alleya -> RE: Februarke 2016 (18.6.2015 12:47:20)
|
ja, vitafit, kakor pišeš tudi jaz pravim, da ne smem preveč prebirat po forumih, ker sem pol čist zmešana ... Danes imam tudi jaz že cel dan čudne krče, špikanja in podobna dogajanja v maternici [sm=zmeden.gif] - malodane za vsak špik se zdrznem, joj kaj pa zdaj. pa mi je rekla prijateljica, ki je v stroki, da naj se ne obremenjujem preveč, seveda, dokler vse to ne bi bilo prepogosto ali pa boleče ipd . Kaj čem, če pa še zdej ne dojamem, da je res, da sem [sm=nosecka.gif] Komaj čakam, da grem na pregled, ker bom verjetno tam pa res končno verjela, da je res.[sm=jezicek.gif] Še vedno grem vsake tolko preverit na test, če je še tam tisti plusek .. Na pregled bo šel moj mož z mano, tu sploh ni dileme. Me pa sicer tudi mika, da bi kar sčvekala (do sedaj ve samo od mojega prijatelj in moja prijateljica [sm=hudicek1.gif]), si nisem mislila, da bo to tako težko. Pa je, strašno težko, ker bi res najraje kar vsem povedala za svojo/najino srečo [sm=smiley36.gif] Ampak vsaj do pregleda bova počakala. liba - me veseli, da je vse ok. Tako mora biti in pika.
|
|
|
|