Stars619
|
Ojla punce! Saj ne morem verjet, da sem spet tukaj, ampak sedaj v vlogi vesele nosečnice!! Namreč, po neuspelem 1. postopku ivf, sva se konec januarja odločila, da ne greva v nov postopek (v feb), ampak če že, potem nekje jeseni. Jaz sem bila bolj na ne, mož pa si je zelo želel še drugega otroka. Namreč, imava punčko, ki je stara 6. Ker mi je bilo 3 dni grozno slabo, res, grozno slabo, mi je mož rekel, naj grem po test, preden se odpravim k zdravniku - ker niti slučajno nisem pomislila na nosečnost, tudi M ni nič kaj zamujala. In, seveda, pridna žena uboga moža, grem po test, ki mi je takoj pokazal !!!! Mene je skoraj kap!!!! Potem sem šla še takoj po digitalnega, ki mi ji tudi takoj pokazal in 3+. In to je to...prvi pregled imam 15.7., rok pa bo po moje nekje 3.3.?! Bomo videli...držimo pesti, da bo vse ok, saj me ločita še samo 2 dneva do prvega pregleda. Vsem želim obilo lepega, super nosečnost (moja je trenutno v katastrofi po počutju, prva pa je bila brez trohice slabosti) in Arual, vesela sem tudi zate , in da se spet srečava tukaj...menda sva bili na forumu ivf jan,feb, mlace v pogovorih, a ne?
|