happy85 -> RE: Marčevke 2016 (22.9.2015 20:11:24)
|
jaz vsak dan počekiram, če je kaj novega tukaj in se prav razveselim, če je kakšna nova objava [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sicer imam FB, ampak ga uporabljam bolj za čekiranje, če je kdo kakšno novo slikico objavil in za klepet s prijateljicami, s katerimi se ne uspem srečati ravno pogosto. trebuh - raste nenormalno hitro, ne vem kaj bo še do marca. Na žalost pa se širim tudi na tistih delih na katere ne vpliva škratek v trebuhu [sm=smiley19.gif] tako da nosečniška oblačila že redno v uporabi. Po večini od prejšnih nosečnosti (nekaj dobila v dar, nekaj kupila preko bolhe), pa še na posojo sem nekaj dobila. Verjetno bo pa za balzam treba it kakšno majčko kupit. No ja pa bunda/plašč bo problem, ker bom pozimi že fino okrogla. tudi pri meni bo naslednji pregled morfologija, nekje v sredini oktobra - sem pozabila datum [sm=zmeden.gif] no jaz upam, da spol uspe ostati presenečenje do konca, ker moj noče vedit prej kaj pričakujeva. Če bom pa vedla, bom pa težko tiho. Nazadnje hvala bogu ni uspela videti kaj je (bolj ko sem ji razlagala, da me hočem, da je presenečenje, bolj se je čudila zakaj se tako obrača, da nič ne vidi...) brcik še ni - očitno tudi ta ne bo fuzbaler... so pa še vedno prisotne slabosti in vrtoglavica [sm=smiley13.gif] ne vem zakaj noče iti to čez...
|
|
|
|