|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
1.10.2015 8:07:53   
foxy_cat
Katere imajo že v Mulllerju? user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 351
1.10.2015 8:10:24   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Jaz kupim unga viola barve ... user posted image prav od nih je znamka ... pa niso dragi ... edn stane 5€ ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 352
1.10.2015 8:11:17   
foxy_cat
No to je dragouser posted image FS je okrog 3€user posted image bay check mini sta pa 2 ..3€

Neposredna povezava do sporočila: 353
1.10.2015 8:11:49   
mana12

Ja, to tudi mene zanima user posted image

Jaz se bom tudi potrudila, da počakam, da mi zamuja. Čeprav sem mela zdej dva meseca malo zmešan cikel in nevem točno kdaj jo pričakovat user posted image Bomo videli no, mogoče bo pa tako hitra, da ne bom v dilemi.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 354
1.10.2015 8:13:17   
mana12
Aha Janchek81 hvala za odgovor user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 355
1.10.2015 8:26:56   
Janchek81

No to je dragouser posted image FS je okrog 3€user posted image bay check mini sta pa 2 ..3€

Ja sj baby check mini zaznata pa že spet hormon pri 10enot na ml ... tko, da lahko zazna tud drug hormon, teh več NE kupujem user posted image Vsaj more met 25 enot na ml tko k ma FS al pa ta v Mullerju .. user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 356
1.10.2015 8:34:32   
Janchek81
https://www.google.si/search?q=duchesse+pregnancy+test&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI1cDcltOgyAIVCj0aCh0Wngnc#tbm=isch&q=duchesse+swanger+schafts+schnelltest&imgrc=nXcpaXY00LITmM%3A

v roza škatlici, tega sm vedno kupovala in odslej ga bom tudi, ko bnom naredila test user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 357
1.10.2015 8:38:24   
foxy_cat
Tega pa še nisem mela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 358
1.10.2015 8:44:16   
Janchek81

Tega pa še nisem mela user posted image

Men je obakrat pokazu pravilen rezultat po dveh dneh zamujanja in to v roku minute al pa dveh user posted image
Tko, da bom zdj tud delala s tem, če mi bo zamujala ... ma ne ČE .. KO mi bo zamujala user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 359
1.10.2015 9:22:29   
foxy_cat
Tako se govori hehe...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 360
1.10.2015 9:26:14   
Janchek81

Tako se govori hehe...user posted image

Ma jaz zase lahko rečem, da se mi kr od O do 'zamujanja' tok vleče, da niti počakat ne morm, da mi zamuja user posted image pol pa delam teste in s tem nardim ravno obratno, ker se potem samo sprašujem, kaj ČE je to, kaj ČE je tist .... tko, da zdj pa resno ... čakamo, da zamuja vsaj en dan, če ne že več user posted image user posted image in pol bomo skakal od veselja .... in se res kr napijem za moj RD ... sj jst sm že po enem pivu omotična, tko, da kj dost nau treba user posted image user posted image user posted image da o vinu sploh ne govorim,....kaj šele o žganju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 361
1.10.2015 10:07:20   
foxy_cat
Nosečka..pa nažgana..ajeje user posted image user posted image a to gre skup? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 362
1.10.2015 10:13:01   
MauMow

Nosečka..pa nažgana..ajeje user posted image user posted image a to gre skup? user posted image

No jaz sem že bila noseča pa seveda ne vedela še in sva bila na fešti kjer smo kar nekaj popili. user posted image Ker glede na to da sva skoraj dve leti čakala sem rekla da ne bom skos brez alko, da če bo kaka fešta bom pač kej popila. Drugače pa tako nisem velik ljubitelj alkohola. Od testa naprej pa tako nič ne pijem več alkota.

