Bluegirl
|
Ojla! Res je zamrlo vse skupaj, še dobro, da sta se malo javili, Tara in Žabinčica. December je kar pester, kajne? V petek imam dopust in moj plan je, da vseeee počistim (čeprav že vidim, da mi ne bo uspelo), da potem končno postavimo smrekico. Doma smo jo postavljali že sredi decembra ali še prej, sedaj pa je obveljala želja mojega - kar na božični večer. Kakšnih drugih načrtov nimamo. Malo na obisk k tašči, malo k našim, kosilo tu, večerja tam. Tako ali tako bom 2 dni še v službi naslednji teden. Itak je vse, kar si želimo, to, da bi bili zdravi. Če bo ta pogoj izpolnjen, potem se bomo imeli super. Na FB nič ne dogaja. Samo par pozdravov in konec. Z vami, starimi sabljami, bi res rada malo tudi tam podebatirala. Da si lahko kaj več povemo (ker smo tule na forumu bolj skrivnostne) pa kakšno slikco naših mulčkov pogledamo. Obljubim, da se tega lotim po praznikih, a velja? Drugače pa pri nas nič novega. Moja se je včeraj pokazala, itak, saj sem pričakovala. Sva z ginekologinjo zmenjeni, da pridem po praznikih na pregled, da bo malo spremljala moj ciklus, ki se zadnje pol leta tako čudno obnaša. Če bi se izkazalo, da so jajčniki bolj lene sorte, pa morda potem s tabletami. Sem vesela, da se bo malo začelo premikat. Saj vemo, kako hitro gre čas in meseci kar tečejo. Če se pred prazniki ne beremo več, vsem skupaj želim ogroooomno zdravja in lepih trenutkov! Pikica88, lahko prilimaš. Še bolje pa bo, da jutri ponoviš test. Držim pesti.