Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (28.9.2015 7:39:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat ..noname.. ravno danes sem preračunavala kako so tile s.p.ji dragi. [sm=smiley36.gif] ah..dolga zgodba tole pri meni [sm=smiley36.gif] P.s. Janchek81 ima take super teste, ki vsi pluske kažejo - jaz bi tudi take [sm=smiley36.gif] meni nobeden ne pokaže plusa [sm=smiley36.gif] erika2 jaz imam tukaj najbližje ali lekarno ali tuš drogerijo in mi je bilo že tako nerodno, ker sem ves čas hodila v tuš drogerijo, pa vedno je bila ena in ista starejša prodajalka, tako da sedaj če grem grem v petek v Lekarno popoldne - ker je ponavadi ena prodajalka in ni gužve [sm=smiley36.gif] nazadnje mi je bila tako smešna tista lekarničarka, ji je bilo še bolj nerodno kot meni [sm=smiley36.gif] je tako potiho rekla "a vam zavijem"? [sm=smiley36.gif] pa sem samo rekla "ni potrebe hvala in baby check mini vrgla v denarnico [sm=smiley36.gif] Če bi plus pokazal bi bla vesela, tko pa pokaže komej vidno drugo črtico, tko, da to ni plus.. Moje M ni od nikjer, danes zjutraj nardila test pa tud druga črtica ni bla vidna, tko, da sploh več ne vem kaj naj si mislm [sm=smiley19.gif] Skrbi me, da ni ponovno IMN [sm=smiley19.gif] Počakala bom še kakšen dan ali dva, potem bom pa ponovno nardila, če bo pa takrt vidna druga črtica sem pa prepričana v to, da je že spet IMN [sm=smiley19.gif] Ker dvomim, pa da bi bli tko zanič testi ... ponavad je tko, če je tok mal hormona zdj, da se pravilno ne razvija plod, ker se ni pravilno ugnezdil - ni pač v maternici [sm=smiley19.gif] Res me že ornk skrbi ... sledi o [sm=hudicek1.gif] pa še nikjer ... edin, če je ta luna kj kriva ...
|
|
|
|