 dni bolelo v desnem jajčniku pa imela sem malo sluzi samo ni bila vlečljiva, tko, da nimam pojma, nisva pa bla pridna ker sva bla oba neki sitna in je bila bolj slika brez zvoka . Me pa mal bolijo bradavičke, mal spet ne, tko, da čakam. če že ni ratalo nič naj se vsaj ulije takrat ko je treba. Našega zdravstva pa niti nebom komentirala, vglavnem beda na celi črti. erika2 tudi meni se dogaja, da sanjam, da sem noseča, to se mi je isto dogajalo, ko sva delala na taprvi, verjetno od same želje. Upam, da je pri tebi to napoved česa lepega Nosečke...čuvajte svoje bušije in uživajte v brcikah. No tko napisala sem cel roman, čas je da neham ane če se bo sploh kateri dal brat.
|