Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat ..noname.. ravno danes sem preračunavala kako so tile s.p.ji dragi. ah..dolga zgodba tole pri meni P.s. Janchek81 ima take super teste, ki vsi pluske kažejo - jaz bi tudi take meni nobeden ne pokaže plusa erika2 jaz imam tukaj najbližje ali lekarno ali tuš drogerijo in mi je bilo že tako nerodno, ker sem ves čas hodila v tuš drogerijo, pa vedno je bila ena in ista starejša prodajalka, tako da sedaj če grem grem v petek v Lekarno popoldne - ker je ponavadi ena prodajalka in ni gužve nazadnje mi je bila tako smešna tista lekarničarka, ji je bilo še bolj nerodno kot meni je tako potiho rekla "a vam zavijem"? pa sem samo rekla "ni potrebe hvala in baby check mini vrgla v denarnico Če bi plus pokazal bi bla vesela, tko pa pokaže komej vidno drugo črtico, tko, da to ni plus.. Moje M ni od nikjer, danes zjutraj nardila test pa tud druga črtica ni bla vidna, tko, da sploh več ne vem kaj naj si mislm Skrbi me, da ni ponovno IMN Počakala bom še kakšen dan ali dva, potem bom pa ponovno nardila, če bo pa takrt vidna druga črtica sem pa prepričana v to, da je že spet IMN Ker dvomim, pa da bi bli tko zanič testi ... ponavad je tko, če je tok mal hormona zdj, da se pravilno ne razvija plod, ker se ni pravilno ugnezdil - ni pač v maternici Res me že ornk skrbi ... sledi o pa še nikjer ... edin, če je ta luna kj kriva ...
|