|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
29.9.2015 8:54:39   
Janchek81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
OKTOBER bo naš mesec user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 326
29.9.2015 9:17:41   
foxy_cat
Malo stran pogledam nekaj naredim pa ste že natipkale celo novo stran user posted image joj ne mi govorit o teh jajčnikih user posted image prej sem ponavadi vedela da obstajajo le na dan M, zdaj se mi zdi pa odkar delava na user posted image me pa cel mesec opozarjajo večkrat, da so tam user posted image tako da ne nimam pojma kaj se pogovarjata tam spodaj user posted image uglavnem, včeraj zvečer sem imela tak filing, kot da se nekaj pripravlja tam spodaj na user posted image , pa je drugače še več kot en teden prehitro, tako da čudna je ta luna al karkoli user posted image imam pa ta mesec čudne znake user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 327
29.9.2015 11:26:05   
leilani
da se malček javim :D

včeraj smo bli na morfologiji in naše sramežljivo dete je vztrajno držalo roko čez obraz, prav tako ni pokazalo kaj bo, tako da bomo nestrpno čakali januar da ga/jo spoznamo :D je pa vse ok in na svojem mestu :D

G je komentirala, da imamo sramežljivo dete, pa ji je moj odvrnu, da res ne ve po komu user posted image user posted image user posted image

v petek vstopim že v 24t user posted image

nakupili smo bolj malo - komodo za previjalno sva šla včeraj po pregledu iskat, jo bo sosed mizar nadgradil :D mam še 1 dan prepoved nakupov :D je reku moj da pred oktobrom ne smem nič kupit :D pa se vseeno nism mogla upret in sm kupila eno tako lušno dekco, da je otrok zavit tudi ko je v lupinci - ko en kombinezonček zgleda :D

Čokoladka, če ste tolko zdržali, pa boste še malček :D

MauMow kakšen voziček bosta vzela?

ostale nosečke? Asyka? Žabinčica? (upam, da nism kere spustila)

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 328
29.9.2015 11:42:31   
jeannine
Nosečke vsem res iskreno čestitam user posted image ostale se vam pa kmalu pridružimo:-)vse po vrsti,lepo počasi :-) Vsaka dobra stvar rabi dlje časa da se skuhauser posted image

Js sm danes tretji dan na klomifenu. Jemljem eno tableto zvečer, sprememb pa ne opažam,...sm nekje brala, da ženske ful čutijo delovanje jajčnikov, js ne čutim nič user posted image .

ima katera izkušnje?

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 329
29.9.2015 14:11:21   
Žabinčica
Hej, hej moje čveke, da se vam še tukaj malo javim.

Ja novih vas je res veliko, tudi jaz več ne sledim; super da tema živi user posted image . Plusek vsem želim čimprej, ob čisto pravem času user posted image .

Jaz sem počutim vredu, zaenkrat kaže tako kot v prejšnjih nosečnostih; da bom na koncu v dobri formi (in upam da tako tudi ostane). Trebušček me ne ovira kaj preveč, energije imam pa veliko več kot prej, posledično sem tudi veliko bolj aktivna user posted image . Sem pa ta teden stopila v 32. teden, tako da še dobra 2 meseca....še daleč ampak vseeno blizu.

Leilani user posted image user posted image user posted image in čestitke za uspešno morfologijo. Spol pa še mogoče le pokaže ta vaš user posted image , bo še sigurno kak uz do konca user posted image .

Kako ste kaj ostale moje stare čveke? Saj veste katere ste; javite se kaj da se kaj beremo...

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake
Žabinčica Nisi mi nič pisala, tako, da nevem če si se nam pridružila na fejsbuku ali ne?

Nisem na fb, sem ti poslala zs pa se mi je že zdelo da nisi dobila. Zdaj pa ne vem, verjetno sem sama kaj zašuštrala user posted image . Ti napišem še enkrat pa se ti še tukaj na temi potem javim....

Zdaj pa hitim, je treba po otroka user posted image .

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 330
29.9.2015 14:19:52   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: leilani

MauMow kakšen voziček bosta vzela?

Vzela boma cel komplet PegPerego Book S - synergy barvo.

