JM1981 -> RE: Marčevke 2016 (25.9.2015 8:50:16)
|
Danes ( v 17. tednu) sem prvič bruhala( kot da se hvalim), vendar želim povedati da pri meni drži povezava s tableti Prenatal in Elevit ter slabostjo. Ti tableti, oz. neka njihova sestavina mi pogosto povzročajo slabost. Pred časom sem že povedala, da sem opazila, da mi je slabo, v kolikor jih jemljem zjutraj, pred ali med obrokom. Zato sem jih začela jemati zvečer, tik preden zaspim in do sedaj ni bilo nobenih težav. Ta teden sem jih zvečer pozabila vzet in danes ponoči sem se dvakrat zbudila zaradi krčev v nogi. Ko me je drugič prijel krč( ob štirih zjutraj) sem se spomnila, da je to najverjetneje pomanjkanje magnezija in sem šla vzet Prenatal. Nisem spila dovolj vode, zato se mi je zataknil nekje v požiralniku in se je tam očitno topil. Nagravžno. Vseeno sem zaspala in ob pol šestih vstanem, s tem okusom Prenatala v ustih. Grem, da si pogrejem čaj, spijem kakšen dcl in čez minuto mi rata slabo..... zbruham čaj. Čakam če bo še kaj, vendar se je umirilo, zdaj že lahko normalno jem in mi ni nič več slabo. Tako da ja, treba ga bo jemati samo zvečer, pred spanjem.
|
|
|
|