Tara9
|
Hej hej, spet brzinsko javljanje. Ta teden je res norija, zasuta sem z delom. Pozna se tudi skrajšan delovnik in mi 7 ur res švigne v momentu. Popoldan šibam po miško in do večera norim z njo, tako da če verjamete me ob 20.zmanjka . Ob 19 dam tamalo spat, zrihtam še sebe in se ji pridružim. Skratka evo Žabinčica sem te dodala na fb, upam da sem našla ta pravo . Sem vesela, da ne izgubimo stikov, ker smo bile res taka fajn ekipica. No sej verjamem, da ne bomo pustile, da naš forum zamre, ampak evo za zihr še fb. Bluegirl tudi tebe bi rada "zasigurala" tko da če si za se tudi midve tam dobiva? . Ti pošljem sporočilo, samo ko bom utegnila. Drugače pa pri nas nič novega. Žabinčica tudi jaz ne poznam recepta, pri nas sta tako vozičkanje kot avto borba, tako da do trgovine še prideva, potem pa malo hodi, malo se nosi ipd. Sem včeraj možu jamrala, da sem prav ojačala v zgornji del telesa zaradi tega nošenja. Prej sem bila gor drobčkana, zdaj so se mi prav ramena razširila in roke ojačale . V avtu je tudi groza, če gremo na daljše relacije. Probam jo animirat s petjem, igračkami, ipd., ampak ko jo vjame njena histerija moramo pavzo naredit in malo šetkat okrog in potem dalje. Pa tako sem upala, da bo ena tistih, ki jo vožnja v spanec vrže, ampak ne, pri nas ni tega. Miklavžek je hodil doma in pri babici v spodnjem štuku, dobila je kapo, rokavičke in šal, doma pa risalni blokec in voščenke, tako da je včeraj uspešno krstila blazino, ki jo imamo v dnevni namesto tepiha . Ta teden imamo še dedka mraza v službi od mojega dragega, darilo kar oni kupijo, potem 20. pa je Božiček v moji službi, dobimo bon in ne vem še kaj naj ji kupim. Ker mora bit tudi doma pod smrekico nekaj, bom še za tja neko malenkost kupila, najbrž kak puloverček oziroma kaj uporabnega. Nekako sem prepovedala, da se ji kupujejo igrače, predvsem plišane, ker jih itak nima k mirki. Kakšne kockice so zdaj aktualne oziroma kakšne didaktične igrače so mi bolj všeč, da mora malo možgančke uporabljat zraven . Za praznike bomo najbrž kar doma. Z možem greva po navadi na otroško božičnico. Mi je luštno gledat otroško predstavo. Potem večerjamo z mojimi in zjutraj odpiramo darila. Novo leto pa najbrž penzionersko, kakšen filmček, večerja, čin čin on polnoči in spanje . Noname zdajle mi je kapinilo, da ne vem a sem ti čestitala ali ne, ker me nekaj časa ni bilo. Tako da za zihr ČESTITKEEEEEEEE, veliko lepih trenutkov in crklanja vam želim, in obilico zdravja. No, na koncu sem se vseeno uspela razpisati. Se še kaj slišimo. Do takrat pa lepo bodite
|