Link -> RE: Marčevke 2016 (20.10.2015 19:54:05)
|
Hojla, tukaj je res zatišje, škoda. Mogoče bo sedaj bolj živahno, ker prihaja čas za nakupe, vsaj za tiste, ki so prvič [sm=nosecka.gif]. Mene sicer nič kaj dosti nakupov ne čaka, ker sem danes izvedela, da je tisti punčki iz nuhalne zrasla "antena"[sm=smiley36.gif]. Za fanta pa imamo itak že vsega preveč[sm=smiley1.gif]! Ne vem ali sem čisto prva, ampak za mano je morfologija in zaenkrat je vse bp [sm=bravo.gif]. Mali je precej živahen in se ga je kar malo namučila izmerit, kar že kar nekaj časa močno občutim, ko mi nori po trebuhu [sm=zz_dance.gif]. Je pa posteljica zadaj, zato ga tudi močneje čutim. Sedaj me čaka še ena morfologija v porodnišnici, predvsem zato ker je moja G pri ivf-ovkah zelo previdna. V porodnišnici naj bi imeli boljše UZ naprave in več izkušenj z anomalijami, čeprav pri mojem ne vidi, ne bi bilo kaj očitnega narobe. Pa še na test za sladorno in toxo me je poslala. Urin je spet patološki, ampak sem nazadnje oddala urin v bolnišnici in je bilo vse ok, kljub temu, da je bil po tesntem lističu tudi zadnjič patološki. Za seznamček: popraviti iz [sm=rozacrtici.gif] v [sm=modricrtici.gif] in naslednji pregled 17.11.2015. Uživajte v sončnih jesenskih dneh, končno malo pavze od dežja!!
|
|
|
|