Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (28.9.2015 8:33:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jeannine dobro jutro sotrpinke [sm=smiley36.gif] swm dobila v petelk klic od gin, da je bil krvni test negativen [sm=smiley13.gif]. So se zgleda moji jajčniki zbudili in mi v razmaku ene 16 dni pridedali dve [sm=hudicek1.gif]. včeraj začela s klomifenom,...je še katera na tej oz.podobni terapiji? Ker sem prvič na tem, bi rada vedela kaj lahko pričakujem,...[sm=zmeden.gif] Janchek in ostale res držim pesti, da nam uspe! Se pa včasih počutim res krivo in sebično, ker želim izsilit še enegaotroka, čeprav imam doma že 8letno princesko, nekaterim pa ne rata niti enkrat,... bilahko bila malo bolj hvaležna,a imamvedno občutek, da tej naši družinici nekaj manjka [sm=smiley19.gif] Pa zakaj bi se mogla počutit krivo? Saj imam jaz tudi doma skoraj 4 letno hči, ... sem hvaležna za njo, ITAK, obožujem jo, ... ampak, če je želja še po enem in da se zve, da nekaj z mano ni OK, pa zakaj bi mela jaz slabo vest ali pa bila egoistična? Jaz npr v prvo, ko sem imela UPN sem vse okoli grdo gledala in bila jezna, ker njim je uspelo, meni ni ... ampak potem, ko se zazreš vase pa.... kaj za boga so pa drugi krivi, da meni ni uspelo???? Čeprav je pa res, da vedno več zasledim koliko je SS pa koliko je UPNjev...itd, se mi zdi, da včasih tega res ni bilo [sm=smiley19.gif] se je dogajalo ja, ampak ne v taki meri kto zdaj [sm=smiley19.gif] Tako, da tudi me, ki imamo že enega otroka doma, imamo lahko isto ali celo večjo željo še po enem ... zakaj ne?[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|