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 331
29.9.2015 19:28:50   
asyka
Evo, da se malo javimo. Danes ravno pregled. Polnih 31 tednov. Po velikosti pravi G, da bi lahko bili tudi že med novembrkami... bomo videli kako se bo naši punci mudilo na svet. Za enkrat je vse bp, čeprav se vsak dan zalotim, da imam več in več strahov v smislu kaj pa če. Ampak si pol vedno pravim da morem verjeti v našo babo :D

Žabinčica, z veseljem se zmeniva za kakšno vozičkanje. Bova tudi imeli kar podobne datume PDP-jev :)

Chocolatecake vesela, da ste že tako daleč in še malo in si boš lahko oddahnila

leilani čestitam za uspešno morfologijo. in upam, da na naslednjem pregledu le pokaže kaj skriva hihi

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 332
30.9.2015 11:01:45   
erika2
Ponoc sem imela pa taaaako zive sanje, da sem noseca. Tako zive da sm kar spodej v trebuhu cutila, kot da je nekaj notri. Sem se zjutrej zbudila in sem kar se nekaj casa gruntala. Noro ne, ob enem pa cudno. Danes u sluzbi mi je pa se slabo ratalo. Tako da nevem, al to kaj pomeni al ne. Bomo vidli cez 14 dni, ce bom seveda zdrzala do takrat. Upam da nebom sla spet po testuser posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
30.9.2015 11:42:11   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: erika2

Ponoc sem imela pa taaaako zive sanje, da sem noseca. Tako zive da sm kar spodej v trebuhu cutila, kot da je nekaj notri. Sem se zjutrej zbudila in sem kar se nekaj casa gruntala. Noro ne, ob enem pa cudno. Danes u sluzbi mi je pa se slabo ratalo. Tako da nevem, al to kaj pomeni al ne. Bomo vidli cez 14 dni, ce bom seveda zdrzala do takrat. Upam da nebom sla spet po testuser posted image

probi zdržat vsaj en dan da ti zamuja, drgač ti iz lastnih izkušenj povem, da boš samo zmedena ob delanju testa ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 334
30.9.2015 12:56:41   
mana12
erika2 držimo pesti, da se sanje uresničijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 335
30.9.2015 13:31:35   
asyka
Janchek kakšna pa je situacija pri tebi?

Erika ja zdrži malo preko... jaz sem bila celo tako trmasta, da sem zdržala cel teden :D

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 336
30.9.2015 15:17:01   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: asyka

Janchek kakšna pa je situacija pri tebi?

Erika ja zdrži malo preko... jaz sem bila celo tako trmasta, da sem zdržala cel teden :D

Jaz sem jo v ponedeljek popoldne dobila, danes npr mam tak naliv da na vsake 4 ure hodm vložke menjat user posted image ampak OK, sam da je pršla, pa da je dovolj spraševanja, gremo v nove boje ... tko, da naslednji mesec zagledam user posted image user posted image , tko sm se odločila in PIKA! user posted image user posted image user posted image in se pol za moj RD kr napila od evselja ( 5.11. ) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 337
30.9.2015 15:18:10   
mojamiška
jeannine...jaz mislim, da to, da imaš doma že enega otroka nima veze z željo po še enem. Jaz si zdaj drugega otroka še bolj želim. Pa ne da si prve nisem, itak, da ja, pa trajal je tut zaradi ss ampak zdaj veš kaj te čaka, kako vse skupaj zgleda, ko gledam mojo žabo bi začarala še enega, da se z njo igra če bi se dalo. In tudi meni se zdi, da nam nekaj manjka, prav tako mojemu. Jaz celo sanjam o 3, prej oz še pred pol leta sem govorila,da še enega ja več pa niti slučajno, moj je pred tamalo sanjal o treh, pa se potem strinjal z mano, da bosta 2 čisto dovolj. No ko sem jaz zdaj omenila 3 je samo rekel, da je takoj za. Sem kar debelo pogledala. Čeprav želja je eno, kako se bo pa izšlo bomo pa vidli. Malo naju skrbijo finance. Sicer imava službe zaenkrat oba, samo saj veste kakšni so časi.
In ja foxy_cat se strinjam s tabo, na žalost je tako. Jaz imam kolegico, ki bo zdaj zdaj rodila 4 otročka, ona itak ne dela, on ima 600 €, imajo občinsko stanovanje,... Kako jim rata, da preživijo nevem, ampak vam povem, da jim nič ne manjka. Otroci so lepo oblečeni, obuti, imajo kolesa, rolarje, to vse novo, igrač cel kup, telefon imata onedva po zadnji modi, tv, fotoaparat tudi, grejo na dopust... in še bi se dalo .Saj se ne sliši veliko ampak to so vse stvari, ki stanejo. Pa ne me narobe razumet, nič ne zavidam ampak se vprašam ali država res tako dobro poskrbi za take al kaj delajo, ker midva niti otroških ne dobiva recimo, jah sva prebogata. In otroci so ratal tko, da je samo mimo nje šel....