Kaj je pa najbolj smešno da ravno mesec ko sem si privoščila (ker je bila fešta) je bil +, mesece ko pa nisem nič popila pa nič user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 363
1.10.2015 10:14:24   
foxy_cat
MauMow
sigurno je tisti dan ratalo user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 364
1.10.2015 10:15:48   
MauMow

MauMow
sigurno je tisti dan ratalo user posted image

Takrat se je ravno mogel zagnezdit. Mogoče pa je alko pomagal pri temu da se je mali zagnezdil user posted image . Tako da moje mnenje če je fešta pa če še ne veste kamot kaj popijte user posted image bo vsaj alko pomagal (mogoče ravno za to ker se sprostimo)

< Sporočilo je popravil MauMow -- 1.10.2015 10:16:24 >

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 365
1.10.2015 10:18:34   
foxy_cat
Ne preveč spodbujat punc, ker bodo vse pijane hodile okrog ta mesec .... vse za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 366
1.10.2015 10:19:52   
MauMow

Ne preveč spodbujat punc, ker bodo vse pijane hodile okrog ta mesec .... vse za user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 367
1.10.2015 10:22:01   
foxy_cat
Jaz se bom pa sama tukaj pogovarjala, ker druge tako nebodo sposobne pisat...user posted image ja nič..danes pri meni še ni user posted image zaenkrat nimam nobenega fillinga da se kaj pripravlja, prav čudno je ta mesec user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 368
1.10.2015 10:23:31   
foxy_cat
P.s. pa skos bi nekaj čokoladnega user posted image user posted image aja...jaz drugače ne maram čokolade..nisem ljubitelj pa se ne hecam user posted image sem bolj za čips..no zdaj bi pa še čips.. jooooj.. user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 369
1.10.2015 10:26:09   
MauMow

Jaz se bom pa sama tukaj pogovarjala, ker druge tako nebodo sposobne pisat...user posted image ja nič..danes pri meni še ni user posted image zaenkrat nimam nobenega fillinga da se kaj pripravlja, prav čudno je ta mesec user posted image

Edini mesec ko ni blo nobenega znaka sem dobila +. Tako da vse je možno.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 370
1.10.2015 10:29:21   
Janchek81

Tkole na začetku gre še vse skup .. verjem ... jaz v drugo nism vedla, da sm noseča, se ga še napila ( pazi, to je blo 5 let nazaj ) in drug dan čudežno bruhala, sm mislla, da od mačka, pa ni blo od tega user posted image ko se je vsak dan ponavljajo mi je blo jasno user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 371
1.10.2015 10:30:31   
Janchek81

P.s. pa skos bi nekaj čokoladnega user posted image user posted image aja...jaz drugače ne maram čokolade..nisem ljubitelj pa se ne hecam user posted image sem bolj za čips..no zdaj bi pa še čips.. jooooj.. user posted image

Ista ko jaz ... tud nism za sladke stvari .. mam pa obdobja, mogoče ene 3x letno, da mi pred user posted image paše abnormalno sladke stvari .... pač je to povezano s hormoni .. maybe je pa to to ... pa je pri tebi NE bo user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 372
1.10.2015 10:42:39   
foxy_cat
MauMow nima smisla neki upat se mi zdi.. potem bi pa najraj šla kar v lekarno user posted image itaq bo jutr user posted image
Janchek81 jaz že 1 teden ob 16.00 moram nujno na sladoled user posted image user posted image pa skos iščem po hladilniku (pa itaq nič nimava ker ne kupujem nič sladkega) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
1.10.2015 10:43:47   
Janchek81

MauMow nima smisla neki upat se mi zdi.. potem bi pa najraj šla kar v lekarno user posted image itaq bo jutr user posted image
Janchek81 jaz že 1 teden ob 16.00 moram nujno na sladoled user posted image user posted image pa skos iščem po hladilniku (pa itaq nič nimava ker ne kupujem nič sladkega) user posted image

user posted image user posted image no ... men je šel moj prejšn tedn po Tiramisu k mi je tko cukr padu user posted image doma itak nimamo ničesar sladkega .. sam kokice pa čipse pa smokije .... user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 374
1.10.2015 10:44:47   
foxy_cat
Mmmm čips, a lahko pridem user posted image user posted image pri vas bi dobro živela hehe...

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kaj pa seks v zrelejših letih?
Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...

Začetek maja je idealen za daljse izlete in dopuste
maca83 RR

Ste izkoristili kombinacijo praznikov in sli kam na lepse?

na daljsi dopust gremo raje poleti (43%)

na daljsi dopust gremo raje pozimi (0%)

ne planiramo, ker je maja se premraz (2%)

maj je super, ne prehladno, ne premrzlo (30%)

kaj je to dopust? (20%)

imamo kolektivca, sef doloci kdaj gremo na izlete :( (6%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!