chocolatecake tvojo zgodbo sem ujela še predno sem se priključila debati. Tako, da ti čestitam malo pozno ampak iz srcauser posted image  pa naj mali še mal počaka na toplem.
MawMow super za šoping, to je tko fajn, sam na denar nesmeš pomislituser posted image  Joj ko vidim tele male oblekice.....
Janchek81 a se je vlila?user posted image  pri tebi sem bla ziher, da je ratalo.

Uf zanimiva debata o jajčnikih....jaz sem mislila, da sem imela o, ma sem bla čist ziher, saj sem pisala o tem, no potem me je pa čez 1 teden 2 dni bolelo v desnem jajčniku pa imela sem malo sluzi samo ni bila vlečljiva, tko, da nimam pojma, nisva pa bla pridna ker sva bla oba neki sitna in je bila bolj slika brez zvokauser posted image user posted image . Me pa mal bolijo bradavičke, mal spet ne, tko, da čakam. če že ni ratalo nič naj se vsaj ulije takrat ko je treba.
Našega zdravstva pa niti nebom komentirala, vglavnem  beda na celi črti.
erika2 tudi meni se dogaja, da sanjam, da sem noseča, to se mi je isto dogajalo, ko sva delala na taprvi, verjetno od same želje.  Upam, da je pri tebi to napoved česa lepegauser posted image

Nosečke...čuvajte svoje bušije in uživajte v brcikah.

No tko napisala sem cel roman, čas je da neham aneuser posted image  če se bo sploh kateri dal brat.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 338
30.9.2015 15:18:23   
MauMow
No samo da je prišla Janchek in da je vse BP. Sedaj pa bo v naslednji mesec en velik +

Neposredna povezava do sporočila: 339
30.9.2015 15:21:33   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

No samo da je prišla Janchek in da je vse BP. Sedaj pa bo v naslednji mesec en velik +

Ja, sm bla pol v tork zutri ZELOOOO vesela, sm kr skakala, tko, da me je zevčer moj vprašu, če se sploh veselim nosečnosti oz. otročka ... pač moški pomoje mal manj razumejo, da me je blo strah, da ne bi bla ponovno IMN ... in ja, sm rekla, da bova rajš počakala s temi testi kakšen dan več kot pa prej delala ... in bo takrat veselje nepopisno ... user posted image user posted image
Sva mela potem včeraj tak lušten večerni pogovor ... no sej mava vsak večer, če jaz ne gledam Ljubkih lažnivk user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 340
30.9.2015 15:24:01   
mojamiška
Janchek...smo isti čas pisale, no samo, da se je vlila. Navijam za to, da se ga skup napijeve za rd, js pam pa 10.11.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 341
30.9.2015 15:25:48   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Janchek...smo isti čas pisale, no samo, da se je vlila. Navijam za to, da se ga skup napijeve za rd, js pam pa 10.11.user posted image

Ooo tud škorpijonka user posted image user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 342
30.9.2015 15:27:04   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Ooo tud škorpijonka user posted image user posted image

zakon smo aneuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 343
30.9.2015 15:28:52   
Janchek81
Jaz sem vedno govorila tkole: da če bi bli vsaj v polovici ljudje taki kot sem jaz, bi bilo pol manj krega ...
Pač všeč mi je pri ljudeh, da so iskreni, direktni ... da ni hinavščine ... in taka sem jaz,.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 344
30.9.2015 15:31:12   
mojamiška
Joj kako se strinjam, ista sem jaz, samo iz izkušenj....to niti ni dobro, ker v življenju boljše skos prideš, če si hinavc, nažalostuser posted image  Ampak jaz na žalost nemorem iz svoje kože, kar me dostikrat tepa, tako v službi kot privatuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 345
30.9.2015 20:26:47   
foxy_cat
mojamiška
jaz sem te z veseljem prebrala si se lepo potrudila pa razpisala user posted image kar se tiče tiste tvoje kolegice - takim vedno rata vse super speljat, veste kako so džabe občinska stanovanja, pa še ponavadi si skoraj vseh stroškov upravičen takim rata seveda user posted image midva ko pa mečeva cela bogastva za najemnino + stroške hja..dopust? Malo morgen, ni ne časa ne denarja, ker moraš tako ves čas za naprej razmišljat user posted image

Janchek81 pa to imaš ti res hecne teste če ti kar + kažejo potem pa pride ta user posted image kako???? Izgleda, da jih moram res jaz probat user posted image

Punce, katera gre pa potem drug teden zmano pit? user posted image user posted image

Ja nič.. jaz jutri/pojutrišnjem čakam kakšen bo rezultat user posted image al bom srečala user posted image in rezerviram dopust, ali bo kakšno drugo presenečenje user posted image Kaj pravite?

Neposredna povezava do sporočila: 346
1.10.2015 7:20:59   
mana12
jaz se lahko pridružim novemberkam, glede pitja mislim user posted image
foxy_cat se pa z veseljem pridružujem tudi tebi user posted image želim pa ti tisto drugo presenečenje, čepravtudi dopust ni slaba izbira user posted image

no jaz pa čakam user posted image enkrat konec drugega tedna...upam, da je ne bo user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 347
1.10.2015 7:41:24   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Janchek81 pa to imaš ti res hecne teste če ti kar + kažejo potem pa pride ta user posted image kako???? Izgleda, da jih moram res jaz probat user posted image

Saj sem napisala že dostikrat, da sem jih kupila na plodnost.si in mi je prejšnji mesec pokazalo rahlo drugo črtico pa sm jo pol čez par ur dobila, zdej sem pa predčasno nardila mi je pokazal isto črtico, M od nikoder, v soboto pa isto druga slaba črtica, sicer manj vidna kot zadnjič, ... ja kaj nj, če piše, da je treba počakat do 10min, da odčitaš test ... kaj mi pomaga, če mi pokaže drugo rahlo črtico, če ni to to user posted image me samo zmede, tko, da naslednjič bom kupila kar unega iz Mullerja, k mi je vsakič pravilno pokazu - razen ko je bilo IMN user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 348
1.10.2015 8:01:50   
foxy_cat
Janchek81 ma meni je First sign in baby check mini vedno - kazal user posted image tako da te imaš preizkušene user posted image

mana12 sej kot sem že napisala, ne vem kaj bi raje ali dopust ali user posted image .. po eni strani kar user posted image pa da sem "rešena" hehe...

Neposredna povezava do sporočila: 349
1.10.2015 8:04:29   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Janchek81 ma meni je First sign in baby check mini vedno - kazal user posted image tako da te imaš preizkušene user posted image

mana12 sej kot sem že napisala, ne vem kaj bi raje ali dopust ali user posted image .. po eni strani kar user posted image pa da sem "rešena" hehe...

Men je tud pred leti enx pokazal CB + pa nism bla noseča, tko, da mi je že takrat na urgenci rekla, da imam enga hormona pač preveč, ki ga lahko test zazna user posted image
FS mi je pa letos pokazal rahlo črtico, k sm mela IMN, tko, da ja, ta je kr dobr ja ... sam vedno sm pa delala ( ko sm zanosila z hčerko ) iz Mullerja en test, ki je bil res super in mi je vedno rpavilno pokazal ... pa sej, zafrknem sama tud s tem, ker ga pred zamujanjem delam ... zdej ga bom striktno, ko mi bo kakšen dan ali dva zamujala in mislm, da ne bo nobenga problema s temi testi user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?